Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 6 minut temu, mac napisał(a): chyba tez Saul co nial swoje serial wydawal sie ze moze byc wziety. Dosc popularna postac. jo Saul zajebista postać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) A i jak juz mozna spojlowac Jesli chodzi o sam serial to Tywin Lannister >>>>>>> Tyrion Lannister Swietna kreacja Dance'a i luzno najlepsza postac w serialu Edytowane 6 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): A i jak juz mozna spojlowac Jesli chodzi o sam serial to Tywin Lannister >>>>>>> Tyrion Lannister Swietna kreacja Dance'a i luzno najlepsza postac w serialu Ja uwielbiałem Robba i Nedda, dla mnie top2 postacie z serialu 3 minuty temu, BMF napisał(a): Same shit, jak się nie zna wszystkich wyborów to nie da się zagłosować żeby nie wypaczyć wyników. House powinien iść, ale widzę, że I sezon był w 2004 roku, o wiele za dawno na recency bias. ;] Bykov zjada House pod każdym względem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Chiro Di Marzio Michael Scott Jimmy Mcnulty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): A i jak juz mozna spojlowac Jesli chodzi o sam serial to Tywin Lannister >>>>>>> Tyrion Lannister Swietna kreacja Dance'a i luzno najlepsza postac w serialu A najlepszy z GOT był i tak Asasyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Bykov Nie wiem co to. Btw. zajebiście oczytane forum, że nikomu nie chciało się nawet iść w kierunku typowych postaci literackich. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ja jeszcze rozważałem Sheldona z big bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Ja uwielbiałem Robba i Nedda, dla mnie top2 postacie z serialu Ned b.fajny (ale slabe longevity ) Za to u Roba jedyna zaleta bylo to ze wybral se dobra dupe (Oona Chaplin <3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 5 minut temu, BMF napisał(a): Same shit, jak się nie zna wszystkich wyborów to nie da się zagłosować żeby nie wypaczyć wyników. No ale jak dla mnie np chyba nie ma różnicy gęś czy kaczka to lepsze by było wstawienie do tego samego tiera niż anal i zowanie, które danie dać wyżej. 5 minut temu, BMF napisał(a): House powinien iść, ale widzę, że I sezon był w 2004 roku, o wiele za dawno na recency bias. ;] Coś w tym jest i pewnie miałbym wyżej niż większość, chociaż imo jako lekarz wolałbym jakby miał więcej empatii i był milszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Ja tam uważam, że skoro są takie miasta jak Kłodzko czy Karpacz to powinno być i Mielno. Dla mnie zdecydowanie lepsze Mielno niż te małe co tutaj zostały wybrane Zamiast Karpacza, zdecydowanie lepiej było wziąć Jelenią Górę, gdzie te Karpacze, Szklarskie, inne miejscowości, góry wkoło to po prostu fajne dodatki do największego miasta w Karkonoszach, które turystycznie, wypoczynkowo jest całkiem spoko, a do mieszkania chyba też nie najgorsze, chociaż dla młodych pewnie może trochę rozrywki brakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 8 minut temu, mac napisał(a): Coś w tym jest i pewnie miałbym wyżej niż większość, chociaż imo jako lekarz wolałbym jakby miał więcej empatii i był milszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 14 minut temu, mac napisał(a): chyba tez Saul co nial swoje serial wydawal sie ze moze byc wziety. Dosc popularna postac. W BCS im więcej Goodmana w sezonie tym gorszy sezon. Im więcej Meksyków tym lepszy. Jedna z gorszych postaci w tym zajebistym (od S3) serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 minut temu, Pablo81 napisał(a): W BCS im więcej Goodmana w sezonie tym gorszy sezon. Im więcej Meksyków tym lepszy. Jedna z gorszych postaci w tym zajebistym (od S3) serialu. nom Tuco, to dość niedoceniany gigachad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 4 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Zamiast Karpacza, zdecydowanie lepiej było wziąć Jelenią Górę, gdzie te Karpacze, Szklarskie, inne miejscowości, góry wkoło to po prostu fajne dodatki do największego miasta w Karkonoszach, które turystycznie, wypoczynkowo jest całkiem spoko, a do mieszkania chyba też nie najgorsze, chociaż dla młodych pewnie może trochę rozrywki brakować. Jelenia nie jest jakaś specjalnie fajna, dla mnie Karpacz to topowa destynacja, byliśmy z żoną już z 5 razy i będziemy pewnie jeszcze drugie tyle. A w Jeleniej mam rodzinę i nawet nie mam ochoty ich odwiedzić gdy jestem w Karpaczu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Ja jeszcze rozważałem Sheldona z big bang Szkoda, że nie wziąłeś. Bond strasznie płaski. Taki zajebisty we wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Janusz Tracz jeszcze dziwne że nie poszedł, chyba najlepszy polski bohater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nom Tuco, to dość niedoceniany gigachad Lalo też zajebisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 12 minut temu, BMF napisał(a): Nie wiem co to. Btw. zajebiście oczytane forum, że nikomu nie chciało się nawet iść w kierunku typowych postaci literackich. ;] Mówisz o Geralcie, o którym sagę przeczytałem przed końcem liceum 4 razy? 12 minut temu, julekstep napisał(a): Ned b.fajny (ale slabe longevity ) Za to u Roba jedyna zaleta bylo to ze wybral se dobra dupe (Oona Chaplin <3) Z serialu nie pamiętam jej nawet, lubiłem go z książek i miałem go nawet na maturze z polskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Mówisz o Geralcie, o którym sagę przeczytałem przed końcem liceum 4 razy? Sorry, nie rozumiem o czym do mnie piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 13 minut temu, julekstep napisał(a): Ned b.fajny (ale slabe longevity ) Za to u Roba jedyna zaleta bylo to ze wybral se dobra dupe (Oona Chaplin <3) No Ned taki prawy (oprócz spłodzenia Snowa) jak Bond. Nuuda. Dlatego Tyrion lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi