julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 8 minut temu, BMF napisał(a): @julekstepuważaj z tymi warszawskimi kebsami jednak. Juz skoncz z ta zazdroscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Juz skoncz z ta zazdroscia Po ruskich nie dostaniesz salmonelli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 28 minut temu, julekstep napisał(a): To musisz zrobic risercz jaka konkretnie rasa krowy jest uzywana do wolowiny z lokalu z ktorego wrzuce fote swojego kebaba Inaczej moze byc cienko w glosowaniu GLOS ROZSADKU O ile wogole to jest wolowina xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): Czy jak LBS juz doprecyzuje rase psa to ja moge wybrsc inna? psy to w sumie tak popularne zwierzeta ze mozna by bylo wziac rozne rasy. Podobnie koty. Mozna tez bylo ograniczyc to do zwierzat domowych w sumie. z psami i lbsem to jest to o type ciekawe, ze jest conajmniej jedna rasa ktorej ja nie znosze i uwazam ze powinna byc zakazana i nawet rozmawialem o niej z lbsem. On mial na ten temat odmienne zdanie Te rase bym dal na koniec for sure. Moze wprowadzic ze glosujemy na maxa jaki jestesmy sobie wyobrazic dla danego wyboru? Chociaz tu tez nam lipe, bo skoro @Reikai wybral dwie potrawy to zeby bylo fair, to najpierw wezme minimum z maksoa tych potraw: min(max(burger),max(frytki)) = max(burger) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 22 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): O ile wogole to jest wolowina xDD W dobrych kebsach tak. Jak ktos sie zatrzymal na kebab kingu to tam jest jakis mix z masa syfu i przewaga indyka chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, mac napisał(a): Moze wprowadzic ze glosujemy na maxa jaki jestesmy sobie wyobrazic dla danego wyboru? wiesz. Ale w sumie to jest zabawa i bardziej interesuje mnie co Wy uważacie za maxa a nie to co ja lubie. bo to znam. Nie wiem czemu tyle leczenia frustracji które zaczął Rappar wybierając koty (Tygrysa) kombinując żeby tylko być ciut wyżej. Co do jedzenia zgadzam się z tym co napisałeś o podwójnych standardach jednak szczerze mysle że nie było to zrobione umyślnie. Cześć dań jest tak mocno w nas zakorzeniona że na proste hasło burger wyobrażamy sobie bułke,wołowine,pomidor,cebulka ale bez sera. Wróc do wyboru Łososia gdzie od razu protestowałem i prosiłem o doprecyzowanie. Przy Twoim wyborze miałbym te same obiekcje. Co do Lazani doprecyzowałem nie czytając prośby Kily o to bo w głowie miałem dokłądnie ten jeden rodzaj Lazani jako klasyczny. Zamiast doprowadzać wszystko do absurdu doprecyzujmy po prostu co pod danym pojęciem sobie wyobrażamy bez wchodzenie w zbyt dokładne szczegóły. Typu kebab wołowo-jagniecy z sosem średnio ostrym. Burger wege z kotleta z fasoli (blleee), Pizza z sosem pomidorowym z szynka coto i ananasem. To nie wymaga żadnego zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 24 minuty temu, fluber napisał(a): Po ruskich nie dostaniesz salmonelli. Na 100% Bo ich nie zjem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 @ignazz jak patriotycznie wybrał miasto mimo, że Wawa była by zdecydowanie wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 sorry za zle oznaczenie, ale ma szczescie @P_M naprawil szybko za co dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Tak proforma najlepszy kebab jest z wieprzowiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Tak proforma najlepszy kebab jest z wieprzowiny nie ma czegoś takiego jak najlepszy kebab. Rózne osoby lubią najbardziej różny rodzaj kebaba. Ja najbardziej lubię z Jagnięciny ,a żona z kurczaka lub wegetariański. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 7 minut temu, LAF napisał(a): @ignazz jak patriotycznie wybrał miasto mimo, że Wawa była by zdecydowanie wyżej. Mocny kandytat na ostatnie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Mocny kandytat na ostatnie miejsce. Nie no bez przesady. Widzę jedno miasto gorsze , ale fakt Toruń mocno średniawy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Torun jest tak overrated ze ja pi****le, za kazdym razem jak tam jestem czuje jakbym mial depresje. A pochodze z Wloclawka przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Torun jest tak overrated ze ja pi****le, za kazdym razem jak tam jestem czuje jakbym mial depresje. A pochodze z Wloclawka przypominam. Włocławek lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 @BMF parę stron wczesniej zastanawiałem się czy jesteś z okolic Krakowa i jeśli tak nie wybrałbyś się do miasta na parę godzin. Mam nadzieje ze parę osób z Krakowa też wyrazi chęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Toruń ma dwie fajne rzeczy : Bulwar i pierniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Toruń piękne miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 2 minuty temu, Sylvinho. napisał(a): Włocławek lepszy ? Swoje gowno jakos latwiej sie przyjmuje Torun ma fajna starowke, ale ten dworzec glowny oddalony 100km od czegokolwiek, drugi dworzec Torun MIasto bodajze, ktory pachnie wczesnym gierkiem totanie mnie jakos odrzucaja, moze dlatego moja niechec. Cos mi w tym miescie totalnie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): ale ten dworzec glowny oddalony 100km od czegokolwiek Jak to jest przy centrum Tylko musisz przejechać most Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi