piotreksuper Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Szukam solidnego gracza na pozycję sg/sf. Do oddania spadające kontrakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Do oddania dopiero co przedłużony Carmelo Anthony. Co szukam w zamian? PG oraz PF na ławkę. Nie szukam All Starów itp. ale też i nie oddam Carmelo za parę ogórków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Może ktoś chce Horace Granta z checia Nets go oddadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Rozważę oddanie Geralda Wallace'a. Tylko naprawdę poważne oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Rozważę oddanie Hughesa przy bardzo atrakcyjnej ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 (edytowane) Heat po pozyskaniu klasowego zmiennika na PG poszukują jeszcze PF. ogolnie chce przeprowadzić teraz serie mini transakcji i chętnie tez wymienię każdego gracza młodszego z perspektywa na starszego jezeli ma on więcej punktów statystycznych. Jest okazja odmłodzić graczy oraz pozyskać gdy punkty rosną ponad 800 pick. Wszystkie kontrakty które są dostępne to rok lub dwa. Mam już górne pułapy salary wiec nie zmieszczę nic wyżej. Przesiadkę mogę zrobić: Elden na lepszego centra plus pick ponad 880 analogicznie Boykins Austin na lepszego rezerwowego C/PF ponad 820 McCray na PF ponad 854 Childress ponad 850 Szewczyk ponad 800 Carney Ayon Landry Crittenton nawet połączę w 1/2=graczy Edytowane 21 Czerwca 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Raja Bell - porządny SG/SF. 927 Overall ( jumpshot 83, 3pt 87, permiter D 80, steal 87 ). U mnie trochę utopiony w rotacji, więc chętnie posłucham ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Milwaukee Bucks wysłuchają ofert za Andre Iguodale. Dodatkowo, w dalszym ciągu szukają dobrego SG. W związku z tym, że pod koszem robi się tłoczno - rozważam oddanie Jermaine O'neal lub Zacha Randolph. Do wymiany mam również kilku ciekawych prospectów, a także pick z pierwszej rundy. Więcej na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Atlanta Komu Hughes, komu, bo idę do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Sacramento Kings poszukuje rozgrywającego, do pierwszej piątki lepszego, niż Sam Cassell czy Scott Skiles. W zamian oferuje spadające kontrakty + przy dobrej ofercie również możliwy Yao Ming. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Nets oddadzą: Luol Deng - mogę rozważyć za innego młodego SF, bądź ciekawy pick w drafcie, bądź jakiś młody C/PF Marvin Williams - młody SF 1 rundowy pick ,albo jakiś młody C/PF Ben Gordon - ciekawy backup na SG - 1 rundowy pick ,albo jakiś młody C/PF (oczekiwania jakiś 1 rundowy pick + coś spadającego) Rockets oddadzą: Larry Johnson - ciekawa opcja na SF Rik Smits - fajny rezerwowy C może być z niego Michael Olowkandi Zach Randolph - oczekiwań dużych nie mam Michael Redd - podobnie jak Zach Oczekiwania - 1 rundowe picki, spadające kontrakty, ewentualnie dłuższy kontrakt jakiś ale to już ktoś konkretniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 - H. Olajuwon - wciąż topka C, kontrakt duży, ale możliwe, że zrobi za rok Ewinga a cena niska - Rashard Lewis - dobry ofensywny skrzydłowy z niezłą obroną ze spadającym kontraktem 34 min 20,8 pkt 9 reb 2,4 Ast 1,6 stl 57% fg - J. Dumars spadający kontrakt i dobra obroną, mogę przyjąć dłuższy kontrakt za odpowiednią cenę. - C. Duhon, świetne campy, dobry back up PG - N. Robinson - dobre campy, jest potencjał - R. Foye rezerwowy młody SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nets: Oddadza solidnego pfa Zach Randolph i Nick Young Rockets Michael Redd do oddania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Do oddania Gerald Wallece (1069) - 8 zawodnik ligi, z widokami na pierwszą trójkę (potencjał 61). Szukam SF z ewentualnym bonusem - PG, PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Do oddania: Camby/Dalembert Rudy Bosh Blake (solidny PG na super kontrakcie, u mnie 8mpg, bo CP3) Hamilton Bez szans: CP3 Allen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Clippers wysłuchają ofert za: Davida Lee, Arrona Affalo, Sergio Rodriguez'a i Thabo Sefolosha. Wszyscy na rookie kontraktach z potencjałem +70 do 82. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Nets: Mam $3 478 698 (wolnego salary) jak ktoś chce zejść z kontraktu jakiegoś trochę zapraszam do rozmów z chęcią zwolnię komuś miejsce dorzucając Zacha Randolpha bądź Nick Younga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Do oddania: - Rashard Lewis - dobry ofensywny skrzydłowy z niezłą obroną ze spadającym kontraktem 34 min 20,8 pkt 9 reb 2,4 Ast 1,6 stl 57% fg - J. Tinsley b. dobry PG z b. dobrą obroną i rozegraniem - A. Sabonis dobry center defensywny - R. Tarpley dobry gracz na spadającym kontrakcie - J. Dumars spadający kontrakt i dobra obroną, mogę przyjąć dłuższy kontrakt za odpowiednią cenę. - C. Duhon, świetne campy, dobry back up PG - N. Robinson - dobre campy, jest potencjał - R. Foye rezerwowy młody SG - Douby młody PG na rookie kontrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 26 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2020 To co tam z tymi ofertami? Hughes, Wade, Gasol i Abdur-Rahim wzywają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Odświeżenie Do oddania: - Rashard Lewis - dobry ofensywny skrzydłowy z niezłą obroną ze spadającym kontraktem 34 min 20,8 pkt 9 reb 2,4 Ast 1,6 stl 57% fg - J. Tinsley b. dobry PG z b. dobrą obroną i rozegraniem - A. Sabonis dobry center defensywny - R. Tarpley dobry gracz na spadającym kontrakcie - Z. Randolph - może i nie blokuje, ale wszystko inne robi na b.dobrym/dobrym poziomie. - N. Robinson - dobre campy, jest potencjał - R. Foye rezerwowy młody SG za darmo - Douby młody PG na rookie kontrakcie za darmo - N. Young tegoroczny 1st rounder za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi