agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Nie wiem - obraz pewnie sredniawka, ot jakis tam czlowiek namalowany...nuda Za to stek to - obok sushi - najbardziej przerklamowane zarcie ever (tzn u mnie w jakims scislym bottom nie bedzie bo zaliczam to do 'jadalnych' potraw, ale wciaz - juz 10x lepiej sobie roladke od P_Ma zjesc) chociaz wiadomo wiadomo ze czesc glosujacych bedzie wmawiac innym ze lubi bo tak wypada (whiskey-case) Jasne... Kebab Efes lepszy xDDDD Jeden z bardziej roftl-owych postw w tym temacie. Edytowane 28 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Jasne... Kebab Efes lepszy xDDDD Oczywiscie ze tak Aha - podaj mi jeden przyklad kiedy w glosowaniu sugerowalem sie sympatia do wybierajacego (bo bazowanie ocen na sympatii do komentujacego to juz w ogole 3 tiery wyzej) 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Jeden z bardziej roftl-owych postw w tym temacie. Koniecznie opowiedz o nim swoim wysublimowanym znajomym konczac kolejna butelke whisky! Smiechu bedzie co nie miara! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Oczywiscie ze tak Aha - podaj mi jeden przyklad kiedy w glosowaniu sugerowalem sie sympatia do wybierajacego (bo bazowanie ocen na sympatii do komentujacego to juz w ogole 3 tiery wyzej) Koniecznie opowiedz o nim swoim wysublimowanym znajomym konczac kolejna butelke whisky! Smiechu bedzie co nie miara! Whisky nie pije i nie lubie, posmiejmy sie razem z kolejnego pudła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Whisky nie pije i nie lubie, posmiejmy sie razem z kolejnego pudła. To traf jeszcze z tym przykladem Albo nie pisz takich brzydkich sugestii Edytowane 28 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Dwa ostatnie wybory w jedzeniu super. Stek mega tylko stosunek jakość/cena bywa gorsza niż parę wcześniejszych wyborów. Ale jako sam smak to stek z dobrego gatunku krowy jest chyba najsmaczniejszym daniem z wszytskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, Gregorius napisał(a): Dwa ostatnie wybory w jedzeniu super. Stek mega tylko stosunek jakość/cena bywa gorsza niż parę wcześniejszych wyborów. Ale jako sam smak to stek z dobrego gatunku krowy jest chyba najsmaczniejszym daniem z wszytskich. Po prostu dobry grill wymiata wszystko, tylko ciężko to chwycić w ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): To traf jeszcze z tym przykladem Albo nie pisz takich brzydkich sugestii Nie mam czasu robic median w excelach sim Godzie. Byly Twoje walki z @Qcin_69 czy @Pablo81 w ATF. 2 minuty temu, Gregorius napisał(a): Dwa ostatnie wybory w jedzeniu super. Stek mega tylko stosunek jakość/cena bywa gorsza niż parę wcześniejszych wyborów. Ale jako sam smak to stek z dobrego gatunku krowy jest chyba najsmaczniejszym daniem z wszytskich. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Nie wiem o co chodzi, ale z Julkiem jesteśmy przyjaciółmi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Nie mam czasu robic median w excelach sim Godzie. Byly Twoje walki z @Qcin_69 czy @Pablo81 w ATF. I jeszcze z wieloma innymi. Komu potem zanizalem glosy po trash-talku? (pewnie mozna sie klocic o qcinowego kolarza, ale ja przed pickiem jeszcze zapowiadalem ze kolarze leca na sam dol z defaultu) Czyli tak sobie randomowo rzucasz gownem generalnie? Spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Po prostu dobry grill wymiata wszystko, tylko ciężko to chwycić w ATF Stek wole z patelni i potem na chwile do piekarnika. Natomiast akurat dania z grilla są jednym z powodów dla których chciałbym wybrac sie do USA/Argentyny i spróbować dania z paru lokali. Karkówki i inne dania typowo grillowe bardzo lubie ale na pewno nie dałbym jako top dań w tym atf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): I jeszcze z wieloma innymi. Komu potem zanizalem glosy po trash-talku? (pewnie mozna sie klocic o qcinowego kolarza, ale ja przed pickiem jeszcze zapowiadalem ze kolarze leca na sam dol z defaultu) Czyli tak sobie randomowo rzucasz gownem generalnie? Spoko. Spoko ze sam juz podajesz przyklady xDDDD i to idealne pod teze bo pick na 100% propsowany przez @ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Spoko ze sam juz podajesz przyklady xDDDD i to idealne pod teze bo pick na 100% propsowany przez @ely3 Gdzie jeszcze przed propsowaniem pisalem ze kolarze leca na dol. Superancki przyklad milordzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Po prostu dobry grill wymiata wszystko, tylko ciężko to chwycić w ATF Grill zawsze spoko ale mięso męczone przez całą noc w smokerze to dopiero poezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Gdzie jeszcze przed propsowaniem pisalem ze kolarze leca na dol. Superancki przyklad milordzie! To mam nadzieje ze przy okazji glosowania w tym ATFie udowodnisz ze sie myle, padawanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Steki , Kebab i Burger idą w TOP 3 u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): To mam nadzieje ze przy okazji glosowania w tym ATFie udowodnisz ze sie myle, padawanie. Ja tez mam nadzieje ze chociaz raz uczciwie zaglosujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Ja tez mam nadzieje ze chociaz raz uczciwie zaglosujesz xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): Steki , Kebab i Burger idą w TOP 3 u mnie. powiedz ile masz lat nie mówiąc ile masz lat jak ktoś nie zjadł dobrej gąski to polecam spróbować, poezja bardzo lubię też z wiśniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): powiedz ile masz lat nie mówiąc ile masz lat jak ktoś nie zjadł dobrej gąski to polecam spróbować, poezja bardzo lubię też z wiśniami Kaczka i ges dla mnie wlasnie lepsiejsze w wisniami moze zamianka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi