LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 10 minut temu, P_M napisał(a): @fluber czemu wziąłeś akcję która nie jest dunkiem!? bo była pierwsza w każdym zestawienu jego topek, choć jest mocno overrated Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 minut temu, P_M napisał(a): @fluber czemu wziąłeś akcję która nie jest dunkiem!? A co to było? Layup? Wziąłem mój drugi ulubiony wsad, pierwszy już niestety poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 12 minut temu, fluber napisał(a): A co to było? Layup? Wziąłem mój drugi ulubiony wsad, pierwszy już niestety poszedł. W sensie to jak "dunk" Howarda z jednego z konkursów wsadów gdzie nie dotyka obręczy i wrzuca piłkę tak naprawdę do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 niezle tempo, 8 pickow w godzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): W sensie to jak "dunk" Howarda z jednego z konkursów wsadów gdzie nie dotyka obręczy i wrzuca piłkę tak naprawdę do kosza. Nom, z góry. Wydaje mi się że przy wsadzie wrzuca się piłkę z góry do kosza. NBA uznaje to za dunk, więc nie wiem w czym problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Nie wiem co Wy chcecie od @fluber Ten wsad będzie u mnie wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 6 minut temu, P_M napisał(a): W sensie to jak "dunk" Howarda z jednego z konkursów wsadów gdzie nie dotyka obręczy i wrzuca piłkę tak naprawdę do kosza. ale ten dunk howarda z konkursu wsadow chyba zostal zaliczony i oceniony? konkurs wsadow nba to chyba najbardziej prestizowe tego typu wydarzenie na swiecie, wiec jak podobny dunk tam przeszedl weryfikacje to chyba moze i tu. Jaka tam dostal za to note? chyba wysoka. Ale warto dodac do dlugiej juz listy czepiania sie pickow w tej zabawie btw kojarzy ktos ten "dunk" : w konkursie wsadow kolo zrobil layupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Śmiesznie że w skokach już poszły 3 wybory. Widać że sport narodowy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Śmiesznie że w skokach już poszły 3 wybory. Widać że sport narodowy;) Ja zamierzam Skokom i Tenisowi przypisać pozycje 1-x, następnie dać do generatora liczb losowych i tak wyznaczyć kolejność Jak ktoś weźmie coś z curlingu, krykieta czy badmintona, trafi do tego samego koszyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 @RappaR a czemu nie słynne We Are the Champions ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, LAF napisał(a): @RappaR a czemu nie słynne We Are the Champions ? Bo wolę we will rock you, genialny początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teledysk zespolu ktory juz poszedł można wybrać? Czy wybor piosenki wyklucza pozostale piosenki zespolu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Mam prośbę jeżeli ktoś ma kompa i może przyciąć mój wybór w dunku KB vs Wizz. Chciałbym aby walcząc o urodę wsadu mieć rowne szanse a mam tylko film który owszem pozycjonuje go na pierwszym miejscu ale jest składanka. Utnie ktoś i skróci? Lub może ktoś dogrzebał link tylko z tym wsadem i reakcja ławki lakers bo ona bezcenna,? Proszę jak chrześcijanin Fluber. Tak po ludzku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 11 minut temu, mac napisał(a): ale ten dunk howarda z konkursu wsadow chyba zostal zaliczony i oceniony? konkurs wsadow nba to chyba najbardziej prestizowe tego typu wydarzenie na swiecie, wiec jak podobny dunk tam przeszedl weryfikacje to chyba moze i tu. Wiesz, powoływanie się na rzekomy autorytet w tym wypadku, to tylko zabieg erystyczny, a nie faktyczny argument. Imho oba zagrania nie kwalifikują się jako dunk, ale każdy oceni jak będzie uważał:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 6 minut temu, Gregorius napisał(a): Teledysk zespolu ktory juz poszedł można wybrać? Czy wybor piosenki wyklucza pozostale piosenki zespolu? Skoro poszła Krowa i stek, to jak najbardziej dla mnie można brać teledysk i piosenkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Bo wolę we will rock you, genialny początek Ale overall ten utwór przez jego słabszą drugą połowę jest gorszy. Akurat z repertuaru Queen wziąłbym luźno z 5 innych piosenek przed we will rock you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ale overall ten utwór przez jego słabszą drugą połowę jest gorszy. Akurat z repertuaru Queen wziąłbym luźno z 5 innych piosenek przed we will rock you. Dla mnie ten początek jest tak genialny i daje ciarki na plecach Queen nie jestem fanem, ten utwór po prostu rozpierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Dla mnie ten początek jest tak genialny i daje ciarki na plecach Queen nie jestem fanem, ten utwór po prostu rozpierdala Jedna z najlepszych ich piosenek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 P_M Najlepsze danie: rolada wołowa + kluski śląskie Dobra, zamykajcie ten ATF, wybór wart więcej niż tysiąc słów. btw. straszna bieda w obrazie i postaci fikcyjnej, oczekuje od Was więcej chłopaki (bo ofc nie zauważyłem zapisu do ATF : > ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 jak zobaczylem nowa miniaturke w drafcie to pomyslalem ze ktos picknal obraz matejki i sobie go od razu wstawil w avatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi