Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Łooo ale Fluber wjechal z teledyskiem na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): teraz żadnego miałem owczarka podhalańskiego (Vice mistrz świata) od k**** medali Haha, sam mam rodowodowego podhalana, może nawet jakiś potomek Twojego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 O, konik polny wjechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): Haha, sam mam rodowodowego podhalana, może nawet jakiś potomek Twojego;) o żesz, postaram się znaleźć zdjęcie, przekozak 3 minuty temu, Kily napisał(a): Edytowane 23 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Nie wkurza was w psach zbytnie podlizywanie sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Nie wkurza was w psach zbytnie podlizywanie sie? nie, za to koty maja u mnie bottom 3 za caloksztalt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Nie wkurza was w psach zbytnie podlizywanie sie? kota chyba nie miałeś? Teraz, agresywnychomik napisał(a): nie, za to koty maja u mnie bottom 3 za caloksztalt nie aż tak to nie, ale gdzie Rzym gdzie krym no i bez spoilerów xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 23.11.2023 o 21:04, LeweBiodroSmoka napisał(a): o żesz, postaram się znaleźć zdjęcie, przekozak To moja:) Edytowane 19 Stycznia 2024 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): To moja:) młody? mój to był wielkie bydle, za dzieciaka jeździłem na nim okrakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): młody? mój to był wielkie bydle, za dzieciaka jeździłem na nim okrakiem Suka, dorosła, ledwie 60 kilo, psy są większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): Suka, dorosła, ledwie 60 kilo, psy są większe. a oks, może to perspektywa wydaje się mały, niemniej ładna mordka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): kota chyba nie miałeś? Mam I to, ze nie jest na kazde zawolanie cenie w niej najbardziej. Cos jak z laskami, jedni wola spokoj, innych ciagnie do psychopatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): kota chyba nie miałeś? No bez spojlerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 @Gregorius WTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): @Gregorius WTF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, Reikai napisał(a): Mam I to, ze nie jest na kazde zawolanie cenie w niej najbardziej. Cos jak z laskami, jedni wola spokoj, innych ciagnie do psychopatek ja akurat też ma xxxx teraz (tj. rodzice) i zależy od rasy lub konkrętnej sztuki wszystko, xxxx są imo bardziej cwane ale to kwestia perspektywy, miałem też bassety więc to w sumie taki xxx ale jednak pies chciałem napisać, że pewnie @Gregorius dojebie zaraz z armaty no, ale tego się nie spodziewałem, top3 w tej kategorii jest raczej sztywniutkie Edytowane 23 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Panda powinna dostac duzo sympathy vote jak Steve Nash, ale w 1 rundzie to chyba bust. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja akurat też ma xxxx teraz (tj. rodzice) i zależy od rasy lub konkrętnej sztuki wszystko, xxxx są imo bardziej cwane ale to kwestia perspektywy, miałem też bassety więc to w sumie taki xxx ale jednak pies Ja to mam teraz wrednego cwaniaka i głupka. Aż nieprawdopodobne, że w mogą być tak różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 1 minutę temu, jack napisał(a): Ja to mam teraz wrednego cwaniaka i głupka. Aż nieprawdopodobne, że w mogą być tak różne. dokładnie, to nie jest nic pewnego, na koniec wszystkie i tak są tak samo kochane jebać psy i xxxx to jest ten moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 15 minut temu, LAF napisał(a): @Gregorius WTF ? Zrob to jeszcze raz z delta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi