kahR Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 13 minut temu, Qcin_69 napisał(a): się zdziwisz jak Ivan Rabb jednak wybierze Minnesote Odczep się od Minny... Ile można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 3 minuty temu, kahR napisał(a): Odczep się od Minny... Ile można? Minny podwójny tytuł się w tym roku szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): Allen-PF Zły temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 4 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Zły temat Chyba wywiad przy flaszce był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): Bulls Tobias Harris LLE Kenneth Faried LLE Nie możesz dwóch LLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 5 minut temu, Alonzo napisał(a): Nie możesz dwóch LLE Gdzie się podział ten post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Dlatego usunalem post od razu bo klilnelo mi sie przypadkiem wyslij. Robie sobie liste I szereguje komu dam, zeby usunac przed wyslaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Nie ma takiego usuwania, była afera w 1 etapie, jest wpis na czerwono w pierwszym poście. Oferta dla TH ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Lol xd Przeciez wiem, ze nie mozna dwa LLE dac. Ale mi tam rybka tbh, moze I zostac. Choc troche nazizm godzine przed deadline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 22 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): allen-pf melton-sg kuźma-sf wagner-sf mcgrady-pg patrz @Alonzo jak qcin się pastwi nad Twoim TMaciem nos klauna mu na campy przyczepił.... jakiś komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 bana mu, znaczy banana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 @julekstep mam wrzucic jeszcze raz Tobiasa? Bo Pan mutant marudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): patrz @Alonzo jak qcin się pastwi nad Twoim TMaciem nos klauna mu na campy przyczepił.... jakiś komentarz? Nie wybraliście Tracyego HOF i macie krew na rękach, bo już by spokojnie zakończył karierę sezon temu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, Reikai napisał(a): @julekstep mam wrzucic jeszcze raz Tobiasa? Bo Pan mutant marudzi. marudzi czyli się boi tak wpisz jeszcze raz poprawny post z Tobiasem LLE 1 minutę temu, Alonzo napisał(a): Nie wybraliście Tracyego HOF i macie krew na rękach, bo już by spokojnie zakończył karierę sezon temu.. nie odwracaj kota ogonem jak byś go nie oddał do Gułagu to by pewnie dostał się do HoF xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 krążą plotki, że McGrady nie dogra sezonu w Hawks Szykuje się ostra walka na FA o niego, ale to dopiero po 100day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Wydaje mi się, że Sixers nie mają MLE* to Toscano-Anderson w tym sezonie. On dostał MLE od mnie dwa sezony temu, potem grał za minimum @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Wydaje mi się, że Sixers nie mają MLE* to Toscano-Anderson w tym sezonie. On dostał MLE od mnie dwa sezony temu, potem grał za minimum @julekstep potwierdzam @RDG2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Teraz, julekstep napisał(a): potwierdzam @RDG2 nieprawda philly 76ers 1. justise winslow - 1 455 523 - 3 lata 2. juan toscano-anderson - mle 3. tyler hansborough- min 4. jamal sampson- min 5. pj tucker - min 6. richaun holmes- min 7. shannkn brown- min to moj post z ostatniego etapu gdzie podpisal anderson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 (edytowane) 3 minuty temu, RDG2 napisał(a): nieprawda philly 76ers 1. justise winslow - 1 455 523 - 3 lata 2. juan toscano-anderson - mle 3. tyler hansborough- min 4. jamal sampson- min 5. pj tucker - min 6. richaun holmes- min 7. shannkn brown- min spoko, ale w zeszłym sezonie grał za 565850 faktycznie teraz widzę że składałeś MLE a ja wklepałem min (dlatego najlepiej wielkimi literami pisać MLE a nie mle żeby nie było pomyłek) -> ale miałeś cały sezon na zgłoszenie sprawy Edytowane 7 Marca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 7 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Pachnie końcem etapu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi