LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 @agresywnychomik w Lublinie już ponoć nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): co się cieszysz, nie szerz dezinformacji, bo z tego co czytam nawet w Wawie można pić Nie szerzę , ale zamiast odpisać normalnie jak @Qcin_69 to piszesz w stylu wiem , ale nie powiem. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Nie szerzę , ale zamiast odpisać normalnie jak @Qcin_69 to piszesz w stylu wiem , ale nie powiem. EOT bo nie chciałem spoilerować, mógłbyś na to wpaść, to nie takie trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): bo nie chciałem spoilerować, mógłbyś na to wpaść, to nie takie trudne Przecież Wrocław został wybrany , LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, LAF napisał(a): Przecież Wrocław został wybrany , LOL Bo nie chodzi o Wrocław? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 42 minuty temu, BMF napisał(a): Btw. nie myślałem, że będzie taki problem w tych krajowo-miastowo-żywieniowych kategoriach, ale nie mam pół pomysłu poza rzeczami, których większość na pewno nie jadła, tak że trzeba będzie wywiesić atf-ową białą flagę. Dawaj, picknij w końcu coś od serca, nieBMF-owego. Chyba o to chodzi w tym ATF, co nie? na koniec jak będę miał czas, może swoją listę też dam (chociaż jest już bardzo dużo niezłych wyborów, które sam bym chciał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Bo nie chodzi o Wrocław? To mogłeś napisać , że nie zostało to miasto wybrane to była by sytuacja jasna i przejrzysta. A poza tym napisałem na końcu zdania ( chyba , że coś się zmieniło ) wiec to była takie luźne stwierdzenie a Ty musiałeś je zepsuć bo zamiast na luzie popisać to muszę tłumaczyć co autor miał na myśli. Już EOT z mojej strony i to definitywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, karl napisał(a): Dawaj, picknij w końcu coś od serca, nieBMF-owego. Chyba o to chodzi w tym ATF, co nie? na koniec jak będę miał czas, może swoją listę też dam (chociaż jest już bardzo dużo niezłych wyborów, które sam bym chciał) Może znajdziesz też czas na głosowanie, byloby miło. Edytowane 30 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 47 minut temu, LAF napisał(a): O jeszcze jedna ważna rzecz. Plusem Poznania jest to, że można sobie legitnie walnąć legalnie piwko nad Wartą. Cos czego w innych miastach nie ma ( w Wawie było , ale zniesiono możliwość picia na Bulwarze ) To jest Twój post, jebnąłeś bzdurę, więc przestań się mazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Okej , niech Ci będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): Okej , niech Ci będzie Nie miej mi za złe. Dobrej nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @DLT_Braddock mega steal w daniu głównym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 33 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): @DLT_Braddock mega steal w daniu głównym. Zdecydowanie, jedyne mięsne danie za którym naprawdę tęsknię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 41 minut temu, fluber napisał(a): Zdecydowanie, jedyne mięsne danie za którym naprawdę tęsknię Jak brałem Lazanie to właśnie jedno z dań nad którym się zastanawiałem to placek po zbójnicku(węgiersku). Bardzo dobry i smaczny wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Lublin. Super pick. A co do wyboru spotkania to rozumiem ze w pre season grawitacja jest wyłączona? Gość jebnal potężnym dunkiem i rozumuem ze szkoda ze nie w finale 1998 przeciw bulls na game winnera. Ale oceniamy dunk a nie okoliczności. Proponuje przy zupach tez dopisać okoliczności kiedy za ile i gdzie jedliście. Może będzie bonus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 11 minut temu, ignazz napisał(a): A co do wyboru spotkania to rozumiem ze w pre season grawitacja jest wyłączona? Obrona jest wyłączona;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Obrona jest wyłączona;) Jasne a w RS to tak zawsze na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 @fluber dla mnie swietny wybor i bedzie wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Pochodzisz na piknik zwany RS pare razy to może zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Teraz, ignazz napisał(a): Jasne a w RS to tak zawsze na poważnie. Dlatego bierzesz dunk z PO xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi