julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Przynajmniej mam jakiś sukces edukacyjny że się czegoś nauczyłeś. Nie boj nie boj Do weekendu zapomne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 wybor @RappaR w kategorii piosenka czy teledysk? podobnie jak z pizza, chyba celowo nie pisze tych kategorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 12 minut temu, Kily napisał(a): Jeśli stosujemy era-adjustment @RappaR wybrał raczej spokojny nr 1 w kategorii teledysku. W kategorii 'najbardziej BMFowy pick' na pewno jest wysoko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): W kategorii 'najbardziej BMFowy pick' na pewno jest wysoko! I wydało się, że robimy eksperyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 godziny temu, mac napisał(a): Czy to nie jest spoiler ? przy okazji kojarzysz w Toruniu Zapiekanki pod arkadami? za moich i @eMeS czasow 1.5zl za bardzo duza zapiekanke. Sporo mlodzierzy z liceów ze starówki się tam dokarmiało Do dziś jem. 8-9 zeta dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 49 minut temu, julekstep napisał(a): W kategorii 'najbardziej BMFowy pick' na pewno jest wysoko! No ja bym chciał wiedzieć, jak często oglądacie te swoje ulubione teledyski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 8 minut temu, fluber napisał(a): No ja bym chciał wiedzieć, jak często oglądacie te swoje ulubione teledyski. nikt dziś nie ogląda teledysków, fajnie,.że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 9 minut temu, fluber napisał(a): No ja bym chciał wiedzieć, jak często oglądacie te swoje ulubione teledyski. No nie mow ze Eric Prycz wyjezdza na chill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): No nie mow ze Eric Prycz wyjezdza na chill Ja nawet mam cały kurs fitness tej babeczki z teledysku;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 godzinę temu, ely3 napisał(a): Jak na razie najlepsza zupa i najlepszy teledysk Przecież to nie jest nawet najlepszy teledysk Beastie Boys! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 28 minut temu, fluber napisał(a): No ja bym chciał wiedzieć, jak często oglądacie te swoje ulubione teledyski. Ototo. Ten ATF w zamyśle pierwotnej wersji miał być miejscem na przedstawienie gustów i guścików własnych, co lubimy. A niektóre kategorie przekształcają się w wybory najsłynniejszego czy najpopularniejszego czegoś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 11 minut temu, jack napisał(a): Przecież to nie jest nawet najlepszy teledysk Beastie Boys! Ale jak na razie lepszy niż cokolwiek innego tu wrzucono.. Bo rozumiem ,że u Was jest koncepcja . Wrzutka teledysku blokuje możliwość wybrania innego dzieła danego twórcy. Tak samo w obrazach , akcjach sportowych itp? Czy ogólnie niekoniecznie 11 minut temu, DRK napisał(a): Ten ATF w zamyśle pierwotnej wersji miał być miejscem na przedstawienie gustów i guścików własnych, co lubimy Ale niby jak największa sensacja ma być pokazem gustu... Może i zamysł był taki ale kategorie popłynęły czasem w kierunku jednak ogólnego pojmowania co jest tym naj a nie co sam ktoś osobiście uważa za naj no może poza Karelinem bo to ewidentnie wygląda najkieś zafiksowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, ely3 napisał(a): Ale jak na razie lepszy niż cokolwiek innego tu wrzucono.. Bo rozumiem ,że u Was jest koncepcja . Wrzutka teledysku blokuje możliwość wybrania innego dzieła danego twórcy. Tak samo w obrazach , akcjach sportowych itp? Czy ogólnie niekoniecznie Ale niby jak największa sensacja ma być pokazem gustu... Może i zamysł był taki ale kategorie popłynęły czasem w kierunku jednak ogólnego pojmowania co jest tym naj a nie co sam ktoś osobiście uważa za naj no może poza Karelinem bo to ewidentnie wygląda najkieś zafiksowanie @ely3 lepiej sie wytlumacz z propsowania krupniku ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 minuty temu, ely3 napisał(a): Bo rozumiem ,że u Was jest koncepcja . Wrzutka teledysku blokuje możliwość wybrania innego dzieła danego twórcy. Chyba nie ma przeszkód, żeby był drugi teledysk tego samego twórcy albo drugi i trzeci obraz jednego malarza. 5 minut temu, ely3 napisał(a): Ale niby jak największa sensacja ma być pokazem gustu.. Mógłbyś doprecyzować, bo nie bardzo złapałem o co Ci chodzi 7 minut temu, ely3 napisał(a): Może i zamysł był taki ale kategorie popłynęły czasem w kierunku jednak ogólnego pojmowania co jest tym naj a nie co sam ktoś osobiście uważa za naj Pełna zgoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 18 minut temu, DRK napisał(a): Ototo. Ten ATF w zamyśle pierwotnej wersji miał być miejscem na przedstawienie gustów i guścików własnych, co lubimy. A niektóre kategorie przekształcają się w wybory najsłynniejszego czy najpopularniejszego czegoś tam. No ja jestem strasznie rozczarowany tryhardowaniem po lepsze miejsce zamiast wrzucić coś od siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Przynajmniej u @LAF będzie pierwsze miejsce w kategorii wsadu. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 18 minut temu, fluber napisał(a): No ja jestem strasznie rozczarowany tryhardowaniem po lepsze miejsce zamiast wrzucić coś od siebie Na Beatsie Boys to ja się wychowałem Zastanawiałem się też nad "Intergalactic" albo "No sleep......." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 11 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Na Beatsie Boys to ja się wychowałem Zastanawiałem się też nad "Intergalactic" albo "No sleep......." Zajebisty jest tez "no f******g spoilers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 19 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Zajebisty jest tez "no f******g spoilers" Nie dramatyzuj, nie traktuj kolegów jak małe dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @RappaR jagermaister? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi