profesora Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 generalnie ciezko mi kogos znalezc w tym drafcie pasujacego do heatow simuje caly czas co by nie przedluzac, ale jest ciezko ;/ wiec gdyby ktos mial jakies propozycje to do 14 mozecie pisac pw, o 14 chce skonczyc moja kolejke by nie przedluzac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Przypominam, że w Sacramento Kings, do oddania jest cały czas all star Kevin Love. Przy naprawdę ciekawej ofercie mogę dorzucić swój 1st rd pick nr 13 w trwającym drafcie. Opcji jest 3: 1) za innego all stara, na trochę niższym kontrakcie. 2) za dwóch solidnych zawodników, ale takich do pierwszej piątki, nie jakiś zapychaczy na ławke. 3) za młodego i perspektywicznego zawodnika na rookie kontrakcie i potencjalem, plus oczywiście jakieś zapychacze do salary, ew. dwóch młodych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka33 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) Dzień dobry jest to mój pierwszy post na forum więc chciałabym przywitać wszystkich serdecznie. Nie bardzo orientuję się jeszcze w ligach wirtualnych i chciałabym zapytać gdzie mogłabym dołączyć, by zbierać doświadczenie w prowadzeniu drużyny? Czy jest może jakiś temat zbiorczy z samouczkiem? Może ktoś potrzebuje asystentki( ) ? z góry dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam. Edytowane 31 Października 2023 przez Julka33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Godzinę temu, Julka33 napisał(a): Dzień dobry jest to mój pierwszy post na forum więc chciałabym przywitać wszystkich serdecznie. Nie bardzo orientuję się jeszcze w ligach wirtualnych i chciałabym zapytać gdzie mogłabym dołączyć, by zbierać doświadczenie w prowadzeniu drużyny? Czy jest może jakiś temat zbiorczy z samouczkiem? Może ktoś potrzebuje asystentki( ) ? z góry dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam. napisz w beGM, tam szukają graczy z doświadczeniem, kilka DMow z którymś z GMow i polecajka pewna. Niestety, ale w simbaskecie Dejounte Murray niedostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Gdyby, ktoś chciał Aytona to można pisać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Kupię pick z obecnego draftu za jakiś future 1st Rockets z '45/'46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Rozważę oddanie kogoś z BIG 3 - w zamian chciałbym dostać zestaw obrońca + podkoszowy, na dłuższych kontraktach, nie emeryci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 PICKI ALBO PSIKUS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Oddam Rondo za free, ewentualnie za jakiś 2nd jak ktoś ma na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Phoenix Suns: Mogę wymienić Lawsona za grajka na inną pozycję (sg najlepiej, ale wysłucham też jak będzie ktoś pod kosz). Masa cap space. Też można pisać do mnie jak ktoś chce kogoś oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Oddam swojego tegorocznego 2nd roundera za jakiś z przyszłych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Oddam 2rnd za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Przyjmę 2nd rnd picki, jak ktoś nie potrzebuje. Oden tani nie jest +1 Również z chęcią przygarnę 2nd rd picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 W Kings cały czas do oddania Kevin Love i nr 13 pick z trwającego draftu. Tylko postarajacie się, bo dotychczasowe oferty, jak by to ładnie powiedziec....nie były satysfakcjonujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 4 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 W Sacramento Kings do oddania Seth Curry, za podkoszowego albo rozgrywajacego, na podobnym konkrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Szukam backup C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Bucks Royce ONeale do oddania za frytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Wolves: Do rozpoczęcia FA mogę uwolnić kogoś od kilku milionów niechcianego kontraktu. W opcjach Reke, Wroten, Melo za coś lepszego/droższego lub wezmę szrot za dopłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Oddam Evana Fourniera, solidny 3&D na SG/SF, który u mnie nie ma minut, nie mam żadnych oczekiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Phoenix Suns: Mogę oddać Lawsona za grajka na inną pozycję. Jestem w stanie przy tym (do końca draftu) przyjąć zdecydowanie większy kontrakt, bo trochę cap space zostało, póki nie zastrzegłem birdów. Zatem, jeśli ktoś zainteresowany to proszę działać szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi