Braveheart22 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Phoenix Suns Perkins za jakiegoś nominalnego PF'a do s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Pacers wszyscy poza tercetem bam, tytus i smack, dostępni. Jakby ktos chciał oddac kogos na rookaski h kontraktach, future picki itp to zapraszam do kontaktu z umiarkowanie wiarygodną firmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 37 minut temu, elwariato napisał(a): Pacers wszyscy poza tercetem bam, tytus i smack, dostępni. Jakby ktos chciał oddac kogos na rookaski h kontraktach, future picki itp to zapraszam do kontaktu z umiarkowanie wiarygodną firmą ....za bardzo, bardzo, bardzo umiarkowanie wiarygodną firmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 2 godziny temu, Ice23 napisał(a): ....za bardzo, bardzo, bardzo umiarkowanie wiarygodną firmą nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Szukam wzmocnienia na PG/SG backup, ktos lepszy niz Lin Oraz ktos na SF/PF. Na stole Kuzma, Okogie + 1st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Trade deadline coraz bliżej, a w Sacramento Kings do oddania cały czas Kelly Oubre Jr. Najchętniej z kimś, w pakiecie (Tyson Chandler, Jeff Teague, Chris Paul). Szukam najbardziej rozgrywającego albo podkoszowego, ale inne pozycje tez nie wykluczam. Przy ciekawych i konkretnych ofertach, mogę dodać jakieś swoje future 1st rd picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 New York Knicks odda: Tyrus Thomas $1 200 000$1 200 000$1 200 000 za spady i picki do negocjacji: Al-Farouq Aminu $5 000 000$5 000 000$5 000 000 Chris Boucher $2 072 879$2 217 469$2 348 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Fazier do oddania w Nets nadal ! Polecam spoko Center z ławki lub do obrony w 1 składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Rozważę oddanie TY Lawsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2024 Wolves: - Andre Drummond: 14 ppg, 13 rpg, 1,3 bpg, 1 spg (prawo do wyjątku MLE) - Matthews: 19 ppg, 5 rpg, 3 apg, 2,1 spg (prawa Birda) - Rondo, true PG, elitarny playmaking i defensywa (prawa Birda) - Chandler Parsons: 15 ppg, 6 rpg- solidne wsparcie za grosze, łatwy do wkomponowania w aspirującą drużynę ze względu na 1,5 milionowy kontrakt (plus prawa Birda) - Kyrie Irving też rozważę przy ciekawej ofercie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Rozważę oddanie Odena / Gasola za jakiegoś kozaka na dłuższym kontrakcie w ekipie która by chciała jednak pójść w przebudowę Edytowane 13 Stycznia 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 Last call na Thomas i Sexton - szukam SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 (edytowane) Ellis - PG/SG, ewentualnie topowy 6th man, Speights, Kwame oraz Tristan jakby ktoś chciał się wzmocnić pod koszem na PO Edytowane 13 Stycznia 2024 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2024 Sacramento Kings odda Kevina Love. Interesują mnie młodzi zawodnicy, jeszcze z potencjałem i picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 7 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2024 Zu Ramon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Już prawie wszystkie drużyny mają wolne wiec ponawiam: Sacramento Kings odda Kevina Love. Interesują mnie młodzi zawodnicy, jeszcze z potencjałem i picki, ew. all star na inne pozycje. PROSZE NIE WYSYLAC MI OFERT W STYLU: ODDAM ZA NIEGO KAZDEGO, POZA SWOIMI 2,3 CZTERAMA NAJLEPSZYMI ZAWODNIKAMI...BO JUZ MI SIE CHCE ZYGAC OD TYCH OFERT. CHCESZ DOSTAC ALL STARA, TO ODDAJ INNEGO ALL STARA, PROSTE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Twoja drużyna balansuje na granicy PO ? Chcesz fajnego guarda wyłowić z kolejnego draftu ? Chciałbyś zobaczyć jak Chorwat staje się dominatorem pod koszem ? Jeżeli posiadasz w składzie All Stara albo speca od obrony DM to me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Wysłucham ofert za Hassana Whitesida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Stephen Curry dostępny w wymianach. Nie pytajcie mnie co chcę tylko proponujcie konkretne oferty wymian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2024 Mam w ciul kasy Jak ktos rozwaza przebudowe i chce zrzucic FAJNYCH grajkow to zapraszam do skladania propsow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi