Kily Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 16 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Czemu @Qcin_69 i @Kily wybieracie alkohol, skoro Mac jeszcze nie wybrał? Ja nic nie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): idź se dalej wyrabiaj zdanie o kebabach na podstawie kebab kinga flaku idź dalej się mądrzyć o alkoholu zachwycając się ginem lubuskim że spritem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): Ty to Anthony Bennet! Flaki luźno będą w top8, chociaż już widzę że jest trochę hejterow xd A nie lubić strogonowa albo śliwowicy to już w ogóle jest dla mnie wtf xd ale ja nie lubię z kolei żurku więc jestem w stanie zrozumieć, że komuś coś nie pasuje Śliwowicy to ja już nie jestem w stanie na flaszki pić i pewnie bym umierał ze 3 dni, jedyne co obecnie by mnie szybciej zabiło to Jägermeister, gdzie te czasy jak byłem na sylwestrze w gminie Łącko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): idź dalej się mądrzyć o alkoholu zachwycając się ginem lubuskim że spritem przecież pisałem że gin jest dowolny w tym zestawieniu (i zestawienie będzie działać nawet z pierwszym z brzegu najtańszym/najłatwiej dostępnym) alfabeto Edytowane 5 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Czemu ? U mnie zdecydowanie nisko nie przeżyję chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): zawsze wiedziałem że jesteś Spółdzielczykiem No @MarcusCamby nie ukrywam, że mocno mnie zaskoczył ten news. Aczkolwiek ja nigdy nie byłem w żadnej spółdzielni to nie wiem jakie tam panują zasady jak i kto tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): julek -> ej Marcus zrób tak i tak Marcus -> nie w życiu, spadaj INTERNET MÓWI ŻE JEST TAK I TAK (bo 0,001% linków popiera moją tezę) qcin -> ej Marcus zrób tak i tak Marcus -> tak jest Panie! Qcin siedzi w gastronomii jakieś 20 lat to coś tam wie, nawet jak nie jest kucharzem to chociaż kartę dań zna. Ty zatrzymałeś się na etapie kebaba, także tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Śliwowicy to ja już nie jestem w stanie na flaszki pić i pewnie bym umierał ze 3 dni, jedyne co obecnie by mnie szybciej zabiło to Jägermeister, gdzie te czasy jak byłem na sylwestrze w gminie Łącko... haha, ja pamiętam jak pierwszy raz piłem śliwowice łącką właśnie, będąc w rodzinnych stronach mego ojca na dwutygodniowych wakacjach (Nowy Sącz) i wjechała na wieczór śliwowica, oczywiście musiałem przychojrakowac i piłem równo z góralami! Także jeden dzień wakacji przespałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Czemu ? U mnie zdecydowanie nisko Śmierdzi po tym z buzi , długo się pije i w ogóle kojarzy się niezbyt dobrze. A Szocik raz raz i nie ma. Szybko i wygodnie i tak nie jebie ( no chyba, że później jak się wstanie to potrafi nieziemsko ) przecież u LBSa chodziło o kwestię sentymentalną TY MŁODSZE POKOLENIE to nie zrozumiesz, ale nawet ja (nie trawiąc piwa in general) mam sentyment do złotego bażanta i wyjazdów do Czech / na Słowację xD 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Ty zatrzymałeś się na etapie kebaba, także tego. nie mordko to Wy jeszcze nie weszliście na ten etap (do pewnych rzeczy w życiu trzeba dorosnąć -> disco polo, kebab itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): przecież u LBSa chodziło o kwestię sentymentalną TY MŁODSZE POKOLENIE to nie zrozumiesz, ale nawet ja (nie trawiąc piwa in general) mam sentyment do złotego bażanta i wyjazdów do Czech / na Słowację xD nie mordko to Wy jeszcze nie weszliście na ten etap (do pewnych rzeczy w życiu trzeba dorosnąć -> disco polo, kebab itp) to się nie nazywa dorastanie, tylko uwstecznianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 No jedyne piwko jakie lubię to Desperados Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): przecież u LBSa chodziło o kwestię sentymentalną Nawet jakby się Bażancik ostro zeszmacił, to wciaż jest kilka długości przed polskimi koncerniakami czeskie musiało się tu znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 I to wyjątek potwierdzający regułę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): to się nie nazywa dorastanie, tylko uwstecznianie aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): No jedyne piwko jakie lubię to Desperados Nie wali z buzi , dobre smakowo i chętnie pitę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): No jedyne piwko jakie lubię to Desperados Jak będzie kiedyś atf dla czytelników Bravo to stawiam na Cb hipoteke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jak będzie kiedyś atf dla czytelników Bravo to stawiam na Cb hipoteke Po prostu niektóre wybory są , że tak powiem old school owe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, LAF napisał(a): Po prostu niektóre wybory są , że tak powiem old school owe no a jakie mają być, to atf preferencyjny, a te nabywa się zwykle wcześniej niż później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): no a jakie mają być, to atf preferencyjny, a te nabywa się zwykle wcześniej niż później Ale nie ma w tym nic złego Właśnie to jest piękne w tym ATF, że ścierają się wybory old school owe z new school ( jak na przykład kebab ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jak będzie kiedyś atf dla czytelników Bravo to stawiam na Cb hipoteke Post of the day xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi