fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): eeeee, tak? (z jakimiś tam wyjątkami / ograniczeniami narzucanymi przez kluby -> ale jako weteran CMa/FMa powinieneś wiedzieć że to raczej tak w ostatnich ~10 latach się nasiliło) https://en.wikipedia.org/wiki/1997_Tournoi_de_France_squads aha No jak dla mnie ten Marc Keller, który wyrównał to nie była największa gwiazdą Francuzów. Ibrahim ba i Florian Maurice w w ataku Francuzów to chyba też nie było jakieś najmocniejsze zestawienie? Ale już pal licho składy, to był mecz o pietruszkę 6 minut temu, julekstep napisał(a): aha No jak na najlepszą AKCJE to tu akcji jest tyle że jest kopnięcie stojącej piłki w meczu towarzyskim, moim zdaniem spierdoliles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 5 minut temu, fluber napisał(a): No jak dla mnie ten Marc Keller, który wyrównał to nie była największa gwiazdą Francuzów. Ibrahim ba i Florian Maurice w w ataku Francuzów to chyba też nie było jakieś najmocniejsze zestawienie? Ale już pal licho składy, to był mecz o pietruszkę dalej reprezentacje piłki nożnej grające o pietruszkę >>>>>> nonejmy w NBA grające o kontrakt 5 minut temu, fluber napisał(a): No jak na najlepszą AKCJE to tu akcji jest tyle że jest kopnięcie stojącej piłki w meczu towarzyskim, moim zdaniem spierdoliles ty masz dunk bez dunka ja mam akcję bez akcji - bywa tak czy inaczej -> dziękuję za feedback! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 W tym dunku bez dunka jest o 100% wiecej akcji niz w kopaniu wolnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): W tym dunku bez dunka jest o 100% wiecej akcji niz w kopaniu wolnego. mimo wszystko dalej mam nadzieję że chociaż raz uczciwie zagłosujesz a nie dasz się - jak zwykle - ponieść emocjom! Edytowane 30 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał(a): mimo wszystko dalej mam nadzieję że chociaż raz uczciwie zagłosujesz a nie dasz się ponieść emocjom! Ja zawsze, pytanie jest jak zagłosujesz Ty xD P.s. Luz wielkie emocje przy wolnym w meczu towarzyskim o uj wie co raczej nie są mnie w stanie ponieść. Edytowane 30 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Ja zawsze no właśnie różnie z tym bywało niestety, a widać że źle znosisz trash-talk 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): pytanie jest jak zagłosujesz Ty xD tak jak zwykle - czyli możliwie uczciwie (każdy ma jakieś biasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): no właśnie różnie z tym bywało niestety, a widać że źle znosisz trash-talk tak jak zwykle - czyli możliwie uczciwie (każdy ma jakieś biasy) Trash talk źle? Ciezko mi oceniac dawno zadnego nie bylo. Jedyne co w ATFach jest bezsensu to julek pierdu-pierdu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 10 minut temu, julekstep napisał(a): dalej reprezentacje piłki nożnej grające o pietruszkę >>>>>> nonejmy w NBA grające o kontrakt No ale w akcjach do wyboru mamy wszystkie sporty w walce o stawkę a we wsadach mamy do wyboru wyłącznie mecze NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 No ja tam myślę tbh, że w 1/8 MŚ tych bramek Ibrahimovicia czy Roberto Carlosa byśmy nie zobaczyli. Problemem dunku Bryanta nie jest, że to preseason, a fakt, że jest po prostu przeciętny, gdyby to nie był nastoletni Bryant, a jakiś Dennis Smith Jr, to na YT miałby 893 wyświetlenia. Btw. nie myślałem, że będzie taki problem w tych krajowo-miastowo-żywieniowych kategoriach, ale nie mam pół pomysłu poza rzeczami, których większość na pewno nie jadła, tak że trzeba będzie wywiesić atf-ową białą flagę. Tak samo głupio bawić się z krajami, które zna się z Google Grafika/nie chciałoby się tam mieszkać. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 O jeszcze jedna ważna rzecz. Plusem Poznania jest to, że można sobie legitnie walnąć legalnie piwko nad Wartą. Cos czego w innych miastach nie ma ( w Wawie było , ale zniesiono możliwość picia na Bulwarze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): Cos czego w innych miastach nie ma To nie jest prawdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): To nie jest prawdą. Już nie można pić nad Wartą czy w innych można pić ? Może się trochę pozmieniało , ale ostatnio Poznań był ostatnim miejscem umożliwiające picie nad rzeką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 3 minuty temu, LAF napisał(a): Już nie można pić nad Wartą czy w innych można pić ? są miasta gdzie też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): są miasta gdzie też można Jakie np ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, LAF napisał(a): Jakie np ? co to ma za znaczenie, uwierz na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): co to ma za znaczenie, uwierz na słowo Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Lublin... Nie wiem jak jest obecnie dawno nie bylem, musze jednak przyznac że chyba najwiekszy strach w moim zyciu to kiedy w środku nocy przechodziłem cały wąwóz na LSMie 23 lata temu xD Edytowane 30 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Może w Kłodzku nad Nysą Klodzka można , ale nie o to w tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Aha co się cieszysz, nie szerz dezinformacji, bo z tego co czytam nawet w Wawie można pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 7 minut temu, LAF napisał(a): Jakie np ? Wrocław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi