DLT_Braddock Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): @DLT_Braddock była już gulaszowa Zmienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): @DLT_Braddock była już gulaszowa właśnie, dawaj lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): W sensie ten sam silnik i baza jest w CM1 i FM2024? Silnik i baza byla ta sama dla wychodzacych rownoczesnie CM i FM. Co do simek FM/CM to 100 % dalbys rade simGodzie. Nie bede sie klocil i zmienie pick w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 zmienić gulaszową na krupnik to jak zmienić gacie na drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Co do D4 żałuję kazdej wydanej zlotowki. Nie wiem czy 20h zagralem. O grzybowa juz nie jest na ostatnim miejscu u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 29 minut temu, Gregorius napisał(a): Najlepszy kraj . @DLT_Braddock z jednej strony przyroda/widoczki-wise topka z drugiej lider woke'izmu i pod tym wzgledem chyba najbardziej pojebany kraj Jak to oceniac? 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zmienić gulaszową na krupnik to jak zmienić gacie na drugą stronę Gulaszowa jest w wiekszosci przypadkow z grzybami Wiec krupnik lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @julekstep prosze zmienione. Do zobaczenia wieczorem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Gulaszowa jest w wiekszosci przypadkow z grzybam chyba Ci rosół na łeb siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, LAF napisał(a): @agresywnychomik Pick z kategorii tier 2. Biorąc pod uwagę jakie tytuły poszły to dobry wybór. Sam grałem w kto kiedyś długo i poprowadziłem Lecha Poznań do 1/4 Ligi Mistrzów , szkoda, że nie ma czegoś takiego o europejskiej koszykówce, Anwil wygrywający Eurocup … miodzio Tylko on już zmienił ten wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 11 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zmienić gulaszową na krupnik to jak zmienić gacie na drugą stronę Zawsze to jakieś majtki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): Tylko on już zmienił ten wybór. To usuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): Tylko on już zaszczuty zmienił ten wybór. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, Kily napisał(a): Tylko on już zmienił ten wybór. ale zjebał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @LAF byla kiedys taka gra Koszykowka Manager 2001 kto nie gral, niech zaluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Mogę zmienić kategorię jeszcze? Bo Pizzę chciałem jako danie, a nie jako zupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @julekstep Zauważyłem, że rappar ma wpisaną pizzę w kategorii zupa, a chyba powinno być w danie ? 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Mogę zmienić kategorię jeszcze? Bo Pizzę chciałem jako danie, a nie jako zupę o tez to zauwazylem i mysle ze to pomylka i oczywiscie chodzi o danie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Mogę zmienić kategorię jeszcze? Bo Pizzę chciałem jako danie, a nie jako zupę Przecież Ty napisałeś tylko Pizza, to Julek się jebnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Leicester, Buster i właśnie 3:2 Niemców z Węgrami to dla mnie synonimy trzech największych sportowych zaskoczeń Niemcy wtedy były trochę jak Grecja w 2004, a Węgry trochę jak USA w 1992 na IO w koszu Ogólnie całe wejście Niemiec do finału to podobny kaliber zaskoczenia jak Dania czy Grecja, a ten finał to coś znacznie większego Szczerze myślałem, że BMF to picknie, bo to taki bmfowy pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 chyba Mona Lisa podpowiedziała Rapparowi ten pick xDDD 7 minut temu, RappaR napisał(a): Mogę zmienić kategorię jeszcze? Bo Pizzę chciałem jako danie, a nie jako zupę jak byś napisał pizza (daniowate) to by nie było problemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 40 minut temu, julekstep napisał(a): z jednej strony przyroda/widoczki-wise topka z drugiej lider woke'izmu i pod tym wzgledem chyba najbardziej pojebany kraj Jak to oceniac? Gulaszowa jest w wiekszosci przypadkow z grzybami Wiec krupnik lepszy Ale Ty zboczony jesteś ;)))) Woke plus grzyby i nie zyjesz widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi