Skocz do zawartości

Trade Deadline 2024

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Marta redaguje Loże NBA, którą na FB obserwuje 32k ludzi, dodatkowo kilka razy do roku jeździ do US na mecze skąd zdaje relacje i robi wywiady z graczami. 

Fajnie, że masz swoje źródła, ale wrzucam to dla tych, którzy chcą mieć wszystko w pigułce przed startem TD. No i dość groteskowe jest czepianie się kogoś o 10 osób, skoro samemu się się siedzi pół życia na ledwo żywym forum.

Ale ja sie nie czepiam

Po prostu nie rozumiem korzystania z polskich zrodel NBA.

5 minut temu, Reikai napisał(a):

Ale ja sie nie czepiam

Po prostu nie rozumiem korzystania z polskich zrodel NBA.

Pierdolisz ;)

Primo laska robi dobrą robotę 

Secundo w gronie tych 32K na bank znajdą się tacy, którzy mają problem z angielskim 

Loże chyba kiedyś prowadził taki zadufany w sobie ziomek, który za kilka zdań niezgodnych z jego punktem widzenia blokował ludzi 

Chyba że to było coś innego niż loża 

Edytowane przez josephnba

3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

no ok, ale kto pytał? problem byłby wtedy gdyby ten tweet nie był rzetelny, a tej osobie akurat ufam, więc wrzucam

Rzetelny jest, ot wrzuca plotki sprzed 3 dni jako nowe.

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

Secundo w gronie tych 32K na bank znajdą się tacy, którzy mają problem z angielskim 

To w takim razie tego tez nie rozumiem, a nawet nie miesci mi sie w glowie.

2 minuty temu, josephnba napisał(a):

Pierdolisz ;)

Primo laska robi dobrą robotę 

Przede wszystkim powinniśmy promować ludzi, którzy robią dobrą robotę i scalają społeczność, a przy tym nie mają chorobliwego parcia na szkło jak Woodeny i inne Keepthecipy. NBA to nie jest wiedza tajemna dostępna tylko dla Windhorstów tego świata.

Teraz, cwikson napisał(a):

Wiadomo, że jak po angielsku to lepiej i pewniej. Przecież takie "fuck" brzmi tak szlachetnie, znaczniej lepiej niż plebejskie "k****" :)

Nie o to chodzi, po prostu imo latwiej jest wpisac "nba rumors" jak ktos chce sie dowiedziec czegos prosto u zrodla, zwlaszcza jesli to jest okreslane jako "swieze plotki", niz czytac Marta Loza NBA.

Ale co kto lubi.

2 minuty temu, Reikai napisał(a):

Rzetelny jest, ot wrzuca plotki sprzed 3 dni jako nowe.

a wczoraj wrzucała sprzed czterech? 

To w takim razie tego tez nie rozumiem, a nawet nie miesci mi sie w glowie.

niektórzy nawet nie mają Twittera, to też Ci może mózg rozsadzić

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

niektórzy nawet nie mają Twittera, to też Ci może mózg rozsadzić

No jednak w 2024 interesowac sie NBA i nie znac angielskiego na poziomie "Denver chce handlowac Jordanem" to troche wiekszy przypal, niz brak twittera.

1 minutę temu, Reikai napisał(a):

No jednak w 2024 interesowac sie NBA i nie znac angielskiego na poziomie "Denver chce handlowac Jordanem" to troche wiekszy przypal, niz brak twittera.

nie rozumiesz, że takich geeków jak my tutaj jest promil, nie chodzi tylko o angielski, daj żyć ludziom jak chcą, ja też nie oglądam TV, ale wielu jednak lubi

Teraz, josephnba napisał(a):

No teraz to się przypierslaszcz dupy niczym @josephnba do LeBrona

E tam, raczej lekkie podsmiec***ki i niezrozumienie, sam nie mam twittera ale jakbym mial to Marta Loza NBA byloby ostatnim miejscem, z ktorego szukam zrodel ploteczek o NBA

Do Josepha mi daleko, wszak on nie odczuwa zadnej radosci z NBA od dawna i wszedzie widzi tylko pizdy, floperow I nieudacznikow.

Wojna polsko Polska nowy wymiar 

tryb zaoczny bez obecności drugiej strony 

nowe nie znałem. 
ma dziewczyna czas i ochotę niech wkleja plotki i nie zbiera krytyki bo i tak mało kto po polsku chce to zrobić 

rozumiem ze szybciej można znaleźć nowsze rzeczy po angielsku ale jakby tak podcinać każdemu skrzydła na starcie to byśmy czytali dalej telegazetę a Juc nie byłby w NBA 

litosci 

mozna się czepiać ale jezeli ktoś w przeciwwadze nic nie robi to ta krytyka z boku wyglada podejrzanie 

Są niedociągnięcia ale na tym chyba polega idea rozwoju. Konstruktywna krytyka i poprawienie błędów stylistycznych to jedno ale krytykować sama idee? Nope. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Wojna polsko Polska nowy wymiar 

tryb zaoczny bez obecności drugiej strony 

nowe nie znałem. 
ma dziewczyna czas i ochotę niech wkleja plotki i nie zbiera krytyki bo i tak mało kto po polsku chce to zrobić 

rozumiem ze szybciej można znaleźć nowsze rzeczy po angielsku ale jakby tak podcinać każdemu skrzydła na starcie to byśmy czytali dalej telegazetę a Juc nie byłby w NBA 

litosci 

mozna się czepiać ale jezeli ktoś w przeciwwadze nic nie robi to ta krytyka z boku wyglada podejrzanie 

Są niedociągnięcia ale na tym chyba polega idea rozwoju. Konstruktywna krytyka i poprawienie błędów stylistycznych to jedno ale krytykować sama idee? Nope. 

Wiadomo, nie wypowiadaj sie jak Ci sie nie podoba, sam zrob lepiej.

Nie krytykuj filmu, bo sam nie zrobisz lepszego.

E tam, raczej lekkie podsmiec***ki i niezrozumienie, sam nie mam twittera ale jakbym mial to Marta Loza NBA byloby ostatnim miejscem, z ktorego szukam zrodel ploteczek o NBA

Do Josepha mi daleko, wszak on nie odczuwa zadnej radosci z NBA bo od dawna wszedzie widzi tylko pizdy, floperow I nieudacznikow.

Poprawiłem 

Teraz, wiLQ napisał(a):

Wg mnie w tym kluczowym czynnikiem nie jest angielski, a poswiecony czas.
Jak jestes casual fanem to nie bedziesz przeszukiwal i analizowal wszystkich plotek tylko sobie dodasz do ulubionych jedna osobe, ktora to solidnie streszcza.
Kto bedzie ta osoba mocno zalezy od preferencji co Ciebie interesuje w tych plotkach.

No I taka argumentacja do mnie trafia, a nie "niektorzy nie znaja angielskiego, a w ogole to o boze wojna polsko polska, typowy polak krytykuje I podcina skrzydla".

15 minut temu, Reikai napisał(a):

Nie o to chodzi, po prostu imo latwiej jest wpisac "nba rumors" jak ktos chce sie dowiedziec czegos prosto u zrodla, zwlaszcza jesli to jest okreslane jako "swieze plotki", niz czytac Marta Loza NBA.

Ale z Ciebie pan maruda

Obecnie największa polskojęzyczna grupa na FB ma 47k użytkowników, a tweety tej pani z plotkami generują +/- 2-3k odsłon (na samym twitterze) także nie śmieszkuj tu z grupą docelową 10 osób :P

Już pomijam, że takie zbiorcze ploteczki to fajna sprawa dla kogoś kto dopiero zaczyna interesować się NBA