Xamel Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 A nie zrobilem skryptu ktory to robi? Jesli nie to straszny len ze mnie albo komisze zapomnieli mi przypomniec. Ale wydaje mi sie ze zrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie pamiętam szczerze mówiąc;) edit albo może faktycznie coś było, tyle że... mam mniej zapisanych wiadomości w skrzynce i ta w któerej o tym pisałeś wyparowała:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 potrzebuje nowe hasła do cavs i rox bo mi wyparowały z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Poprosze zmiane pozycji Drexler na SG Ibaka na PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Poprosze zmiane pozycji Bayless PG Sanders C Green PG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Hawks zmiany pozycji prosze Thompkins PF Moultrie SF Pressey PG thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 JAZZ zmiany pozycji prosze John Williams SG thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 czy moge zapytac kiedy Pargo bedzie w taktyce dostepny ? I czy ktos ma starych zawodnikow w skladzie ? mam wyrzucac tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 po przesimowaniu DAY 30 wklepuje transfer Hawks - Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Mamy dzis akcje AGEizm i usuwam z bazy playerow (do taktyki) starych dziadkow jak Wallace BEn czy Duncan TIm ktorzy sa juz na emeryturze. Jesli po zakonczeniu tego procesu nadal beda w taktyce jacys starzy dziadkowie to prosze mi o tym napisac w tym temacie ALE DOPIERO JAK BEDZIE POST ZE SKONCZYLEM. jesli przy okazji wykasuje komus grajacego zawodnika z taktyki reklamacje prosze zglaszac do komiszy. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Usunalem z bazy taktyki wszystkich powyzej 33 roku ktorych nie moglem znalezc w csv. 32 latkow jest wiecej i nie chce przez przypadek usunac kogos potrzebnego wiec prosze zglaszac kto ma jeszcze dziwnych zawodnikow w taktyce. W tym temacie jesli nie przeszkadza to komiszom. pzdr PS: J-Rich powinien pojawic sie ponownie po wklepaniu wymiany Hawks Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Mam takie pytanko. Coraz wiecej ludzi ma zapewne telefon androida lub iphona. Albo nie daj boże jakis zefarek z nimi wspolpracujacy. Moze by wiec zaprzac jakas technologie w stylu tweetera czy facebooka, albo czegos innego co automatycznie sobie updateuje widgeta czy, nie daj boże, wysyla info na zegarek, do podawania np. informacji ze odbyla sie simka, czy sa wyniki etapu FA, albo ktos dokonal wyboru w drafcie. Idealnie by bylo dostawac od razu wyniki meczy czy etapu fa. Moze to nie bedzie zbyt duze obciazenie komisarzy a ułatwi nam zabawe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 zrobisz jakis kolejny skrypt Xamela, ktory dzialalby automatycznie z naszego www czy chodzi raczej o konto na Twitterze czy FB simbasket, gdzie mielibysmy sie logowac i wrzucac wyniki z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Raczej o to drugie. Nie wiem czy mozna cos z automatu wrzucac do tweetera ale pomysl jest dobry, popatrze czy sa odpowiednie funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 na fb chyba mozna sie dosc latwo przelogowywac miedzy kontami wiec moze (mowi za siebie) nie bylby to az taki problem, wrzucania linka. faktycznie byloby dobra opcja na czas draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 W Lakers proszę o zmianę pozycji: Manny Harris -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 To ja w Knicks proszę o: Ed Davis -> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Warriors proszą o zmianę pozytcjiLarry Sanders C -> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Blazers proszą Haakim na SF Hawks Randolph na SF Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Malone na SF . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi