Kily Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 20 minut temu, julekstep napisał(a): - Championship Manager 2 (największa rewolucja i pierwszy 'faktycznie zajebisty' manager I do tego multiplatformowy w sumie nie zdziwiłbym się jakby ktoś z forum grał w to Amidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zaklepuje do goat postów Mam mocny pick w tej kategorii, tylko nie wiem czy się łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 CM 01/02 mocno typ pod nostalgię. Sam spędziłem w nim tyle czasu co w mało której grze (prawdopodobnie top 2), ale po pierwsze julek ma rację co do tego, że były obiektywnie lepsze wybory z tej serii, a po drugie nie wiem czy na tle innych gier będzie CM mógł liczyć na jakieś niezłe miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 8 minut temu, RappaR napisał(a): Czy akcja sportowa musi być na oficjalnym meczu(a nie na przykład może to być sparing)? I czy musi być wykonana przez człowieka? Moze byc sparing Ignazz wzial mecz z preseasonu Noo dobrze by bylo. Ale pachnie bustem, bo watpie zeby ktokolwiek docenil akcje nie czlowieka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Moze byc sparing Ignazz wzial mecz z preseasonu Noo dobrze by bylo. Ale pachnie bustem, bo watpie zeby ktokolwiek docenil akcje nie czlowieka. https://www.instagram.com/reel/Cxx1lUwo9ye/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=ODhhZWM5NmIwOQ== Dla mnie dużo lepsze od tego gola Maradony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Moze byc sparing Ignazz wzial mecz z preseasonu Noo dobrze by bylo. Ale pachnie bustem, bo watpie zeby ktokolwiek docenil akcje nie czlowieka. A MOGĄ BYĆ AKCJE Z KRESKÓWEK? 3 minuty temu, Kily napisał(a): nie wiem czy na tle innych gier będzie CM mógł liczyć na jakieś niezłe miejsce. powinien forum sportowe mimo wszystko rodzaj gierki wyróżniający się na tle innych wyborów no obiektywnie zajebista gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @julekstep BEZ SPOILERÓW KUTWA!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Czy gry internetowe liczą się do gier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Czy gry internetowe liczą się do gier? jeśli chcesz wybrać BeGM to nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): jeśli chcesz wybrać BeGM to nie xD XD A gry telefonowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 4 minuty temu, BMF napisał(a): XD A gry telefonowe? To tak ale nie wiem czy z tym wezem daleko zajedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Czy jak poszla samica bydla domowego (krowa) to mozna wybrac tez samca? Tez calkiem znane zwierze, np jeden z popularnych klubow nba sie tak nazywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): ale nie wiem czy z tym wezem daleko zajedziesz to idę na metacritic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): To tak ale nie wiem czy z tym wezem daleko zajedziesz BMF trolluje Wiadomo że wybierze Ocarine of time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, RappaR napisał(a): BMF trolluje Wiadomo że wybierze Ocarine of time Nom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @fluber Kradziej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 @agresywnychomik No i w końcu poszedł najlepszy obraz... Gratki. I choć osobiście wolę inne dzieła tego malarza to jednak jeśli chodzi o reprodukcję to żadne dzieło się nie moze z nim równać Ja wiem ,że największą sławą się cieszy Mona Lisa ale chyba niewielu ją widziało na żywo w Luwrze bo tak szczerze to nasza Dama z łasiczką bije na głowę Mona Lisę. Ja osobiście zachwytu nie kumam ale niewątpliwie jest to najbardziej znany obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) 9 minut temu, ely3 napisał(a): @agresywnychomik No i w końcu poszedł najlepszy obraz... Gratki. I choć osobiście wolę inne dzieła tego malarza to jednak jeśli chodzi o reprodukcję to żadne dzieło się nie moze z nim równać Ja wiem ,że największą sławą się cieszy Mona Lisa ale chyba niewielu ją widziało na żywo w Luwrze bo tak szczerze to nasza Dama z łasiczką bije na głowę Mona Lisę. Ja osobiście zachwytu nie kumam ale niewątpliwie jest to najbardziej znany obraz Czy najlepszy byc moze, napewno safe top 5 pick w zabawie ale jak @ely3 pochwalil to juz widze te 11stki i 12stki od @RappaR i @julekstep xD Edytowane 28 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 obraz spoko ale steków nie lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Czy najlepszy byc moze a napewno, safe top 5 pick w zabawie ale jak @ely3 pochwalil to juz widze te 11stki i 12stki od @RappaR i @julekstep xD Nie wiem - obraz pewnie sredniawka, ot jakis tam czlowiek namalowany...nuda Za to stek to - obok sushi - najbardziej przerklamowane zarcie ever (tzn u mnie w jakims scislym bottom nie bedzie bo zaliczam to do 'jadalnych' potraw, ale wciaz - juz 10x lepiej sobie roladke od P_Ma zjesc) chociaz wiadomo wiadomo ze czesc glosujacych bedzie wmawiac innym ze lubi bo tak wypada (whiskey-case) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi