RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Ale żeby to miało sens, to trzeba byłoby podejść ambitniej niż ,,lubię tę piosenkę, o tę, i c***". Widać jak wygląda ambicja przy podejściu do filmowego Jedna kategoria poszła, druga jeszcze jako tako i potem zjazd kompletny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Nom, sam nie jestem święty (ale oglądnę ;]]]]) - dlatego nie za bardzo wierzę w tego muzycznego ATF-a, generalnie w ATF-y, gdzie po drafcie trzeba poświęcić na niego trochę czasu. Bo samo wybieranie np. 'najlepsza piosenka popowa' to trochę garbage IMHO, przesłuchać ~pięć albumów Beatlesów i wybrać najlepszy - już spoko, ale do tego trzeba większej zajawki. Chociaż w sumie w muzycznym ATF-ie talent pool jest tak ogromny, że można by było zrobić 'draft jednej kategorii-słuchanie-głosowanie' zamiast 'draft-draft-draft-draft-draft wszystkiego-słuchanie-słuchanie-słuchanie-słuchanie-słuchanie-głosowanie-głosowanie...'. Może wtedy by to się mogło udać. ps Abbey Road Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Godzinę temu, BMF napisał(a): Chociaż w sumie w muzycznym ATF-ie talent pool jest tak ogromny, że można by było zrobić 'draft jednej kategorii-słuchanie-głosowanie' zamiast 'draft-draft-draft-draft-draft wszystkiego-słuchanie-słuchanie-słuchanie-słuchanie-słuchanie-głosowanie-głosowanie...'. true. best rock anthems from 70s and 80s na przyklad. duzo by tego bylo, ale mozna byloby podejsc jakosciowo do tematu. i oceniac utwory wg. szczegolowych kryteriow. przypomne tez co chat gpt powiedzial na temat muzycznego atf-a: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) dziwię się, że ten Bastek się jeszcze ostał, to chyba najbardziej ikoniczny post tego forum, choć oczywiście szacunek dla autora za całokształt twórczości, jeden z tych userów na których twórczości się wychowałem co do akcji, to szukałem i szukałem, ale nic mnie nie urzekło, a tu mamy i sentyment i piękno i momentum i ciężar gatunkowy Edytowane 3 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Kily mi podesłał ten post i cisnął bym go wziął Dzięki temu nie mam rozterek moralnych i mam czysty i uczciwy roster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Ja chyba nie do końca rozumiem kategorię najgorszy post, bo to co mam przygotowane w tej kategorii, to jest z pewnością najgorszy post spośród tych, które się tutaj pojawiły, ale zobaczymy potem po Waszym odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ja chyba nie do końca rozumiem kategorię najgorszy post, bo to co mam przygotowane w tej kategorii, to jest z pewnością najgorszy post spośród tych, które się tutaj pojawiły, ale zobaczymy potem po Waszym odbiorze. posty z działu inne gdzie historycznie roiło się od elitarnych oszołomów i innych trolli albo fake kont Julka w skali alltime c***owo wyglądają na forum koszykarskim, dla mnie to druga, gorsza kategoria ja ten cały dział no chyba, że masz coś sportowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): posty z działu inne gdzie historycznie roiło się od elitarnych oszołomów i innych trolli albo fake kont Julka w skali alltime c***owo wyglądają na forum koszykarskim, dla mnie to druga, gorsza kategoria ja ten cały dział no chyba, że masz coś sportowego Nope, mam coś naprawdę c***owego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 7 minut temu, fluber napisał(a): Nope, mam coś naprawdę c***owego. a aktywny user? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a aktywny user? Tak, mam nadzieję że nie dostanie bana, jeśli administracja przegapiła. @Reikai obiecasz , że nie będzie banowania za wyciąganie okropnych postów z przeszłości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał(a): Tak, mam nadzieję że nie dostanie bana, jeśli administracja przegapiła. @Reikai obiecasz , że nie będzie banowania za wyciąganie okropnych postów z przeszłości? Przypominam ze to nie jest ATF na najgorsza wiadomosc na prv xD Edytowane 3 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Tak, mam nadzieję że nie dostanie bana, jeśli administracja przegapiła. @Reikai obiecasz , że nie będzie banowania za wyciąganie okropnych postów z przeszłości? january? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): january? to nie może być Jasiek, bo fluber napisał, żeby nie banować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Coś mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Mniej gadania więcej wybierania poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Bedzie krew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 16 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to nie może być Jasiek, bo fluber napisał, żeby nie banować Typowo fluberowa zagrywka 'PRZECIEZ PISALEM ZEBY NIE BANOWAC' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Mowilem wam, ze kategoria jest zjebana bo fluber ma tu handicap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Typowo fluberowa zagrywka 'PRZECIEZ PISALEM ZEBY NIE BANOWAC' Dajcie jakiegos maila zebym wyslal glosowanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) 2 minuty temu, Reikai napisał(a): Mowilem wam, ze kategoria jest zjebana bo fluber ma tu handicap Nah Rodman i Kolumbijki to mt. Rushmore tej kategorii i ciezko z tym konkurowac A fluber zaraz wyskoczy z jakimis nudnymi obrazankami w stylu fame mma i bedzie udowadnial ze to powinno byc pierwsze bo tak i siak 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Dajcie jakiegos maila zebym wyslal glosowanie xD Ja nie ogarniam glosowania Moja rola konczy sie wraz z wpisaniem ostatniego picku do 1szego posta Edytowane 3 Grudnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi