julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): @julekstep sam widzisz. Niepotrzebnie jesteś problematyczny. Ktos musi 15 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jak @RappaR mowiac kot widzi Lwa to mam tylko jedno skojarzenie: A co delfina to juz bardziej niz obrazkiem sie nie da: Ok wpisze delfin pospolity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 39 minut temu, Reikai napisał(a): Boje sie zaoytac o co chodzi znowu jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o zwierzeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Czy mogę wybrać posta, którego user skasował, ale został po nim ślad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Czy mogę wybrać posta, którego user skasował, ale został po nim ślad? Ja tak zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 20 minut temu, Reikai napisał(a): Ja tak zrobilem Sorry za pytanie ale to nie jest tak ze jako moderator masz dostep do skasowanych postow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Sorry za pytanie ale to nie jest tak ze jako moderator masz dostep do skasowanych postow? Tak jest Ale chyba nie dziala to w przypadky usunuwtych kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Tak jest Ale chyba nie dziala to w przypadky usunuwtych kont Nie wiem jak znalazles cytat do ATF ale jak uzyles przywileju admina to to byloby nieteges. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 20 godzin temu, julekstep napisał(a): Shaq dobry pick -> wsad może i c***owy, ale gimmick-value zajebiste i każdy zna/pamięta Dla mnie, dzieciaka, który zaczynał zainteresowanie NBA wraz z wejściem Shaqa do ligi to był kosmos. Wow! Chłop tak zapakował, że rozwalił kosz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie wiem jak znalazles cytat do ATF ale jak uzyles przywileju admina to to byloby nieteges. Przeceniasz mozliwosci moda I to chyba jednego dzialu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Przeceniasz mozliwosci moda I to chyba jednego dzialu xD Spoko, thx za wyjasnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Gliwice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): Gliwice ? W Gliwicach urodził się Oskar Troplowitz, wynalazca kremu Nivea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 10 minut temu, LAF napisał(a): Gliwice ? Jeszcze Radom, Łódź i mamy BIG 3 skompletowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 5 minut temu, fluber napisał(a): miałem brać coś innego, ale jak to nie pójdzie to wstyd dla forum Not really, raczej esencja 'jordanyzmu', bo oczywiście bardzo fajny ikoniczny rzut, ale Bulls awansowali dalej dlatego, że z kontuzją grał Mark Price (i zagrał słabiutką serię, opuszczając 1/5 meczów), więc cała otoczka (Bulls eliminują faworyta dzięki heroizmowi MJ) przeceniana. Wiadomo, wciąż lepsze niż bramki ze sparingów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 11 minut temu, BMF napisał(a): Not really, raczej esencja 'jordanyzmu', bo oczywiście bardzo fajny ikoniczny rzut, ale Bulls awansowali dalej dlatego, że z kontuzją grał Mark Price (i zagrał słabiutką serię, opuszczając 1/5 meczów), więc cała otoczka (Bulls eliminują faworyta dzięki heroizmowi MJ) przeceniana. Wiadomo, wciąż lepsze niż bramki ze sparingów. Yyy, no faworyt czy nie faworyt to było -1 na 3 sekundy do końca i akcja na awans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 (edytowane) Wybralem w kat gdzie @LeweBiodroSmoka wybral wiec ma 2 wybory teraz. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Yyy, no faworyt czy nie faworyt to było -1 na 3 sekundy do końca i akcja na awans. No i dlatego ,,bardzo fajny ikoniczny rzut", ale jako, że z rywalem posypanym przez kontuzje (tam jeszcze Daughterty grał z urazem), to nie tak ikoniczny jak się uważa, więc żaden ,,wstyd dla forum jak to nie pójdzie". Możliwe, że nie brałeś tego pod uwagę w ogóle, idk. Ale tak, myślałem, że w tej kategorii pójdą zajebiste 'akcje' z realnym impaktem (zajebista akcja ze znaczeniem >>> delikatnie bardziej zajebista akcja bez znaczenia), więc to może być spoko pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Dla mnie bardzo spoko pick @fluber i propsy za niepiłkowanie. Sam myslalem nad czyms podobnym ale w ostatniej rundzie moge pozwolic sobie na mega busta i wybrac cos niepopularnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 7 minut temu, BMF napisał(a): No i dlatego ,,bardzo fajny ikoniczny rzut", ale jako, że z rywalem posypanym przez kontuzje (tam jeszcze Daughterty grał z urazem), to nie tak ikoniczny jak się uważa, więc żaden ,,wstyd dla forum jak to nie pójdzie". Możliwe, że nie brałeś tego pod uwagę w ogóle, idk. Ale tak, myślałem, że w tej kategorii pójdą zajebiste 'akcje' z realnym impaktem (zajebista akcja ze znaczeniem >>> delikatnie bardziej zajebista akcja bez znaczenia), więc to może być spoko pick. Wstyd byłby dlatego, że to najbardziej ikoniczna akcja w historii NBA . Ja tu nie wchodzę w to kto był kontuzjowany i ile punktów robił Jordan w tej serii, to jest jedna akcja od której zależało kto awansuje. Gdyby Jordan spudłował, cavs by awansowało, ale Jordan trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): to najbardziej ikoniczna akcja w historii NBA Myślę, że to nie jest nawet najbardziej ikoniczna akcja w karierze Michaela Jordana. Ale nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi