DRK Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, RappaR napisał(a): Niech będzie konkretna instrukcja czy wybieramy rasę, gatunek, osobnika czy co, bo precyzji nie ma, a DRK wybrał cały rodzaj Ale już pisałem że nie było to moją intencją, i nie upieram się aby ktoś nie mógł wziąść osła. Odwrotnie niż Ty. Jak miałem inaczej tego konia oznaczyć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 5 minut temu, RappaR napisał(a): Sprawdź sobie po znajomych. Jaki procent z tych co odziedziczył milion po ojcu, dorobił się drugiego i jaki procent z tych co zaczynali z niczym dorobił się pierwszego. no to tym bardziej głupi ci Argentyńczycy skoro mieli pierwszy milion ale nie dorobili się drugiego - co tylko potwierdza moją tezę że i bez interwencji US by upadli (czy jak określić to co się tam stało). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Ja tam widze ze Rappar ma wpisanego tygrysa, wiec kot jest jak najbardziej wybieralny lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, rw30 napisał(a): no to tym bardziej głupi ci Argentyńczycy skoro mieli pierwszy milion ale nie dorobili się drugiego - co tylko potwierdza moją tezę że i bez interwencji US by upadli (czy jak określić to co się tam stało). I teraz ciekawe skąd nagle tak zgłupieli. Podejrzewam, że odcięcie od ~85% światowej gospodarki mogło jednak mieć większy wpływ, niż to, że byli jakoś genetycznie ułomni 3 minuty temu, DRK napisał(a): Ale już pisałem że nie było to moją intencją, i nie upieram się aby ktoś nie mógł wziąść osła. Odwrotnie niż Ty. Jak miałem inaczej tego konia oznaczyć??? Koń domowy? Teraz, julekstep napisał(a): Ja tam widze ze Rappar ma wpisanego tygrysa, wiec kot jest jak najbardziej wybieralny lol Jak mam między Tygrys, a kot, to wybieram kota, bo wybierałem pisząc w temacie jako kociarz w imieniu swojej bryły sierści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 ok, poczytam to co linkowałeś i coś jeszcze może i wrócę (albo i nie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): Ja tam widze ze Rappar ma wpisanego tygrysa, wiec kot jest jak najbardziej wybieralny lol to mogę pickować kota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Jak mam między Tygrys, a kot, to wybieram kota, bo wybierałem pisząc w temacie jako kociarz w imieniu swojej bryły sierści. Twoj pick to byl 'tygrys (kotowate)' a nie kot @Reikai decyduj, ale ja to rozumiem jednoznacznie (jako wybor tygrysa i zaznaczenie o ktorego chodzi bo nie wiem - 3 dni temu odkryto nowy gatunek owada i nazwano go tygrys jakis tam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Twoj pick to byl 'tygrys (kotowate)' a nie kot @Reikai decyduj, ale ja to rozumiem jednoznacznie (jako wybor tygrysa i zaznaczenie o ktorego chodzi bo nie wiem - 3 dni temu odkryto nowy gatunek owada i nazwano go tygrys jakis tam) Tygrys to nazwa pstrąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, fluber napisał(a): Tygrys to nazwa pstrąga o-koń też ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Imagine Lennona = Sam Bowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Imagine Lennona = Sam Bowie Jak to jego ulubiona piosenka to fajnie, że wybrał nawet jeżeli innym ( np mi) się nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): Twoj pick to byl 'tygrys (kotowate)' a nie kot to mój pick ma wszystkie psowate, a oni muszą rozdzielać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Wymioty, pick w stylu BMFa, bo ~borderline GOAT piosenka u @ignazz. Gardzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to mój pick ma wszystkie psowate, a oni muszą rozdzielać? Mordo Twoj pick ma wszystkie ziemskie eukarioty a my szukamy zycia na marsie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @julekstep do tabeli draftowej dopisz Maca, choć nie wiem czy dziś zdąży pickować bo dyskusja zoologiczna się rozkręca 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to mój pick ma wszystkie psowate, a oni muszą rozdzielać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, DRK napisał(a): @julekstep do tabeli draftowej dopisz Maca, choć nie wiem czy dziś zdąży pickować bo dyskusja zoologiczna się rozkręca Za pol godzinki-godzinke bede przy kompie to zupdejtuje co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, DRK napisał(a): @julekstepdo tabeli draftowej dopisz Maca, choć nie wiem czy dziś zdąży pickować bo dyskusja zoologiczna się rozkręca jestem w pełni gotowości. Teraz chyba tylko jak dobrze rozumiem, czekam na decyzje Reikai czy Rappar wział Tygrysa czy Kota ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 rozwiązanie jest jedno: ja biorę psa domowego @RappaR jako, że pierwszy brał kota decyduje co chce, chyba, że miał być tygrys @DRK bierze kunia domowego (bo też taki jest) @mac bierze co się ostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 plus kilka pytań organizacyjnych: 1. Czy jak będę głosował to mogę sobie nie dac maksa? Moja ulubiona gra to na pewno Heroes 3 i jej chciałbym dać maksa. 2. co do gier, jak poszedł Heores 3, to rozumiem zawiera w sobie wszystkie dodatki? Czy mogę np picknąć inna część? Np Heroes 2 lub Heroes 5 etc, podobnie z GTA 5, czy mogę brac GTA 4, GTA 3, GTA 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Dobra to ja kot domowy biorę w imieniu swojego rudzielca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi