Gregorius Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 52 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Pragnę zauważyć, że w naszej końcówce węża piłeczka chodzi jak pod wodzą Guardioli Rozumiem ze do oceny Peszka mam brac jego wystepy w Wisle i Wieczystej? Ps : wlasnie dlatego trzeba bylo brać 2letnie okresy zeby uniknąć takiej żenady jak z Brożkiem i Lewandowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 43 minuty temu, Gregorius napisał(a): Rozumiem ze do oceny Peszka mam brac jego wystepy w Wisle i Wieczystej? Ps : wlasnie dlatego trzeba bylo brać 2letnie okresy zeby uniknąć takiej żenady jak z Brożkiem i Lewandowskim. Wieczysta nie grala nigdy w Ekstraklasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Mierzejewski, jeśli oceniamy ekstraklasę mocno średni pick. Jego występy w Trabzon i dalsza kariera nie mają znaczenia u normalnych głosujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 7 godzin temu, Gregorius napisał(a): Rozumiem ze do oceny Peszka mam brac jego wystepy w Wisle i Wieczystej? Ps : wlasnie dlatego trzeba bylo brać 2letnie okresy zeby uniknąć takiej żenady jak z Brożkiem i Lewandowskim. I jakbys wybral Vadisa?xD Pozatym tu nie ma problemu, sytuacja jest klatowna, jest idealnie tak jak jest moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 4 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Mierzejewski, jeśli oceniamy ekstraklasę mocno średni pick. Jego występy w Trabzon i dalsza kariera nie mają znaczenia u normalnych głosujących. to tu się nie zgadzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 O Sagan to pamiętam miał kiedyś łatkę wielkiego talentu, czyżby steal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): O Sagan to pamiętam miał kiedyś łatkę wielkiego talentu, czyżby steal? Saganowski ma +100 do lubienia ale zaden tam steal. The Game robi druzyne z graczy Legii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 to jest Sagan "po motorze" gdyby nie ten wypadek, to możliwe, że był to talent pokroju Citki masa olbrzymich talentów spuszczona w klopie, ale może ktoś picknie więc nie będę wymieniał jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Z olbrzymich talentow to nie moge przebolec Huberta Skrzekowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 10 godzin temu, Gregorius napisał(a): Rozumiem ze do oceny Peszka mam brac jego wystepy w Wisle i Wieczystej? Ps : wlasnie dlatego trzeba bylo brać 2letnie okresy zeby uniknąć takiej żenady jak z Brożkiem i Lewandowskim. No i tu właśnie wychodzi moim zdaniem błąd w braniu całych karier, zamiast konkretnego okresu jak było chyba zawsze w takich zabawach. Bo wielu zawodników miało dobre okresy by potem grać dużo słabiej. Przykłady kompletnie nieudanych powrotów Carlitosa czy Svitlicy. Dlatego np Lewandowski czy Nikolic mają przewagę statystyczna nad Brożkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Oddawaj Jodłowca!! :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 2 minuty temu, Sewer napisał(a): Oddawaj Jodłowca!! :< Mogłeś go wziąć a nie zdrajcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 3 minuty temu, Sewer napisał(a): Oddawaj Jodłowca!! :< Ja celowałem teraz w Jodłowca, ewentualnie w Murawskiego, ale on poszedł parę picków wcześniej. Trochę mi przez głowę w sumie przechodziła myśl, że możesz go podkraść, na szczęście nie Jodłowiec chyba jedyny grajek w drafcie, który w środku pola może nawiązać walkę fizyczną z Vadisem. Maszyna. Btw, słyszałem, że on kiepsko ogarnięty życiowo, dlatego bał się wyjazdu za granicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Ja celowałem teraz w Jodłowca, ewentualnie w Murawskiego, ale on poszedł parę picków wcześniej. Trochę mi przez głowę w sumie przechodziła myśl, że możesz go podkraść, na szczęście nie Jodłowiec chyba jedyny grajek w drafcie, który w środku pola może nawiązać walkę fizyczną z Vadisem. Maszyna. Btw, słyszałem, że on kiepsko ogarnięty życiowo, dlatego bał się wyjazdu za granicę. uzależniony od hazardu, szkoda. Fantastyczny zawodnik Dla mnie poziom Sobolewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 9 minut temu, LAF napisał(a): Mogłeś go wziąć a nie zdrajcę Oboje pasowali mi do koncepcji i postanowiłem obstawić już całkowicie prawą stronę z nadzieją że Tomek się uchowa ale to było naiwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 19 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Ja celowałem …. Btw, słyszałem, że on kiepsko ogarnięty życiowo, dlatego bał się wyjazdu za granicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Jan Mucha, safe pick, bardzo rozsądnie! O Niedzielanie własnie dzisiaj myślałem, ale by mi nie pasował do Ljuboji za bardzo ale miał te swoją monster rundę w Górniku! No i te śledzenie z wypiekami wyników NEC w lidze holenderskiej i podjarka gdy był jakiś gol z Zwolle, albo asysta z Ajaxem- wspaniały czas! Jak dobrze pamiętam to holenderską ligę akurat Polsat transmitował, ale mogę się mylić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 To juz na lawke @MarcusCamby wybieramy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): To juz na lawke @MarcusCamby wybieramy? xD Nie rozumiem dowcipu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Popularny Wtorek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi