julekstep Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 MAGIC: Detlef Schrempf PF -> SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 CAVS Alabi ---> PF Drexler ---> SG dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cichy, u mnie są chłopy do wyrzucenia: D. Stevenson E. Williams C. Jerrells Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 u mnie też za dużo o jazz out: A.Blatche S.parker C.Fisher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Chris Mullin SF -> SG Cole Aldrich C -> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 outlaw -> SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 na stronie drużyny (NYK) nie wyświetlają się statystyki graczy (same zera). nie wiem czy tylko ja mam taki problem, ale przejrzałem kilka drużyn i statsy były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 sprobuj wejsc na strone i ja odswiezyc jeszcze raz, albo pokasowac jakies ciasteczka, u mnie to wyglada tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 słusznie... podziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 outlaw z sg na sf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 MAGIC: morrison - SG deandre - SF tsatch - C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 W taktyce Mavs na PF2 chyba jest zły Larry wklepany - ma być ten wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Prosze o zmiane pozycji : Cleveland Love PF --> C Monroe C --> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Możecie zaktualizować picki w składach? http://www.e-nba.pl/showthread.php?6493-Draft-Pick-Protections Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tyrone Corbin (Suns) PG -> PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 (edytowane) ivan ch. z sf na sg ---- done, Cichy Edytowane 22 Czerwca 2012 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 przypominam, że po tym sezonie przed FA zgonie z ustaleniami, są wycinani z Hornets Maynor i Beaubois podpisani przez jakiegos starego GM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 W wolnej chwili proszę o usunięcie z Nets Breuera: http://www.e-nba.pl/showthread.php?7831-2018-2019-Team-Cuts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Mam prośbę - wydaje mi się, że to zmieniono z powrotem niepoprawnie. Niech Dorrell Wright będzie SFem w csv i na stronie. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Adam Morrison - SF Deandre Jordan - PF Serge Ibaka - C Steve Johnson - PF Mark Jackson - poprawić gabaryty (bo poki co wyglada jak center a nie PG) pzdr Edytowane 10 Października 2012 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi