RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 06:50, fluber napisał(a): Jak klikam plusa to mogę kliknąć tylko cytuj 1 odpowiedź i wjezdza mi z automatu do tego samego tematu Rozwiń No mi się też pojawia takie okienko Zmieniam temat i wtedy klikam w to cytuj i wjeżdża mi odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Wesołych Mikołajek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ja pasuje, mam imo parę dobrych picków ale część będzie już mało konkurencyjna w stosunku do reszty.Także obserwuje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Jakby się dało zmienić najgorszy post, dajcie znać Chcę wziąć coś od Flubera, jeśli to pomoże w decyzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 6.12.2023 o 08:42, fluber napisał(a): Jako, że Gregorious już brał w tej kategorii, a ja zaraz muszę znikać, to wrzucam moim zdaniem najgorszy post w historii forum. Dla nieznajacych kontekstu - mayora dziecko zachorowało na raka ( i ostatecznie zmarło), gdy ten pracował w USA. Rozwiń tam ogólnie kontekst był większy bo kilka postów wcześniej w tej wymianie mayor zarzucał rapparowi że najebany uśmierca pacjentów generalnie to była tak żenująca wymiana dwóch userów że nic z tego nie powinno być w ogóle picknięte i raczej bardziej by to pasowało do kategorii 'kiedy modzi na e-nba dali najbardziej ciała' Edytowane 6 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 09:57, julekstep napisał(a): tak ogólnie kontekst był większy bo kilka postów wcześniej w tej wymianie mayora zarzucał rapparowi że najebany uśmierca pacjentów generalnie to była tak żenująca wymiana dwóch userów że nic z tego nie powinno być w ogóle picknięte i raczej bardziej by to pasowało do kategorii 'kiedy modzi na e-nba dali najbardziej ciała' Rozwiń Ale co ja źle napisałem na kogokolwiek? Nikogo o nic nie oskarżyłem, nikogo nie obraziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 09:58, RappaR napisał(a): Ale co ja źle napisałem na kogokolwiek? Nikogo o nic nie oskarżyłem, nikogo nie obraziłem. Rozwiń daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:00, julekstep napisał(a): daj spokój Rozwiń To mnie nie obrażaj urojonymi oskarżeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 6.12.2023 o 10:01, RappaR napisał(a): To mnie nie obrażaj urojonymi oskarżeniami. Rozwiń dałeś się w tamtej sytuacji (i nie tylko w tamtej) sprowokować 60letniemu, średnio bystremu kodziarzowi który swój życiowy highlight (wyjazd do US) zawdzięcza rodzinnym koneksjom w UB gratulacje! Edytowane 6 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 09:57, RappaR napisał(a): Jakby się dało zmienić najgorszy post, dajcie znać Chcę wziąć coś od Flubera, jeśli to pomoże w decyzji Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 09:57, julekstep napisał(a): tam ogólnie kontekst był większy Rozwiń Miał być pojedynczy post. Ja nie widziałem na forum nic gorszego, ale w sumie się chętnie przekonam po głosowaniu co dla Was jest gorsze niż to co napisał Rappar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:13, fluber napisał(a): Ja nie widziałem na forum nic gorszego, ale w sumie się chętnie przekonam po głosowaniu co dla Was jest gorsze niż to co napisał Rappar. Rozwiń ja tam w tej kategorii liczę na śmiech i cringe a nie k**** na totalne dno (a tutaj obaj Panowie to osiągnęli) albo rzeczy realnie przykre (klepsydra) przypominam - to miał być luźny atf! W dniu 6.12.2023 o 09:02, Qcin_69 napisał(a): To jest zdecydowanie mój faworyt Fluber robiący gownoburze o 3 złote wydane za kibel w galerii w Poznaniu xD W imię idei! Pogrubione są moje ulubione fragmenty Rozwiń to jest lepszy fluber niż ten wcześniej wybrany, ale dalej to nie jest najlepszy fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:15, julekstep napisał(a): to jest lepszy fluber niż ten wcześniej wybrany, ale dalej to nie jest najlepszy fluber Rozwiń A mogę zmienić post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 6.12.2023 o 10:19, RappaR napisał(a): A mogę zmienić post? Rozwiń nie, nikt nie dostał pozwolenia na zmianę picku ale to do @Reikai jbc @fluber w ogóle z tego co widzę to wybrałeś odgrzewany kotlet bo tam ta kwestia (i wymiana o której piszę: "mordujesz pacjentów" -> "a ty własne dzieci") to była ze 2-3 miechy wcześniej, więc nawet w tym kontekście buścik xD Edytowane 6 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:15, julekstep napisał(a): ja tam w tej kategorii liczę na śmiech i cringe a nie k**** na totalne dno (a tutaj obaj Panowie to osiągnęli) albo rzeczy realnie przykre (klepsydra) przypominam - to miał być luźny atf! Rozwiń To było lepiej nazwać kategorię... Dla mnie najgorszy post /= najbardziej smiesznocringowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:15, julekstep napisał(a): ja tam w tej kategorii liczę na śmiech i cringe a nie k**** na totalne dno (a tutaj obaj Panowie to osiągnęli) albo rzeczy realnie przykre (klepsydra) przypominam - to miał być luźny atf! Rozwiń Gdyby kategoria brzmiała najbardziej cringowe posty to miałoby to sens. No ale kategoria to najgorszy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:23, LeweBiodroSmoka napisał(a): Starry Night - Van Gogh Rozwiń już to wybrałem! ale miło mi że będzie wysoko na Twojej liście w głosowaniu xD W dniu 6.12.2023 o 10:22, fluber napisał(a): Gdyby kategoria brzmiała najbardziej cringowe posty to miałoby to sens. No ale kategoria to najgorszy post. Rozwiń gdyby kategoria brzmiała 'najbardziej c***owe posty' może byś miał rację najgorszy w luźnym atfie jest imho oczywisty (90% pickujących poszło w cringe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:23, julekstep napisał(a): ale miło mi że będzie wysoko na Twojej liście w głosowaniu xD Rozwiń co się cieszysz, teraz będzie zamułka bo nie mam alternatywy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 08:46, LeweBiodroSmoka napisał(a): Wesołych Mikołajek! Rozwiń dobra kategoria na ATF, najlepsze (najpopularniejsze, moje ulubione etc) święto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 W dniu 6.12.2023 o 10:30, mac napisał(a): dobra kategoria na ATF, najlepsze (najpopularniejsze, moje ulubione etc) święto. Rozwiń Ale to chyba w 3-4 osobowym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi