Skocz do zawartości

ATF POLSKA EKSTRAKLASA

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Aj. Zabrali mi Brożka. 

Lekko nad Lewandowski. 

Marcus, szanujmy się :)

Lewy gole+asysty/ mecz =0,81

Brożek gole+asysty/mecz =0,59.

Napisz proszę, że Brożek na większej próbce :) No na większej, bo mimo, że w młodym wieku strzelał sporo, to żaden zachodni klub się nie pokusił. Ciekawe dlaczego? Może dlatego, że marnował masę mega prostych sytuacji? Może był slabszym graczem po prostu?

Serio, szanujmy się :)

Edytowane przez Pablo81

24 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Kuciak raczej ezy numero uno w zabawie + trzeba docenić odklejkę ala Draymond pod koniec kariery

Mam już najlepszego bramkarza, skrzydłowego i 10 w lidze w XXI wieku. A do tego najskuteczniejszego obcokrajowca w historii. Dobrze idzie 😁

24 minuty temu, jack napisał(a):

Mam już najlepszego bramkarza, skrzydłowego i 10 w lidze w XXI wieku. A do tego najskuteczniejszego obcokrajowca w historii. Dobrze idzie 😁

jak Kuciak ma być numero uni jak on nawet w Legii nie jest numerem jeden xd 

Boruc to jedynka zabawy, reszty not even close :D Ale Kuciak spoko pick, dla mnie luźno w top4 

16 minut temu, Qcin_69 napisał(a):

jak Kuciak ma być numero uni jak on nawet w Legii nie jest numerem jeden xd 

Boruc to jedynka zabawy, reszty not even close :D Ale Kuciak spoko pick, dla mnie luźno w top4 

Legia miała najlepszych bramkarzy w lidze. Jednak w top2 nie ma ani Kuciaka (symulant!), ani Boruca.

Rozumiem fanowski sentyment i image Boruca, ale była dwójka mega niezawodnych i lepszych bramkarzy przy Łazienkowskiej.

chłop przez całą karierę puszczał niewiele ponad jedną bramkę na mecz, pierwsze 4 sezony na Legii miał kapitalne, jedynie ostatni niepełny sezon słabszy

praktycznie cały prime w ESA i zwykle w topce bramkarzy

a już rozchwiania psychicznego jako kontrargument przeciw, to nie rozumiem kompletnie ;]

Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a):

chłop przez całą karierę puszczał niewiele ponad jedną bramkę na mecz, pierwsze 4 sezony na Legii miał kapitalne, jedynie ostatni niepełny sezon słabszy

a już rozchwiania psychicznego jako kontrargument przeciw, to nie rozumiem kompletnie ;]

tak, to prawda, Kuciak zawsze gwarantował mega solidność i nie popełniał rażących błędów, ale też rzadko kiedy dawał coś ekstra, no i był bardzo przeciętny na lini - za to świetny w 1na1 (chociaż gorszy od pajacyka Boruca) + Boruc miał jeszcze absolutnie topową charyzmę i leadership- kwestia co wolisz- ja mam zawsze geniusz nad rzemiosło, ale rozumiem też patrzenie z drugiej perspektywy 

2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

gdyby Kuciak był na poziomie Borubara, to by tyle w ESA nie siedział

czy to trochę nie zabawne, że młody Borubar goat, a już Lewandowski poziom ligi rosyjskiej? :)

Oj kuleje czytanie ze zrozumieniem. 

Przecież Qcin napisał, że jakby Lewandowski wykręcił takie liczby jakie wykręcił, ale był wtedy w wieku Żurawskiego to zgłosiłby się po Niego max Lokomotiv Moskwa, a nie Borussia Dortmund :)

12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Jeden z Legionistów, którego mam na myśli puszczał 0,87 bramki na mecz , drugi 0,89 gola na mecz w Ekstraklasie. I ludzi nie wkurwiali :)

• Reikai odpiął/ęła ten temat