ely3 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, ignazz napisał(a): Jakie rankingi? Businness Insider na najlepsze miasto do życia w Polsce rok 2023 gdzie oceniano wszystko. przestępczośc jakośc powietrza koszt życia zadowolenia mieszkańców itp Poznań nr1 28 ( im mniej tym wyższa pozycja w danej kategorii ) nr 2 39 pkt Wrocław we wszystkich kategoriach przegrał z Poznaniem Edytowane 30 Listopada 2023 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Spoiler. Tam 2 i 3 miejsce to masakra. Widziałeś te pozycje? Jakiś błąd matrycy. I zupełnie z czapy ostatnie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 20 minut temu, ely3 napisał(a): Nie no największym bustem jest jednak Kłodzko..... I to zdecydowanie ( i tak będzie przed poznaniem, ale pewnie tylko u mnie)... Edytowane 30 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, fluber napisał(a): I to zdecydowanie... Kłodzko poszło jako 8-9 miasto? Ignazz wziął ok dunka z pre-season jako DRUGI dunk w zabawie (w sumie ten co poszedł pierwszy to też - jak nie jesteś psychofanem Kobiego - takie so so w skali atf ) Edytowane 30 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Tylko dodam. Kobe nie żyje. Dzięki za info. A z tymi miastami, to chyba pójdzie: kto gdzie mieszkał (np. u mnie Kraków #2) -- kilka memorable miejsc -- miłe/niemiłe wspomnienia (np. straszne gówno zastałem w Poznaniu ostatnio, więc zmieniłem nocleg na Spoilert Alert, za to w Toruniu na wyjeździe top, sympatycznie było). Co to jest Kłodzko? ;]]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Kłodzko poszło jako 8-9 miasto? Ignazz wziął ok dunka z pre-season jako DRUGI dunk w zabawie Znam 10 ładniejszych miast w powiecie kłodzkim niż Kłodzko;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): Znam 10 ładniejszych miast w powiecie kłodzkim niż Kłodzko;) a ja pewnie znajdę 10 lepszych dunków z tego sezonu ale tak -> ogólnie P_M klasycznie hipsterka atfowa i tak na oko to tylko ta rolada mocny pick (ludzie chwalą też cebulową, więc może też będzie ok...no i może ten dinozaur bo tu pewnie jest kilku wannabe-paleontologów zajaranych Jurrasic Park za dzieciaka ) Edytowane 30 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): a ja pewnie znajdę 10 lepszych dunków z tego sezonu W powiecie kłodzkim jest 11 miast;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Mogę zmienić pick kot na ssaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) 6 minut temu, RappaR napisał(a): Mogę zmienić pick kot na ssaki? @P_M @Reikai słuszna uwaga dinozaur jako 'nadrząd' to na drabince jest kilka poziomów wyżej niż dotychczasowe wybory (aż szok bo z 7 szczebli lol) -> więc ja bym tego nie zaliczył i oczekiwał uściślenia na poziomie gatunkowym albo chociaż rodzajowym (Triceratops, Tyranozaur, Stegozaur, Diplodok etc.) Edytowane 30 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 No ogólnie Kłodzko kiedyś miało mega hype ( nawet pewien raper śpiewał o tej miejscowości ) , ale ogólnie to mocno „LAFowy” pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Jako, że Ely i Laf zrobili ładne oranko w imię Poznania, to odbiorę się do bramki Roberto Carlosa. Też ja chciałem wziąć, ale po wnikliwej analizie doszedłem bdo wniosku, że Bartez dał ciała, że się w ogóle nie ruszył. Rotacją była nieziemska, ale mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): No ogólnie Kłodzko kiedyś miało mega hype ( nawet pewien raper śpiewał o tej miejscowości ) , ale ogólnie to mocno „LAFowy” pick Serio? Nie pojebało Ci się z Płockiem? ( Tam jest chyba od lat Polish hip hop festival) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): bo chociaż rodzajowym (Triceratops, Tyranozaur, Stegozaur, Diplodok etc.) To wracamy do kotowatych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Też ja chciałem wziąć, ale po wnikliwej analizie doszedłem bdo wniosku, że Bartez dał ciała, że się w ogóle nie ruszył. Rotacją była nieziemska, ale mimo wszystko. dla mnie to taka akcja która nawet po latach wywołuje mindfucka, mimo że widziałem ją x razy więc w sumie ciężko mi się dziwić Barthezowi, który widział ją po raz pierwszy i to z najlepszego możliwego miejsca 1 minutę temu, RappaR napisał(a): To wracamy do kotowatych no nie Ty też nie wziąłeś gatunku (kot domowy) tylko rodzaj (kot) kotowate to rodzina powtórzę pytanie - na medycynę nie trzeba było być jakimś dobrym z biologii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Też ja chciałem wziąć, ale po wnikliwej analizie doszedłem bdo wniosku, że Bartez dał ciała, że się w ogóle nie ruszył. Rotacją była nieziemska, ale mimo wszystko. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 4 minuty temu, fluber napisał(a): Serio? Nie pojebało Ci się z Płockiem? ( Tam jest chyba od lat Polish hip hop festival) Tekst : Wybierasz Kłodzko nie pytasz o zniżki na Barcelonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Ty też nie wziąłeś gatunku (kot domowy) tylko rodzaj (kot) kotowate to rodzina powtórzę pytanie - na medycynę nie trzeba było być jakimś dobrym z biologii? No ja wziąłem gatunek kot domowy, bo do tego mieliśmy sprowadzić. Żbiki też mam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Tekst : Wybierasz Kłodzko nie pytasz o zniżki na Barcelonę Nie znałem, ale zajebiście podsumowuje wybór;) Wybierasz jabola, choć stać cię na drogie, to ten absurdalny klin Wybierasz Kłodzko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 15 minut temu, julekstep napisał(a): dinozaur jako 'nadrząd' to na drabince jest kilka poziomów wyżej niż dotychczasowe wybory (aż szok bo z 7 szczebli lol) -> więc ja bym tego nie zaliczył i oczekiwał uściślenia na poziomie gatunkowym albo chociaż rodzajowym (Triceratops, Tyranozaur, Stegozaur, Diplodok etc.) Ja mogę uscislic luz, tylko nie widzę różnicy między dinozaur a kot czy pies... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi