LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): @RappaR jagermaister? Ja tam lubię go. Spokojne okolice TOP 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 W muzyce/teledyskach to rzeczywiście nie-BMFujcie, bo w sumie jestem ciekaw forumkowego gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 16 minut temu, Koelner napisał(a): @RappaR jagermaister? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): na następny dzień łeb w dupie no chyba że tak dla smaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @julekstep czemu nie simbasket albo Tony Hawk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, LAF napisał(a): @julekstep czemu nie simbasket albo Tony Hawk ? Bo FBB (silnik naszej simki) to obiektywnie slabiutka gierka....z bardzo fajnym i wygodnym html outputem Zrecznosciowki nigdy nie jaraly mnie jakos mega z mojego panteonu (nie mam jednej 'ulubionej' gierki a pewnie z 10 w takim szerokim top) dwie juz poszly (FM i ME), wiec wzialem ta ktora chyba moze dostac najwiecej milosci a i w moim panteonie ma silna pozycje od lat!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 42 minuty temu, Koelner napisał(a): @RappaR jagermaister? Najlepszy do herbaty z biodrem i cytryną Fajna jest wersja Manifest, czasem trafia się w Lidlu w dobrej cenie w 0,5 l butelkach. A jeśli chodzi o rum Dictador to kolumbijski rum z ponad 100 letnią tradycją a za wprowadzenie go na rynek europejski odpowiadają Polacy, którzy w czasie wakacji przypadkowo trafili na tą destylarnię. Obecnie mają jakiś procent udziałów w spółce. Taka ciekawostka Polecam bo to już prawdziwy, tradycyjny rum a nie jakaś masówka Bacardi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Bo FBB (silnik naszej simki) to obiektywnie slabiutka gierka....z bardzo fajnym i wygodnym html outputem Zrecznosciowki nigdy nie jaraly mnie jakos mega z mojego panteonu (nie mam jednej 'ulubionej' gierki a pewnie z 10 w takim szerokim top) dwie juz poszly (FM i ME), wiec wzialem ta ktora chyba moze dostac najwiecej milosci a i w moim panteonie ma silna pozycje od lat!) No tak, ale mi ciężko będzie ocenić ją nie grając w nią. Tutaj można pójść w masówkę typu FUT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Czy będzie tu choć jedna osoba, która ograła wszystkie wybrane gry? Przykładowo Julek taki (rpg-)gamer, a nawet w GTA V nie grał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 No albo w MyTeam w NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, Kily napisał(a): Czy będzie tu choć jedna osoba, która ograła wszystkie wybrane gry? Przykładowo Julek taki (rpg-)gamer, a nawet w GTA V nie grał Nie + mój pick to ewidentnie pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Ja pamiętam doskonale jak mi z paczki wyskoczył KD kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Nie dramatyzuj, nie traktuj kolegów jak małe dzieci Przeciez Ty nie masz kolegow xD @julekstep legitny pick czemu mi sie pomieszalo i myslalem ze masz ME 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) 23 minuty temu, Kily napisał(a): Czy będzie tu choć jedna osoba, która ograła wszystkie wybrane gry? Przykładowo Julek taki (rpg-)gamer, a nawet w GTA V nie grał Gralem w IV i styknie i ja nie jakis meeega rpg gamer, nawet nie gralem w takiego jednego starocia ktory w PL jest kultowy w opor ale i tak pewnie patrzac na innych to bede w tej kategorii ekspertem 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Przeciez Ty nie masz kolegow xD @julekstep legitny pick czemu mi sie pomieszalo i myslalem ze masz ME 2 Bo chwalilem ME 2 Edytowane 28 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 25 minut temu, LAF napisał(a): No albo w MyTeam w NBA Mycareer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Przeciez Ty nie masz kolegow xD @julekstep legitny pick czemu mi sie pomieszalo i myslalem ze masz ME 2 Na forum???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Na forum???? No jasne, na forum to tylko julek z pablem są BFF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 56 minut temu, Kily napisał(a): Czy będzie tu choć jedna osoba, która ograła wszystkie wybrane gry? Przykładowo Julek taki (rpg-)gamer, a nawet w GTA V nie grał Ja aż zaskoczony, że w 4 gry z listy grałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) @mac Desery zostaly wymazane pytalem wczesniej. No chyba ze ty szamasz lody na drugie a na deser burgera, kebaba czy tam steka....xD Edytowane 28 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @agresywnychomik a to nie zauwazylem, jesli tak to zmieniam 9 minut temu, agresywnychomik napisał(a): No chyba ze ty szamasz lody na drugie a na deser burgera, kebaba czy tam steka....xD Nie dziele posilkow na drugie czy pierwsze. Lody jem dosc czesto, a te co wymieniles to nie pamietam kiedy ostatnio jadlem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi