Krzemo Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Strzelby jak sie patrzy, tylko ta obrona ... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Strzelby jak sie patrzy, tylko ta obrona ... :roll:mozna dostac nawet pick [s:zguyea8l]lakers[/s:zguyea8l] [s:zguyea8l]Magic[/s:zguyea8l] tzn pick Lakers via Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wziałbym Gordona do siebie, ale nie mam kontraktów na zmeczowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Na sprzedaz bardzo fajny zawodnik Travis Outlaw. insiede B outside B+ defence A+ Rok temu jako podstawowy SF rzucal 17 pkt/mecz ladnie zbieral i swietnie bronil . Czekam na jakies propozycje , najchetniej za PG, ale niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 T"Wolves zgłaszają chęć pohandlowania. Z góry zaznaczam, że nie rozmieniam graczy na drobne. Do oddania Favours, Motiejunas, Stuckey i Harden. Favours może iść za tegoroczny pick loteryjny. Harden+Motiejunas za jakiś upgrade na SG lub fajnego SFa. Rozważę też inne propozycje w obrębie tych graczy. Literki i ststsy: http://simbasket.client1.kl-software.co ... ster21.htm kontakt najszybszy przez gg: 663266 lub PM na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jesli pick komus nie pasuje, a w zasadzie grajek ktory moglby za niego trafic do ekipy i chce sie pozbyc tego 4-letniego 2,2mln balastu, moze dostac cos spadajacego po tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Do oddania Giles, DeRozan, Blackman oraz Ainge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jak ktoś chce wybrać z 19. pickiem to mogę go sprzedać - za jakiś z 1. rundy z następnego draftu. GG/PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Do oddania mam paru zawodników. Sprawdź koniecznie może któryś Cię będzie interesować! Po pierwsze : Dominique Wilkins, numer 9 tegorocznego draftu! Dobry zawodnik z dużym potencjałem. Ktoś potrzebuje tego typu zawodnika? Jest do wzięcia! Następnie : Zawodnicy do których się strasznie przywiązałem. Shelden Williams i John Gilchrist. Dobrzy zawodnicy. Pierwszy jeden z najlepszych defensywnych PFów w grze, drugi dobry rozgrywający który nie tylko zdobywa punkty! Poza tym : Centrzy : Erden i Alabi oraz James Anderson, Eric Bleadsoe i Luke McInnis ktoś może będzie potrzebował centrów bądź zawodników na ławkę, to mogą się przydać. Co chce w zamian? Przede wszystkim młodych, perspektywicznych zawodników na pozycję PG, SF i C oraz co może nawet bardziej niż zawodników, picki z pierwszej rundy do draftów na przyszłe lata. Pierwszą trójkę oddam za dobrą ofertę, 5 następnych oddam za pół darmo. Wysłucham każdą ofertę! Jakby co to PW albo GG (5667212) Pozdrawiam, GM Milwaukee Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 OKAZJA !!!! Redukcja plac w Houston . Na sprzedaz SG/SF Travis Outlaw. insiede B outside B+ defence A+ za spadajace kontrakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Wciąż poszukuję chętnych na Kyle Singlera. Oprócz tego z Knicks do ruszenia Greg Monroe. Jestem otwarty także na inne propozycje (Rosea nie oddam). PM lub GG (8983754). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Kryzys finansowy dopadł Dallas - trzeba ograniczyć pensje. Do oddania przede wszystkim trójka: Kosta Perovic, Pattrick Patterson, Rudy Gay i John Lucas. Każdy z nich spokojnie może zagrać w s5 drużyny walczącej o najwyższe cele, więc jest okazja. W zamian najchętniej picki, niskie lub wygasające kontrakty. Można też zgłaszać się po niżej opłacanych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Wow, takiej szybkiej i mnogiej reakcji na ogłoszenie w tym temacie jeszcze nie miałem. Jak ktoś jeszcze chce powalczyć o Pattersona i spółkę, to proszę o szybki kontakt, bo wkrótce może być po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 R.Rondo pilnie szuka nowego pracodawcy. Wysłucham ofert za Eda Davisa,potrzebuje kogoś na inną pozycję z podobnymi umiejętnościami. Jestem skłonny przy dobrej ofercie sprzedać także A.Tomicia. Gm Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Z czwórki Perovic, Patterson, Gay i Lucas została na sprzedaż tylko ostatnia dwójka. Za Gaya wystarczy mi schodzący kontrakt/kasa i picki (dwa dobre/trzy mniej dobre). Lucas właściwie podobnie, u niego zaletą jest kontrakt, więc nie zależy mi specjalnie na jego sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Ok, wyprzedaż w Kanadzie. Cały skład na trading block. Jeśli ktoś jest zainteresowany to słucham uważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 w zasadzie to Deandre Jordan jest do oddania. i nawet niekonicznie za schodzace kontrakty, interesują mnie tez kontrakty schodzace w ciagu najbliższych 2/3 sezonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 W Mavs już po wielkiej rewolucji, ale ciągle można handlować. Greg Oden - gwarancja double-double, schodzący kontrakt z możliwością zastrzeżenia birdów. Greg Monroe - również pewne double-double, młodszy od Odena. Dominic James - bardzo fajny obrońca, schodzący kontrakt z możliwością zastrzeżenia birdów. John Lucas - jeden z najlepiej rzucających trójki PG - w zeszłym sezonie 45%! Wszechstronny, przez dwa najbliższe sezony może zrobić komuś różnicę między 2 rundą PO, a Finałem. Dla odmiany: schodzący kontrakt z możliwością zastrzeżenia birdów. Do wyciągnięcia również młodzi Floyd i Griffith, mają potencjał. W zamian nie biorę długich kontraktów - schodzące lub kasa preferowane. Tak jak poprzednio chętnie picki, ewentualnie rookies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Przypominam że na sprzedaż są Artest,Blalock(obaj grali w kilku finałach:) -mogą być spadające,ewentualnie niewielkie rozmienienie i picki.Posiedam ok 27 baniek w schodzących kontraktach więc jeżeli ktoś chce zmniejszyć budżet a ma coś sensownego do sprzedania to słucham. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Sacramento Kings ma do oddania: Deron Williams - PG Przedstawiac nie trzeba, jeden z najlepszych PG w tej grze. Po, mozna juz powiedziec, nieudanej, tej przerwie miedzy sezonowej w Sacramento dalsza przebudowa i odmladzanie skladu. Najchetniej przyjme, 2-3 mlodych, z potencjalem zawodnikow + picki w przyszlym sezonie. Pisac smialo: gg:3170479 (czesto niewidoczny ale czesto jestem) PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi