LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Najlepsze alkohol: Hefeweizen Az musiałem spojrzeć w Google co to @MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Ale nie ma w tym nic złego Właśnie to jest piękne w tym ATF, że ścierają się wybory old school owe z new school ( jak na przykład kebab ) no nie ma nic, właśnie super, że jesteś z nami, niemniej nie wiem co Cb tak dziwią te wybory skoro w zasadzie niemal każdy jeden ma tu 30+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Ale nie ma w tym nic złego Właśnie to jest piękne w tym ATF, że ścierają się wybory old school owe z new school ( jak na przykład kebab ) kebab to nie jest newschool, kebab to danie osób, które nie mają dwóch zdrowych rąk by potrafić w kuchni zrobić coś więcej niż zaparzyć wodę na herbatę Kebab to jest Dereszowska tego draftu przecież. A to, że w ostatnim czasie stało się to danie mega popularne to świadczy tylko o świadomości kulinarnej (a raczej jej braku) u dzisiejszej młodzieży - zabrakło jeszcze Kanapki Drwala z McDonalda i Skrzydełek z KFC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): A to, że w ostatnim czasie stało się to danie mega popularne to świadczy tylko o świadomości kulinarnej (a raczej jej braku) u dzisiejszej młodzieży - zabrakło jeszcze Kanapki Drwala z McDonalda i Skrzydełek z KFC to gdzie tego kebaba jadłeś, panie Ekspercie od Flaków? bo jeśli porównujesz kebaby z dobrych lokali (o których tu pisałem) z KFC czy McDonaldem to faktycznie widzę że tam poza Kebab Kinga nie wyszedłeś Edytowane 5 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): kebab to nie jest newschool, kebab to danie osób, które nie mają dwóch zdrowych rąk by potrafić w kuchni zrobić coś więcej niż zaparzyć wodę na herbatę nieprawda! no może tylko czasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) @MarcusCamby z tym piwem to chyba trzeba podac konkretna marke tak jak z wódkami. Pszeniczne piwo niemieckie - i tu marka. Edytowane 5 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): @MarcusCamby z tym piwem to chyba trzeba podac konkretna marke tak jak z wódkami. Nie przypadkiem ta sama półka co Guinness? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Nie przypadkiem ta sama półka co Guinness? Nie , mi też ciężko znaleść jedno konkretne a tutaj trzeba sprecyzować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): to gdzie tego kebaba jadłeś, panie Ekspercie od Flaków? bo jeśli porównujesz kebaby z dobrych lokali (o których tu pisałem) z KFC czy McDonaldem to faktycznie widzę że tam poza Kebab Kinga nie wyszedłeś przecież ja nie pisze, że kebab nie jest dobry, bo sam lubię go czasem opierdolic, tak samo jak nie pisałem, że jakby Dereszowska mi wskoczyła do łóżka to bym uciekał w popłochu, ale obecność jednego i drugiego w ATF to porównywalna skala kompromitacj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Nie przypadkiem ta sama półka co Guinness? Guinness to marka rodzaj bylby irish dry stout. Edytowane 5 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Guinness to marka rodzaj bylby irish dry stout. Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 W sumie jest jeszcze dobry wybór. Powiem tak to nie jest top topów , ale mocno medium Cytrynówka Lubelska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, LAF napisał(a): Cytrynówka Lubelska dwa lata zakazu stadionowego, łezka w oku normalnie to jest na pewno lepszy wybór niż te nowe żołądkowe tbh Edytowane 5 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Możesz @julekstep poprawić alkohol i dunk w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 dyniowa jest mega spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 41 minut temu, Qcin_69 napisał(a): przecież ja nie pisze, że kebab nie jest dobry, bo sam lubię go czasem opierdolic, tak samo jak nie pisałem, że jakby Dereszowska mi wskoczyła do łóżka to bym uciekał w popłochu, ale obecność jednego i drugiego w ATF to porównywalna skala kompromitacj! wybrałeś zupę z odpadów, więc pls nie pisz mi tu o kompromitacji już nie mówiąc o wesołym aspekcie śmiania się early z 'weselnych' wyborów potraw żeby samemu wziąć flaki i strogonowa xD Edytowane 5 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 27 minut temu, julekstep napisał(a): wybrałeś zupę z odpadów, więc pls nie pisz mi tu o kompromitacji już nie mówiąc o wesołym aspekcie śmiania się early z 'weselnych' wyborów potraw żeby samemu wziąć flaki i strogonowa xD No nie? a "dewolaj" czekał w kolejce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Jak Wy kopiujcie te posty do wątku draftowego? Kiedyś można było kopiować URL i przenosić między działami a teraz nie mogę znaleźć tej opcji. Czy tylko mi coś znowu nie działa jak z tym twitterem?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Godzinę temu, fluber napisał(a): Jak Wy kopiujcie te posty do wątku draftowego? Kiedyś można było kopiować URL i przenosić między działami a teraz nie mogę znaleźć tej opcji. Czy tylko mi coś znowu nie działa jak z tym twitterem?:) To dalej dziala Albo kliknąć plusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): To dalej dziala Albo kliknąć plusa Jak klikam plusa to mogę kliknąć tylko cytuj 1 odpowiedź i wjezdza mi z automatu do tego samego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi