fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) @P_M jak następnym razem będziesz w Kłodzku, to napisz na priv:) Edytowane 29 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 9 minut temu, ely3 napisał(a): @julekstep Róznica między rumem z Dominikany z tym z Kolumbii jest tak duża że na tej zasadzie to albo podajecie wódka z ziemniaków albo wódka z Orkiszów. Bo w tej chwili to w alkoholach się robi spory burdel. z jednej strony Wyborowa czyli konkretny producent a z drugiej mega szeroko rozumaina strefa geogradiczna Skłaniał bym się raczej, że odpowiednikiem podziału na wódki na ziemniaczane, żytnie itd jest podział rumów na style hiszpański, angielski i francuski. Tu mówimy o dużych różnicach zarówno jeśli chodzi o surowce jak i sposób produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): @P_M jak następnym razem będziesz w Kłodzku, to napisz na priv:) Oj byłem raz tylko dawno temu, ale miasteczko piękne,nie bez powodu nazywane małą Pragą. Nie jestem zbytnim turystą, ale w Polsce to miasto mnie ujęło swoją urodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) @jack widać, że nie miałeś kurnika... Edytowane 29 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): @jack widać, że nie miałeś kurnika... Lis to taki trochę pies ale ma coś z kota. No i jest ładny rudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 @julekstep Warszawa jest drugim miastem w Polsce z największym odestkiem wegetarian - jest ich tam ponad 23%. Świetny wybór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): @julekstep Warszawa jest drugim miastem w Polsce z największym odestkiem wegetarian - jest ich tam ponad 23%. Świetny wybór! dziękuję przyjacielu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, jack napisał(a): Lis to taki trochę pies ale ma coś z kota. No i jest ładny rudy Wyraźnie nie miałeś okazji mieszkać w bezpośredniej okolicy tych rudych skurwieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 2 minuty temu, fluber napisał(a): Wyraźnie nie miałeś okazji mieszkać w bezpośredniej okolicy tych rudych skurwieli. Widuję dość często jak sobie biegam po okolicy Czuję, że doceniasz ich spryt i inteligencję Edytowane 29 Listopada 2023 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Myślałem, że jak @RappaR weźmie jedynkę z rankingu XXX ( nie będę robił spoilerów) to @BMF weźmie dwójkę, ale jednak nie. Wziął czwórkę;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): Myślałem, że jak @RappaR weźmie jedynkę z rankingu XXX ( nie będę robił spoilerów) to @BMF weźmie dwójkę, ale jednak nie. Wziął czwórkę;) Nie wiem co to jest XXX, ale tak, nigdy nie interesowały mnie teledyski (nie wiem kto wymyślił tę kategorię), więc wziąłem jeden z niewielu mi znanych-znanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Nie wiem co to jest XXX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 @DRK mam wpisać 1 do 1 to co napisałeś? bo totalnie nie wiem ocb xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Chyba o złoto Kubackiego chodzi. Co jeszcze, złoto Małysza z Val di Fiemme z komentarzem Włodka Szaranowicza jako najlepsza akcja sportowa? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): @DRK mam wpisać 1 do 1 to co napisałeś? bo totalnie nie wiem ocb xD Kubacki ze Stochem po pierwszej serii na 27 i 18 miejscu. Po drugiej kończą jako mistrz (Kubacki) i wicemistrz (Stoch). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): @DRK mam wpisać 1 do 1 to co napisałeś? bo totalnie nie wiem ocb xD Musiałem pogooglować żeby się zorientować ale spoko propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, BMF napisał(a): Chyba o złoto Kubackiego chodzi. Co jeszcze, złoto Małysza z Val di Fiemme z komentarzem Włodka Szaranowicza jako najlepsza akcja sportowa? ;] GOAT komentarz Szaranowicza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 5 godzin temu, julekstep napisał(a): Czy jak LBS juz doprecyzuje rase psa to ja moge wybrsc inna? popierdoliło już Was do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, jack napisał(a): Musiałem pogooglować żeby się zorientować ale spoko propozycja Ja Twojego lisa polajkowałem bo podoba mi się zaowalowane drugie dno w tym picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 (edytowane) 31 minut temu, DRK napisał(a): Kubacki ze Stochem po pierwszej serii na 27 i 18 miejscu. Po drugiej kończą jako mistrz (Kubacki) i wicemistrz (Stoch). Niby spoko i fajnie ze polski akcent ale z tego co pamietam jak jeszcze byla malyszomania to tam takie swingi to nie bylo nic uber mega rzadkiego (ot wiatr sie zmienil i elo) Chyba ze juz wprowadzili jakis wind-adjustment w punktacji? Edytowane 29 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi