Skocz do zawartości

[2043] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, julekstep napisał(a):

z nieukrywaną przyjemnością informuję że oferta dla Zizica nieważna -> nie starczy ci kasy (wywalam ostatnią ofertę z listy, która nie jest minimalnym minimum):

jest

Bolden ma 0 exp 

41 minut temu, ignazz napisał(a):

Mi się to nie otwiera. 
wrzuci ktoś najfajniejsze wzloty i upadki plus graczy Heat? 
nawet wklejone jako tekst w post tylko bez odnośników 

poproszę 

z młodych to campy wygrali Ja Morant i PJ Washington (obaj +6x)

z graczy w okolicy all-star to Jokic w końcu odpalił (+40 i wygląda na legit all-stara)

z wetów najlepiej Thaddeus Young (+34 i tylko -1 potencjału)

po drugiej stronie jest Gortat (największy spadek) i CP3 (największy spadek gracza na długim kontrakcie), który mimo że nie zarabia nawet 10 baniek to powinien być w czubie rankingu ogórów

jeśli chodzi o młodych to w Spurs bieda (Garland jako najmniejszy wzrost wśród topowych rookich i dramat DiVincenzo z -16 na swoich dopiero drugich campach)

team-wise wygranymi (patrząc tylko na poważne ekipy :P ) tak na oko Clippers i Heat a po drugiej stronie Suns i Blazers (czyżby gracze na campach dorwali się do barku GMa?!?)

58 minut temu, ignazz napisał(a):

Mi się to nie otwiera. 
wrzuci ktoś najfajniejsze wzloty i upadki plus graczy Heat? 
nawet wklejone jako tekst w post tylko bez odnośników 

poproszę 

b.png

aaaaa.png

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

z młodych to campy wygrali Ja Morant i PJ Washington (obaj +6x)

z graczy w okolicy all-star to Jokic w końcu odpalił (+40 i wygląda na legit all-stara)

z wetów najlepiej Thaddeus Young (+34 i tylko -1 potencjału)

po drugiej stronie jest Gortat (największy spadek) i CP3 (największy spadek gracza na długim kontrakcie), który mimo że nie zarabia nawet 10 baniek to powinien być w czubie rankingu ogórów

jeśli chodzi o młodych to w Spurs bieda (Garland jako najmniejszy wzrost wśród topowych rookich i dramat DiVincenzo z -16 na swoich dopiero drugich campach)

team-wise wygranymi (patrząc tylko na poważne ekipy :P ) tak na oko Clippers i Heat a po drugiej stronie Suns i Blazers (czyżby gracze na campach dorwali się do barku GMa?!?)

Coooooo? ;)

Bol Bol +54 (!!!)

Hunter +45 (!)

Naz +26

THT +33 (bez spadku potencjału)

Caleb +19 (+12 w scoringu)

Garland +1 (...ale +2 handling + 11 passing, starty w zbiórce i bloku)

Reddish + 24.

Jak uwzględnisz wymianę powrotną z wypożyczenia , to Spurs są +147 ;)

To co? Payton w rankingu ogórów? Niedługo zjawi się tam Ingram, bo scoringu jakość super nie poprawił :)

I Portis to też raczej chybiony strzał. Fit od początku słaby i jeszcze te campy :(

Edytowane przez Pablo81

6 minut temu, LAF napisał(a):

A mi są kłody rzucane pod nogi

To nie ludzie, to wilki!

W Dumnych SuperSonics ch##wo, ale stabilnie.

Niestety to już ten moment, gdzie liderzy mi dziadzieją i Brook poszedł w solidne -17, choć zbiórkę np poprawił, a tam gdzie zgubił tragedii jeszcze nie ma. Goran -10, ale tu też nie ma tragedii. Zabolało -27 B'Easyego - a chciałem by grał wreszcie w s5.. ehhh. Bałem sie większego spadku u Biedrinsa, ale -4 nie jest źle.. Flynn w sumie bez zmian - co akurat cieszy, choć znów stracił w Handlingu, co ostatecznie wyklucza go z jakichkolwiek planów na pg w s5 nawet przejściowo jak juz Goran zdziadzieje doszczętnie..

Na plus +34 Grant Williams i poprawił sie całkiem solidnie w ofensywie oraz w PoStD, PerD i chyba o 12 w DriveD - za to nic mu nie drgnęła zbiórka, czy steal i block. Jednak szykuje mi sie solidny sf do s5. Jeszcze dokładnie nie analizowałem zmian skilli Roycea O'Nealea, Graysona Allena i Dennisa Smitha Jr. - ale jest u nich na plus i każdy ma dobry, albo bardzo dobry Handling - co stanowiło zawsze problem u moich graczy. Niewątpliwie cała trójka to u mnie przyszłość na pozycji guardów, dająca mi juz teraz głębię.

Jednak najbardziej chyba cieszą campy DeRozana na lekki plus (chyba +6), ale poprawił 3P, poprawił Handling - a to są wg mnie jego dwa najważniejsze skille które mógłby mieć lepsze, bo przy innych jest ok albo dobrze. Możliwe, że wreszcie będzie miał sezon na 20pkt. i jako ta trzecia opcja będzie mógł wspierać bardziej i regularniej Brooka i Gorana.

Moi backup centrzy - Tyler Zeller i Ed Davis też w sumie bez większych zmian, czy nawet na lekki plus ze skillami.

Może wieczorem uda mi się jeszcze dokładniej podsumować campy, ale wstępnie nie jest źle - czeka mnie jak zawsze kolejny sezon babrania się w przeciętności mojego teamu, by doczłapać się do playoffs, gdzie jak zawsze z bojowym okrzykiem na ustach polegniemy w I rundzie 3-4. 💪

W Mavs +/- na zero.

W sumie gdyby nie kiepskie campy Gordona, to byłbym zadowolony, tak jestem umiarkowanie zadowolony, bo fajne campy mieli Murray, Bitadze (+15 do bloku, najwięcej z wszystkich graczy w simce, szkoda że postD i zbiórki meeeh), ba nawet Barnes jeszcze przypakował w ofensywie. Poeltl trochę dupa, bo stracił 9 potencjału, a zrobił tylko +2, choć cieszy +9 w postD.