ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ja tam maską i pelerynką bym nie pogadził, żonka pewnie też by spropsowała xD To weź Zorro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 13 minut temu, ignazz napisał(a): To weź ***** Mówisz xD P.s. Podwójny spoiler Edytowane 1 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 6 godzin temu, fluber napisał(a): Ależ to prosty mechanizm psychologiczny - podświadomie lubimy bohaterów którzy mają to czego my nie mamy - picie w pracy, bzykanko różnych lasek, podróżowanie po świecie. Chandler Bing miał poczucie humoru, Tyrion inteligencję, Jezus wiarę w Boga... @Gregorius polajkowales. Tak ma wyglądać dyskusja? Mieści się w granicach netykiety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Z ciekawości Dlaczego japońska whisky przeszła A polska wódka nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 13 minut temu, RappaR napisał(a): Z ciekawości Dlaczego japońska whisky przeszła A polska wódka nie? w picku był podany dokładny trunek ale zbyt skomplikowane do wpisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Najlepsze zwierzaki powybierane więc wziąłem zwierzę na które lubię sobie popatrzeć w zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @LeweBiodroSmoka Jak juz dales topowa piosenke to wypada dac jej najlepsze wykonanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): @LeweBiodroSmoka Jak juz dales topowa piosenke to wypada dac jej najlepsze wykonanie... nie mam dziś głowy do niczego, potem podmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 48 minut temu, fluber napisał(a): Najlepsze zwierzaki powybierane więc wziąłem zwierzę na które lubię sobie popatrzeć w zoo Leniwe sukinkoty głównie śpią i leżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @RappaR i to był ten BMFowo-queenowy pick (u mnie osobiście to dalej nie jest top1 queenu, ale na pewno jest bliżej niż We Will Rock You ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Kurcze, ciekawe czy mi ktos wypickuje piosenke, dużo osób jeszcze nie pickowalo w tej kat. 1 minutę temu, P_M napisał(a): Leniwe sukinkoty głównie śpią i leżą. I jedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Kurcze, ciekawe czy mi ktos wypickuje piosenke, dużo osób jeszcze nie pickowalo w tej kat. Ja już jestem raczej spokojny, moje pozostałe wybory raczej będą wyjątkowe;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ja już jestem raczej spokojny, moje pozostałe wybory raczej będą wyjątkowe;) Strach się bać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): Ja już jestem raczej spokojny, moje pozostałe wybory raczej będą wyjątkowe;) Moje od dawna są. Mógłbym w ciemno dać od razy cała listę i nikt z tego nic nie picknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Moje od dawna są. Mógłbym w ciemno dać od razy cała listę i nikt z tego nic nie picknie To wyslij do @Kily i on sprawdzi na koniec xD to tylko 5 pickow... Chociaż faktycznie - We will rock you pewnie by nikt nie wybrał Edytowane 1 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 38 minut temu, RappaR napisał(a): Moje od dawna są. Mógłbym w ciemno dać od razy cała listę i nikt z tego nic nie picknie o żadnym z twoich dotychczasowych picków nie pomyślałbym, że nie zostanie picknięty w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 minuty temu, P_M napisał(a): o żadnym z twoich dotychczasowych picków nie pomyślałbym, że nie zostanie picknięty w ogóle Ja bym nie pomyślał że ktoś picknie Kłodzko i mówię teraz 100 procent na serio;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ja bym nie pomyślał że ktoś picknie Kłodzko i mówię teraz 100 procent na serio;) Fajnie, nikt o to nie pytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): @Gregorius polajkowales. Tak ma wyglądać dyskusja? Mieści się w granicach netykiety? A w czym masz problem? Rozśmieszyl mnie przytyk do mnie z Jezusem. Pisałem o tym Fluberowi prywatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) 6 godzin temu, Gregorius napisał(a): My tak mieliśmy z domowym schabowym i pomidorową Heh po Azji to wiadomo, że się tęskni za naszym. Ale Btw, ja kiedyś w Singapurze jadłem coś jak nasz kotlet schabowy, w zestawie z bezmięsnym spaghetti z czerwonym sosem. I powiem Ci ze to był sztos kotlet i sztos kombinacja. Edytowane 1 Grudnia 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi