RDG2 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 2 minuty temu, julekstep napisał(a): spoko, ale w zeszłym sezonie grał za 565850 ja mu dalem mle z mysla o przyszlosci, nie moja wina ze zle wpisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, RDG2 napisał(a): ja mu dalem mle z mysla o przyszlosci, nie moja wina ze zle wpisales cały sezon był na zgłoszenie tego -> nie otrzymałem takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 @Braveheart22 Uuuuu... Lavoy Allena chciał podebrać. Nie dla psa kiełbasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 jasne, oboje popelnilismy blad, ale to anderson, poza moja nie ma chyba zadnej oferty wiec chyba nie bedzie problemu tego uznac skoro normalnie powinien miec mle ja nie robilem wymian wiec nie sprawdzalwm salary graczy pozniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Tylko L. Allena dopisałem w tej niby po czasie jak coś @julekstep Szkoda, żeby pozostał chłopak bez klubu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, RDG2 napisał(a): jasne, oboje popelnilismy blad, ale to anderson, poza moja nie ma chyba zadnej oferty wiec chyba nie bedzie problemu tego uznac skoro normalnie powinien miec mle ja nie robilem wymian wiec nie sprawdzalwm salary graczy pozniej ale jak mu wrzucę teraz taką ofertę to pójdzie z Twojego cap space'a gryząc się z innymi ofertami pójdzie po prostu min od 76ers (tak jak napisałeś nie ma innych ofert) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 To niech idzie z cap space a Leonardowi zmniejszymy do 3x2 i po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, RDG2 napisał(a): jasne, oboje popelnilismy blad, ale to anderson, poza moja nie ma chyba zadnej oferty wiec chyba nie bedzie problemu tego uznac skoro normalnie powinien miec mle ja nie robilem wymian wiec nie sprawdzalwm salary graczy pozniej chyba minimum mozna maksymalnie uznac, bo nie masz kasy na wiecej z Twoimi ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, LAF napisał(a): To niech idzie z cap space a Leonardowi zmniejszymy do 3x2 i po temacie Tak będzie sprawiedliwie @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, Cichy napisał(a): chyba minimum mozna maksymalnie uznac, bo nie masz kasy na wiecej z Twoimi ofertami nom, tak zrobię ZACZYNAM WKLEPYWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 3 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): @Braveheart22 Uuuuu... Lavoy Allena chciał podebrać. Nie dla psa kiełbasa Komu podebrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 16 minut temu, julekstep napisał(a): Orlando Magic: 1. Willie Cauley-Stein - LLE 2. Ish Smith - min 2. Tim Frazier - min 3. Kentavious Caldwell-Pope - min ej tutaj zrobiłem fackupa u siebie bo pod zmianę Isha zrobiłem copy-paste z pierwszego postu Magic (a był też drugi gdzie wykreśliłem WCSa na rzecz Milesa Plumlee), więc LLE leci dla Plumleego ofc (którego nie mogłem wycofać) sam się przepraszam i sam sobie wybaczam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ej tutaj zrobiłem fackupa u siebie bo pod zmianę Isha zrobiłem copy-paste z pierwszego postu Magic (a był też drugi gdzie wykreśliłem WCSa na rzecz Milesa Plumlee), więc LLE leci dla Plumleego ofc (którego nie mogłem wycofać) sam się przepraszam i sam sobie wybaczam A @Krzemo co na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): A @Krzemo co na to? Ban! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 6 minut temu, julekstep napisał(a): nom, tak zrobię ZACZYNAM WKLEPYWAĆ thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, MarcusCamby napisał(a): A @Krzemo co na to? Magic sie nie boi, to nic. Trzesie portkami przed 4 allstarami z Oregon i Bykami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 34 minuty temu, SlaKB napisał(a): Pistons 1. Tobias Harris - 1 793 411, 2 lata 2. Rondae Hollis-Jefferson - 1 500 000, 3 lata 3. Tomas Satoransky - MLE 4. Miles Plumlee - min 5. Richaun Holmes - min 6. Tristan Thompson - min 7. Ish Smith - min 8. Chris Duhon - min 2 ostatnie oferty nieważne (brak slotów) 31 minut temu, Krzemo napisał(a): Denver Nuggets -$22 658 142 1 Henry Sims min 2 Mike Muscala min 3 Juan Toscano-Anderson min 4 Ante Zizic min 3. Ante Zizic LLE 4 Amir Coffey min 5. Marques Bolden min z nieukrywaną przyjemnością informuję że oferta dla Zizica nieważna -> nie starczy ci kasy (wywalam ostatnią ofertę z listy, która nie jest minimalnym minimum): 22658142 1200000 778350 715850 332817 332817 przy takich ofertach przekroczyłbyś lux o 17 976 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 16 minut temu, julekstep napisał(a): ej tutaj zrobiłem fackupa u siebie bo pod zmianę Isha zrobiłem copy-paste z pierwszego postu Magic (a był też drugi gdzie wykreśliłem WCSa na rzecz Milesa Plumlee), więc LLE leci dla Plumleego ofc (którego nie mogłem wycofać) sam się przepraszam i sam sobie wybaczam Tak to się rozgrywa. Czeka na koniec. Prostuje widząc w którą stronę może iść i samozgloszenie. autodonos z którego można zyskać chłopak pisze jednozdaniowce ale umysł genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, ignazz napisał(a): chłopak pisze jednozdaniowce ale umysł genialny ja w jednym zdaniu przekazuję więcej treści niż większość userów podczas ich całej forumkowej kariery! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 10 minut temu, julekstep napisał(a): z nieukrywaną przyjemnością informuję że oferta dla Zizica nieważna -> nie starczy ci kasy (wywalam ostatnią ofertę z listy, która nie jest minimalnym minimum): jest Bolden ma 0 exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi