karl Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 49 minut temu, BMF napisał(a): No moje propozycje są dwie: 1. Najlepsza piosenka/album w danej genre: i tu można byłoby podyskutować o muzyce dzięki temu/posłuchać czegoś nowego. Ew. rockowy ATF i najlepsza piosenka/album wg sub-genre, bo widać, że taki jest gust forumq. ;] [to jest ta preferowana opcja IMHO, można by było zrobić nawet niszowego ATF-a, na 7-8 osób, a nie 20, np. chętnie posłuchałbym albumów, których do tej pory nie słuchałem] 2. Nawalić randomowych kategorii w stylu ,,najlepsza piosenka z 70s'', ,,najlepsza okładka albumu'', ,,najlepsza piosenka Beatlesów'', ,,najgorsza piosenka XXI wieku" i inne takie bzdety. [to dużo mniej jakościowa, ale lepszy rydz niż nic opcja] Generalnie muzyczny ATF musi się moim zdaniem odbyć. ;] Lepsza 1 opcja ale z drobnymi elementami 2 bo taka kategoria jak najlepsza piosenka lat 70 to spoko pomysł imo no i zastanawiam się jak to z tymi gatunkami będzie bo dosyć płynne to to jest. I to większe będą rozkminy niz czy fasola po bretońsku to zupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, karl napisał(a): I to większe będą rozkminy niz czy fasola po bretońsku to zupa oj wypraszam to sobie wg @MarcusCamby do rozstrzygnięcia tego WIEKOPOMNEGO zagadnienia potrzebne było co najmniej 20 lat doświadczenia w gastro! xD Edytowane 6 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 11 minut temu, karl napisał(a): no i zastanawiam się jak to z tymi gatunkami będzie bo dosyć płynne to to jest. I to większe będą rozkminy niz czy fasola po bretońsku to zupa No tutaj trzeba trochę dobrej woli, a nie, ekhm, ekhm, film gangsterski to nie jest kryminał. ;] No i raczej ogólnie te kategorie zdefiniujemy, a nie tak, że potem będziemy zastanawiać się gdzie jest granica między hard rockiem, a metalem. (chyba, że rockowy ATF rzeczywiście, wtedy by było śmiesznie ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Reikai @julekstep picknolem obraz, bo już wszyscy regularni uczestnicy wybrali w tej kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 30 minut temu, Pablo81 napisał(a): Dlatego często rozpierdala mnie polski hip-hop o życiu na ulicy, reprezentowaniu biedy i byciu w opór gangsterem. Zatrzymales sie chyba jakos w 2002 jesli chodzi o Polski rap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Zatrzymales sie chyba jakos w 2002 jesli chodzi o Polski rap Mogę zmienić pick w poście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Reikai - pamiętaj że to stworzy precedens i inni też będą chcieli zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @Reikai - pamiętaj że to stworzy precedens i inni też będą chcieli zmian To innym też można pozwolić zmienić na post flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Myslalem, ze juz zamknelismy temat zmiany pickow jakies 40 stron temu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Pablo81 Wreszcie poszedł Bruegel! Jego miałem na myśli, tylko inny obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Teraz, Sewer napisał(a): @Pablo81 Wreszcie poszedł Bruegel! Jego miałem na myśli, tylko inny obraz Inny też brałem pod uwagę, ale podoba mi się wymowa tego 2 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): najlepsze miasto- Sandomierz Ladne miasto, tylko przestępczość ogromna. Widziałem w tv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Inny też brałem pod uwagę, ale podoba mi się wymowa tego Mi też ale tak czy inaczej jest topką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 @Qcin_69 czy w postaci fikcyjnej dobierzesz Ojca Mateusza do kompletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Spoko wybór z Kaszmirem, tzn. tutaj Led Zeppelin nie zrobili chyba wyjątkowo uncredited 'inspiracji'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 25 minut temu, julekstep napisał(a): @Qcin_69 czy w postaci fikcyjnej dobierzesz Ojca Mateusza do kompletu? Teodora Szackiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Sorki, przez przypadek wrzuciłem do nie tego tematu, więc przeklejam tutaj: 22 minuty temu, BMF napisał(a): Najlepsza piosenka: Andre 3000 - Hey Ya! (tylko ta wersja radiowa bez tego teledyskowego intra) Wersja dla @RappaRa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 O kur wa Sandomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Btw dobrze ze Laf nie brał udziału bo wszyscy by musieli kizo posłuchać ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): Kizo No, ale jego to Ty szanuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): najlepsza gra - Mario Kart Doprecyzuj która odsłona. Tak czy inaczej dobrze widzieć, że jednak poszło coś od Nintendo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi