LAF Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Ja raczej głosować nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 @Braveheart22 ile masz głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Braveheart22 ile masz głosów? przecież głosy są publiczne, to chyba do 2 każdy potrafi liczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Braveheart22 ile masz głosów? Jak wyżej. Głosy są jawne, w tematach grupowych. Na razie tylko ja, chomik i Qcin głosowaliśmy. Słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 9 godzin temu, LAF napisał(a): Z racji tego, że ATF już stanął w miejscu i wychodzi na to, że to koniec to chciałbym podziękować za te miłe słowa. Spokojnie, jeszcze nie koniec. Dojdziemy do końca. @Pablo81 @Sewer @jack @P_M będziecie głosować czy odpuszczacie? Pablo, nie wygłupiać się, czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2024 @Braveheart22 ja się nie znam na ekstraklasie więc nie głosuje, chciałem sobie tylko dla funu zebrać skład z resztek 90s/00s za waszym pozwoleniem. Nie obejrzałem żadnego meczu PL ligi w tym wieku xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 7 godzin temu, P_M napisał(a): @Braveheart22 ja się nie znam na ekstraklasie więc nie głosuje, chciałem sobie tylko dla funu zebrać skład z resztek 90s/00s za waszym pozwoleniem. Nie obejrzałem żadnego meczu PL ligi w tym wieku xD. Ja to samo. Nie znam wielu z wybranych przez was graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 (edytowane) Postaram się zagłosować ale nie obiecuje, mam mało czasu w tym momencie na analize a jeśli już bym głosował to chciałbym zrobić to uczciwie żeby kogoś z Was nie skrzywdzić Edytowane 17 Stycznia 2024 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2024 5 godzin temu, Sewer napisał(a): Postaram się zagłosować ale nie obiecuje, mam mało czasu w tym momencie na analize a jeśli już bym głosował to chciałbym zrobić to uczciwie żeby kogoś z Was nie skrzywdzić Czekaliśmy tyle to jeszcze trochę możemy poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2024 Zliczyłem teraz wyniki i wyszła taka sytuacja, że w jednej grupie dwa zespoły mają identyczną średnią, a awansować może tylko jeden. I teraz pytanie. Czekamy na @Sewer, który jako ostatni swoim głosem rozstrzygnie? Czy może rozpisać szybki baraż, gdzie będziemy widzieli jaki matchup i każdy odda głos na jeden zespół? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 9 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Zliczyłem teraz wyniki i wyszła taka sytuacja, że w jednej grupie dwa zespoły mają identyczną średnią, a awansować może tylko jeden. I teraz pytanie. Czekamy na @Sewer, który jako ostatni swoim głosem rozstrzygnie? Czy może rozpisać szybki baraż, gdzie będziemy widzieli jaki matchup i każdy odda głos na jeden zespół? dawać rzuty karne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 16 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Zliczyłem teraz wyniki i wyszła taka sytuacja, że w jednej grupie dwa zespoły mają identyczną średnią, a awansować może tylko jeden. I teraz pytanie. Czekamy na @Sewer, który jako ostatni swoim głosem rozstrzygnie? Czy może rozpisać szybki baraż, gdzie będziemy widzieli jaki matchup i każdy odda głos na jeden zespół? Uchylam się od decydującego głosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Godzinę temu, Sewer napisał(a): Uchylam się od decydującego głosu Mistrza nie ma. Trzeba powtórzyć rozgrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 19 godzin temu, Braveheart22 napisał(a): Zliczyłem teraz wyniki i wyszła taka sytuacja, że w jednej grupie dwa zespoły mają identyczną średnią, a awansować może tylko jeden. I teraz pytanie. Czekamy na @Sewer, który jako ostatni swoim głosem rozstrzygnie? Czy może rozpisać szybki baraż, gdzie będziemy widzieli jaki matchup i każdy odda głos na jeden zespół? Szybki baraz ale proponuje niejawnie. Czyli wszyscy glosujacy wysylaja do Ciebie typ (przypilnuj zeby byla nieparzysta liczba glosujacych jak cos to Pablo nie musi glosowac ) Ty zliczasz i gites. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Spoko, nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 2 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Spoko, nie będę. To był żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 trochę smutne, że tak fajny ATF musiał skończyć w ten sposób niestety musimy chyba uznać, że wygrałem, no trudno najbardziej z takiego obrotu sprawy chyba cieszy się @agresywnychomik bo został z tym Perkhartem jak Wizards z Poolem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 20 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trochę smutne, że tak fajny ATF musiał skończyć w ten sposób niestety musimy chyba uznać, że wygrałem, no trudno najbardziej z takiego obrotu sprawy chyba cieszy się @agresywnychomik bo został z tym Perkhartem jak Wizards z Poolem ;] Ja również jestem zadowolony z 2 miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 Już miałem policzone wszystkie grupy i na złość wyszło, że w grupie D remis na miejscach 2-3, no i co dalej robić. Szkoda, że Sewer w końcu nie zagłosował, bo wyjaśniłby temat i tyle. Niestety coś mało nas głosowało ogólnie. A potem to brak czasu mnie złapał i jakoś temat upadł. Ale wskrzesić przecież można jak będzie popyt na ten towar xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2024 16 minut temu, Braveheart22 napisał(a): w grupie D remis na miejscach 2-3, no i co dalej robić. No tak, każdy umył ręce jak Judasz. Może rozstrzygnąć to tak: a)niech strzelają karne, b)rzucić monetą c)policzyć ile lajków w sumie zebrali zawodnicy z tych drużyn w drafcie 20 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Ale wskrzesić przecież można jak będzie popyt na ten towar xd Rozlosuj pary ćwierćfinałowe i ochota przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi