BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie będzie chyba czymś złym jak tych, których nie znasz dasz na koniec? Ja zagłosuję tylko w obraz/teledysk/piosenka/sport/zwierzę/post - generalnie w tej konkretnej zabawie głosowanie nie ma sensu, ale draftowało się fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Szoty w Czupito to jest to @julekstep potwierdzisz ? Ja (na potrzeby tego atfa) jestem chuliganem ginu, wiec sorry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): Z postaci Indiana Jones powinien się również znaleźć. Jak Harrison Ford to już lepszy Han Solo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 8 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ale myślałem też do samego końca czy nie wziąć Hektora Salamanca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Salamanca? Zakladam ze jednak chodzi o tego z Troi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Czemu nikt nie picknął Negroni, wtf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Jak Harrison Ford to już lepszy Han Solo. Tylko, że Han to jednak mniejsza postać impact-wise. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 8 minut temu, BMF napisał(a): Ja zagłosuję tylko w obraz/teledysk/piosenka/sport/zwierzę/post - generalnie w tej konkretnej zabawie głosowanie nie ma sensu, ale draftowało się fajnie. ja odpuszcze alkohole na pewno może coś jeszcze 9 minut temu, julekstep napisał(a): Zakladam ze jednak chodzi o tego z Troi xD ee, to jakiś bust pewnie patrząc na film ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał(a): Ja zagłosuję tylko w obraz/teledysk/piosenka/sport/zwierzę/post - generalnie w tej konkretnej zabawie głosowanie nie ma sensu, ale draftowało się fajnie. a jakby bylo tierami? ja chcialem zaglosowac wszedzie ale chyba tez powybieram se kategorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 5 minut temu, P_M napisał(a): Z postaci Indiana Jones powinien się również znaleźć. Jako sama postać strasznie kiepska. Dobra ikona - cool retro vibe lat 30-tych podróżnik-archeolog. Ale postać bez kolejnych płaszczyzn To wolałbym Hana Solo Najlepsza postać jaka nie poszła to Johnny Silverhand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Ja zaglosuje w kazdej kategorii! #powazniatfowcy (jak znajdzie sie ktos kto ogarnie glosowanie ofc xD) Edytowane 6 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał(a): szkoda że poszedł Walter White, a nie Jesse Pinkman - Pinkman znacznie lepsza postać w BB- White mnie zawsze wkurwiał. chyba tez Saul co nial swoje serial wydawal sie ze moze byc wziety. Dosc popularna postac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 no dobra my tu pitu-pitu a gdzie Anthony Soprano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Gregory House? Ktoś rozważał? Z serialowych to jeszcze np. Ragnar Lodbrok jest mocny, ale to postać historyczna, nie fikcyjna, więc odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Jako sama postać strasznie kiepska. Dobra ikona - cool retro vibe lat 30-tych podróżnik-archeolog. Ale postać bez kolejnych płaszczyzn To wolałbym Hana Solo No tu już kwestia szczegółów kto jak ocenia postać. Wiadomo, że to subiektywne podejście każdego z nas, tu nie ma racji, jedynie preferencje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 8 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Gregory House? Ktoś rozważał? właśnie on też mi do głowy wpadł niedawno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ja tam uważam, że skoro są takie miasta jak Kłodzko czy Karpacz to powinno być i Mielno. Dla mnie zdecydowanie lepsze Mielno niż te małe co tutaj zostały wybrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Gregory House? Ktoś rozważał? Z serialowych to jeszcze np. Ragnar Lodbrok jest mocny, ale to postać historyczna, nie fikcyjna, więc odpada. Prędzej z uniwersum HP brałbym Snape'a jako bardziej złożona i ciekawsza postać:) ale to taki 2nd tier typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, mac napisał(a): a jakby bylo tierami? Same shit, jak się nie zna wszystkich wyborów to nie da się zagłosować żeby nie wypaczyć wyników. House powinien iść, ale widzę, że I sezon był w 2004 roku, o wiele za dawno na recency bias. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Prędzej z uniwersum HP brałbym Snape'a jako bardziej złożona i ciekawsza postać:) ale to taki 2nd tier typów. Snape super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi