Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, BMF napisał(a): No raczej na luzie jeśli można zmieniać, a nie na luzie, jeśli nie można. ;] Nie no, mnie to bawi po prostu I dodaje uroku do tych ATF takie sytuacje Po prostu nie bylem gotowy na zaklepywanie tygrysow jako wssystkie koty, zmiany pickow I dyskusje czy spaghetti to spaghetti I nie mam odpowiedzi na Wasze pytania I wnioski xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Jeszcze pozmieniajmy kategorie i kolejność i w ogóle zacznijmy od początku! W końcu sensowny post z Twojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): Jeszcze pozmieniajmy kategorie i kolejność i w ogóle zacznijmy od początku! a może tak nie zaczynajmy następnym razem na hurra tylko określijmy zasady żeby potem nie było połowy kategorii problematycznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): a może tak nie zaczynajmy następnym razem na hurra tylko określijmy zasady żeby potem nie było połowy kategorii problematycznych? Wybranie 15 kategorii które nie będą problematyczne dla nikogo z 15 graczy jest niemożliwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Po prostu nie bylem gotowy na zaklepywanie tygrysow jako wssystkie koty, zmiany pickow I dyskusje czy spaghetti to spaghetti I nie mam odpowiedzi na Wasze pytania I wnioski xD No spoko, ja tylko pytam bez tezy xd, po prostu zobaczyłem te rapparowe picki jak Mona Lisa, na którą nikt nie zwróciłby uwagi jakby nie usłyszał, że to arcydzieło, i naszła mnie refleksja potrzeby życiowej atf-owej metamorfozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 minut temu, fluber napisał(a): Wybranie 15 kategorii które nie będą problematyczne dla nikogo z 15 graczy jest niemożliwe:) nie to takich jaj, to nigdy nie było, chyba, że akurat wybrałem Judusza albo innego kowboja, ale to już solo impact Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Ciezko zaplanowac I wykminic wszystko przed draftem, najwiecej wychodzi w praniu Co jest oczywiscie truskawka na Torcie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Co jest oczywiscie truskawka na Torcie xD Bez spoilerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a może tak nie zaczynajmy następnym razem na hurra tylko określijmy zasady żeby potem nie było połowy kategorii problematycznych? wtedy atf padłby już na poziomie określania zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): wtedy atf padłby już na poziomie określania zasad trzeba założyć oficjalną i niezawistną komisję ATFową proponuję @LAF z @ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trzeba założyć oficjalną i niezawistną komisję ATFową proponuję @LAF z @ely3 rozumiem że LAF to ten oficjalny a ely ten niezawistny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trzeba założyć oficjalną i niezawistną komisję ATFową proponuję @LAF z @ely3 Lepiej @julekstep i @BMF a jako ze czlonkowie komisji nie moga brac udzialu w zawodach.....xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trzeba założyć oficjalną i niezawistną komisję ATFową proponuję @LAF z @ely3 Musi być nieparzysta liczba członków, bo co jak dwaj będą mieć odmienne zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 teraz dopiero nadrabiam picki i tak sobie myślę -> czy We Will Rock You jest w top10 moich ulubionych piosenek Queen wynik myślenia -> nic***a xD Teraz, DRK napisał(a): Musi być nieparzysta liczba członków, bo co jak dwaj będą mieć odmienne zdanie? ja z BMFem odmienne zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) mozna wybierac nadal piosenki queen? Edytowane 29 Listopada 2023 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, mac napisał(a): mozna wybierac nadal piosenki queena? tak pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 cebulowa fajny sleeper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 4 minuty temu, DRK napisał(a): Musi być nieparzysta liczba członków, bo co jak dwaj będą mieć odmienne zdanie? jak beda miec odmienne zdanie to wtedy resetujemy atf - zaczynamy od nowa. proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): i tak sobie myślę -> czy We Will Rock You jest w top10 moich ulubionych piosenek Queen wynik myślenia -> nic***a xD Yup, BMF-ować też trzeba umieć, jeszcze sporo przed Rapparem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, BMF napisał(a): Yup, BMF-ować też trzeba umieć, jeszcze sporo przed Rapparem. Spróbuj Rapparowac, mysle ze to jest znacznie trudniejsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi