Ashigaru Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Paul Milsap szuka nowego domu. Przyjmę młodych i picki. (MILWAUKEE BUCKS) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Cavs chętnie wzmocnią się na pozycji SF kosztem picku '44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 (edytowane) Sacramento Kings ma do oddania: Setha Currego i Kelly Oubre Jr. W pakiecie za jakiegos konkreta albo osobo. Szukam przede wszystkim podkoszowego - najlepiej ofensywnego. Ew. SG tez z dobrymi rzutami. Przy naprawde ciekawej ofercie, moge dodac swoj najblizszy 1st rd pick (wg Julka rankingu, aktualnie w TOP 6 ) Oddanie Chrisa Paula, tez moge rozwazyc, jesli ktos szuka legendarnego rozgrywajacego, na przyjemnym kontrakcie Edytowane 21 Listopada 2023 przez Ice23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 za MArcusa Smarta też mogę wysłuchać ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Poszukuję jakiegoś PG lub SG Co nie zmienia faktu że dostępny jest każdy. Wszystko zależy od ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 rozumiem dobry PR od @Cichy ale Aminu nie jest na sprzedaż. Mogę oddać Leverta, Duhona, Kamana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 (edytowane) W Seattle do oddania ktoś z dwójki Andris Biedrins/Kwame Brown. edit. Tradycyjnie deal robię z pierwszym GMem z którym się dogadam (nawet gdyby to oznaczało słabsza dla mnie ofertę). Edytowane 22 Listopada 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Nets oddać mogą: Fultz - nie tanio picki itd Smart - podobnie, lub inny gracz podobnego pokroju na pozycję SG lub PF (podobny wiek) Seth Curry - tutaj czekam na oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Sacramento Kings poszukują dobrego podkoszowego oraz niskiego skrzydłowego do rotacji, więc coś tam musi potrafic. Przy ciekawej ofercie mogę rozważyć oddanie Kelly Oubre Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Jako, że start pokazał, że ten team nic nie ugra - poza Jeffersonem mogę rozmawiać o każdym. Młodzi gracze + picki mnie interesują. Mogę przyjąć jakiś słaby kontrakt, ale oczekuje solidnej dopłaty. Dla jasności - nie mam ciśnienia na musowe oddawanie kogokolwiek więc za darmo ode mnie graczy nie wyciągnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 W Sacramento Kings do oddania Zach LaVine. Najlepiej za rozgrywajacego albo podkoszowego. Przy ciekawej ofercie, inne pozycje tez wchodza w rachube. Tylko 1 za 1 bez rozmieniania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) Amare Stoudemire do oddania za coś porównywalnej jakości na SF (może być 1 za 1, może być za kilku graczy na min) Edytowane 26 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Nie bedzie Julek plul nam w twarz ! Szukam starting SF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Chętnie przyjmę jakiegoś kozaka pod kosz - masz problem na obwodzie - pisz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 New York Knicks Szukam: kołek pod kosz lepszy od Pekovicia Oddam: Pick tegoroczny Lakers Levert solidny obwodowy jeszcze z 64 potential Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 w związku z tym że Amare pokazuje że ciągle umie w basket a do Odena mam jakiegoś glupiego pecha (co gra w innych ekipach to Ironman, co do mnie przychodzi do się łamie) to rozważę rozmianę Odena na kilku fajnych, rotacyjnych graczy na spadających kontraktach więc jak brakuje ci kołka pod kosz a masz tyle głębi że się w niej topisz to daj znać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Monte Morris od momentu wymiany, gra niepokojąco dobrze (~20/10, nawet TD było), co może popsuć projekt ogrywania młodzieży. Tak więc gracz, który ma scoring 48/78/79, handling 100, passing 79, quickness 81 i nie jest firanką w D i ma jeszcze 66 potencjału i 3 lata rookie kontraktu, dostępny jest w wymiarach. Za future 1st. polecam! ma historię wprowadzania ekip do PO jako primary ball-handler a to wszystko w nieco ponad rok w lidze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Kwame Brown na sprzedaż więc jak ktoś chce topowego klocka pod kosz to zapraszam. Oprócz tego dalej dostępni solidni rolesi, którzy niejednemu teamowi mogą się przydać czyli Ellis, Speights, Gallinari, Noah oraz Watson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Dlo, Beet, Oquinn wszyscy przydatni na dobrych umowach, zapraszam do skladania ofert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Szukam SFa o bardziej ofenswnych talentach do oddania Smart / Fultz + pick jakiś jeden z małą protekcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi