julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): No, ale jego to Ty szanuj. szanuję mniej więcej tak samo jak Malika Montana, Josefa Bratana i resztę tych orłów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): No, ale jego to Ty szanuj. Pierwsze słyszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Doprecyzuj która odsłona. Tak czy inaczej dobrze widzieć, że jednak poszło coś od Nintendo. możesz wybrać ulubioną, dla mnie to najfajniejsza gra imprezowa all time - grałem na symulatorze na PC ( 2 osoby na klawiaturze +1 na padzie) i zawsze było w pytke emocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Co już mogę pickowac? @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Sandomierz spoko miasto. A Hey Ya to jedna z ~50 piosenek jakie mi przeszły przez myśl, ale trzeba było skończyć to rockowe stypiarstwo, bo myślałem o jakichś Zeppelinach, ale to nudne by było, a jestem ciekaw podejścia forum do turbo-quality pop-contentu. ;] DSJ spoko wybór, jaki @DRK miałeś rekord w Australii? ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): O kur wa Sandomierz Sandomierz jedno z najpiękniejszych miast w Polsce, przepiękna architektura, świetne położenie, bardzo ciekawa historia. Tier Zamościa- proponuję kiedyś odwiedzić, perełka architektoniczna. No i Ojciec Mateusz + Teodor Szacki - nie przypominam sobie zbyt wielu niewojewódzkich miast, które miały dwóch tak mainstreamowych bohaterów, co też wiele mówi o unikatowości Sandomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): możesz wybrać ulubioną, dla mnie to najfajniejsza gra imprezowa all time - grałem na symulatorze na PC ( 2 osoby na klawiaturze +1 na padzie) i zawsze było w pytke emocji Najnowsza (ósemka) to jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii, więc nasuwa się sama, ale to Ty powinieneś wybrać 12 minut temu, jack napisał(a): Najlepsza akcja Która z tych dwóch akcji to ta podlegająca ocenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 7 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Btw dobrze ze Laf nie brał udziału bo wszyscy by musieli kizo posłuchać ;] Ja bym raczej wziął ją : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Kily napisał(a): Najnowsza (ósemka) to jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii, więc nasuwa się sama, ale to Ty powinieneś wybrać Która z tych dwóch akcji to ta podlegająca ocenie? w 8 nie grałem pewnie, za to zdaje się w tę niedzielę grałem w jakąś grę od Sony (z Myszką Miki i Kaczorem Donaldem) „inspirowana” Mario Kart na PS5 Imo w wyborze Mario Kart nie ma zbyt wielkiej różnicy, bo pewnie jedyne różnice to grafika, zestaw boostow i trasy, ale w tego typu grach imo najważniejsza jest rozgrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 2 minuty temu, BMF napisał(a): DSJ spoko wybór, jaki @DRK miałeś rekord w Australii? ;]] Trochę dawno już to było. O ile pamiętam to było między 294 a 295 m. Ile cm to już nie pamiętam. Lądowanie oczywiście na dwie nogi bez telemarka i oceny ~15.0-16.0 A Ty pamiętasz ile miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @MarcusCamby @ignazz jeszcze nie wybrał najładniejszej akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Serio Crash poszedł jako pierwsza platformówka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 7 minut temu, karl napisał(a): Co już mogę pickowac? @julekstep wszystko poza akcją i niespodzianką sportową @Qcin_69 kiedy wybierzesz alkohol temu biednemu macowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): w 8 nie grałem pewnie, za to zdaje się w tę niedzielę grałem w jakąś grę od Sony (z Myszką Miki i Kaczorem Donaldem) „inspirowana” Mario Kart na PS5 Imo w wyborze Mario Kart nie ma zbyt wielkiej różnicy, bo pewnie jedyne różnice to grafika, zestaw boostow i trasy, ale w tego typu grach imo najważniejsza jest rozgrywka 8 została wydana prawie 10 lat temu (i wciąż się doskonale trzyma sprzedają kolejne paczki z nowymi trasami), więc może się na nią załapałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @MarcusCamby @ignazz jeszcze nie wybrał najładniejszej akcji Ech. Z oznaczeń zrozumiałem, że już wszyscy wybrali po za tymi co doszli na ostatniej prostej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 O nie. Marcus. Wziąłeś moją grę …. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, karl napisał(a): O nie. Marcus. Wziąłeś moją grę …. aaa jeszcze piosenki też nie można btw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, karl napisał(a): O nie. Marcus. Wziąłeś moją grę …. Powaga czy trollujesz? Myślałem o czymś co na męskim forum mogłoby dostać większe uznanie, ale skoro zamysł zabawy miał być polecajką, to Crasha podaje z czystym sumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): najlepsza postać - Tom Shelby Ja nie wiem jak można tak skrajnie pickować Sandomierz czyli poziom Kłodzka czyli gdzieś bottom oraz postać , która będzie bardzo wysoko Edytowane 6 Grudnia 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Serio serio. Crash był jedną z moich pierwszych gierek na playaku co u kumpla się grało. Ale to była 1 bodajże 2 minuty temu, julekstep napisał(a): aaa jeszcze piosenki też nie można btw k****. Too late Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi