julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 4 minuty temu, P_M napisał(a): Najlepsze danie Tradycyjne kluski śląskie z dziurką na sosik rolada wołowa i modra kapusta @Pablo81 Jedyna rzecz jaka sie udala na Slunsku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Jedyna rzecz jaka sie udala na Slunsku! Marek Koniarek jest z Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): Marek Koniarek jest z Katowic ale to złodziej PIECZAREK więc tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 32 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): słodkim gazowanym? tak, a konkretnie zimną colą. 26 minut temu, LAF napisał(a): No Ja popijam Coca Cola zero słodziki są podobne gorsze, bo w przeciwieństwie do cukru przyśpieszają wchłanianie alkoholu, więc łatwiej się upić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 9 minut temu, lorak napisał(a): tak, a konkretnie zimną colą. to mi przypomina, ten slogan aby colę podawać do obiadu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 7 minut temu, lorak napisał(a): tak, a konkretnie zimną colą. słodziki są podobne gorsze, bo w przeciwieństwie do cukru przyśpieszają wchłanianie alkoholu, więc łatwiej się upić. A to dobra wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 23 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale to złodziej PIECZAREK więc tego... Ze co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 teraz ja czy ignaz? wydaje mi sie ze ignaz (bo ja mialem byc pomiedzy nim a sylwkiem) wiec tylko kolejnosc w 1 watku trzeba zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 23 minuty temu, lorak napisał(a): słodziki są podobne gorsze, bo w przeciwieństwie do cukru przyśpieszają wchłanianie alkoholu, więc łatwiej się upić. to dużą zaleta @julekstep piękny pick z Bundym, tutaj luźno top3 u mnie będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 25 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ze co? Cytat Najgłupsza stadionowa przyśpiewka w historii, wycelowana w pojedynczego zawodnika: „Nie ma pieczarek, zajebał wszystkie Koniarek”. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Ta kategoria z postaciami jest popierdzielona do reszty, najbardziej losowa kategoria atf ever. Do golonki chyba szczęścia nie miałem, kompletnie mi nie smakowała zanim zostałem wege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ta kategoria z postaciami jest popierdzielona do reszty, najbardziej losowa kategoria atf ever. Do golonki chyba szczęścia nie miałem, kompletnie mi nie smakowała zanim zostałem wege Każdy mój wybór zły. A to przypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Każdy mój wybór zły. A to przypadek Ja tez fanem kolana nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, Pablo81 napisał(a): Każdy mój wybór zły. A to przypadek Akurat przy golonce to i ja bede mogl z czystym sumieniem Cie nisko dac! Warcraft 3 super zaslugi ze wzgledu na scene moderska, ale gra sama w sobie mocno srednia jak na atf (ani nie byla zbyt przelomowa ani najlepsza w swoim gatunku ani nie jest to nawet najwazniejsza czesc w swojej 'franczyzie') Edytowane 27 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 6 minut temu, Pablo81 napisał(a): Każdy mój wybór zły. A to przypadek Post Rappara akurat zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Akurat przy golonce to i ja bede mogl z czystym sumieniem Cie nisko dac! Warcraft 3 super zaslugi ze wzgledu na scene moderska, ale gra sama w sobie mocno srednia jak na atf (ani nie byla zbyt przelomowa ani najlepsza w swoim gatunku) Trzeba było rozszerzyć tę kategorię o planszowki etc. Poproszę na priwku info w co ludzie grajo. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Trzeba było rozszerzyć tę kategorię o planszowki etc. Poproszę na priwku info w co ludzie grajo. ;] Mam kolekcję +100 planszowek:) jesteś pewny, że chcesz polecajek?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, P_M napisał(a): Mam kolekcję +100 planszowek:) jesteś pewny, że chcesz polecajek?:) Polecajkę potrzebuje do gier tutaj, zresztą, bez sensu żebym wybierał/głosował, dajcie mi z defaultu ósme miejsce za ósmy Puck. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Moja ulubiona gra palnszowa to osadnicy z Catanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @BMF weź simbasket Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi