BMF Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): @BMF Dlatego Grecja średni pick - Dania w 1992 to dokładnie ten sam kaliber(a chyba nawet większy, bo jeszcze nie dostała się na euro, weszła, bo Jugosławia się rozpadła) Lepszych zawodników miała luźno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Też myślałem o Danii ( mam jedno wyżej osobiście, ale pewnie nie znajdzie uznania), wyżej niż o Grecji bo Dania przyjechała na turniej, na który się nie zakwalifikowała prosto z wakacji i po dwóch meczach nawet nie miała strzelonego gola. Edytowane 25 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 9 minut temu, RappaR napisał(a): @BMF Dlatego Grecja średni pick - Dania w 1992 to dokładnie ten sam kaliber(a chyba nawet większy, bo jeszcze nie dostała się na euro, weszła, bo Jugosławia się rozpadła) czemu średni, tam naprawdę nie ma wielkiego wyboru poza oczywistymi, Grecja to topka ezy, ale Dania jednak miała bardzo ciężką przeprawę, no i praktycznie z plaży ich zawinęli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Lepszych zawodników miała luźno. No, miała dwie "gwiazdy" Schmeichela i Briana Laudrupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Nie pojebawszy sie cos z oznaczaniem? * chyba jednak nie, to ten rosolowy bust mnie tak zbil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 23 minuty temu, BMF napisał(a): Lepszych zawodników miała luźno. No wlasnie ich najlepszy (by far) gracz nie pojechal na turniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Poszła jakaś c***owa panda, a nie poszło jeszcze top zwierzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 28 minut temu, Reikai napisał(a): Nie pojebawszy sie cos z oznaczaniem? * chyba jednak nie, to ten rosolowy bust mnie tak zbil Ty sie zapytaj @ignazz jaka zupke dzis popijal po wczorajszym.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Rosol = nieskonczona pomidorowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ty sie zapytaj @ignazz jaka zupke dzis popijal po wczorajszym.... Czy jest cos bardziej przereklamowanego niz rosol na kaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Czy jest cos bardziej przereklamowanego niz rosol na kaca? Mike Tyson? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Mike Tyson? Mike Tyson by nawet nie splunal na rosol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Czy jest cos bardziej przereklamowanego niz rosol na kaca? Nie wiem, gdyz w tej zabawie wybieram alko po ktorym nie ma kaca xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Mike Tyson? Szybko ci przeszla milosc widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Zeby nie bylo Nie znam nikogo kto nie zje rosolu na weselu czy cos, jest spoko I lubie Ale kto zamawia rosol z wlasnej woli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 11 minut temu, matek napisał(a): Poszła jakaś c***owa panda, a nie poszło jeszcze top zwierzę Ja liczyłem, że Tygrys łapie wszystkie koty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Zeby nie bylo Nie znam nikogo kto nie zje rosolu na weselu czy cos, jest spoko I lubie Ale kto zamawia rosol z wlasnej woli? Bylem pewien ze to pick na 7ma runde dla BMFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 straszny mindfuck, 5 razy wpisywałem pick i zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 12 minut temu, julekstep napisał(a): Szybko ci przeszla milosc widze Wyciągam wnioski z wyników waszego głosowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 No no Fluber Dla niektórych sleeper, dla niektorych bust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi