julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): No jasne to prawo masz tylko Ty xD Zgadles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, Koelner napisał(a): dawaj simkę bo mam jeszcze chwilę przed kościołem Dawaj Simke bo Bulls wczoraj odpoczywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 @P_M Tradycyjnie największy bust w drafcie Jeśli nikt nikt nie weźmie Północnej Korei czy Izraelu, to najgorszy pick. Nie mówię, że zbombardowanie USA by rozwiązało wszystkie problemy świata Ale można by to uznać za dobry początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 4 minuty temu, RappaR napisał(a): @P_M Tradycyjnie największy bust w drafcie Jeśli nikt nikt nie weźmie Północnej Korei czy Izraelu, to najgorszy pick. Nie mówię, że zbombardowanie USA by rozwiązało wszystkie problemy świata Ale można by to uznać za dobry początek To chyba zalezy jak kto bedzie to ocenial Jesli chodzi o sam kraj, jako to co tam maja, czy jest ladnie blabla no to ciezko nie miec ich w topie. Jak ktos bedzie ocenial to, czy sa globalnym terrorysta i ze dzieci strzelaja w szkolach, no to pewnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 6 minut temu, RappaR napisał(a): @P_M Tradycyjnie największy bust w drafcie Jeśli nikt nikt nie weźmie Północnej Korei czy Izraelu, to najgorszy pick. Nie mówię, że zbombardowanie USA by rozwiązało wszystkie problemy świata Ale można by to uznać za dobry początek Italia, teraz to mam nadzieje że chociaz @fluber sie wyspal xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, Reikai napisał(a): To chyba zalezy jak kto bedzie to ocenial Jesli chodzi o sam kraj, jako to co tam maja, czy jest ladnie blabla no to ciezko nie miec ich w topie. Jak ktos bedzie ocenial to, czy sa globalnym terrorysta i ze dzieci strzelaja w szkolach, no to pewnie nie. Widoki piękne, pogoda zajebista, poziom życia bogatych największy na świecie. To fakt Ale ichnie korporacje niszczą świat, po prostu w bielszych rękawiczkach niż za czasów United Food, a 90% biedy i przestępczości w Ameryce Latynoskiej jest z ich winy. Wojny w Iraku i Afganistanie to kilka milionów ofiar, a mnożyć można dalej. No za przeszłość można szukać Wielką Brytanię, Niemcy czy ZSRR, ale w XXI wieku USA są zdecydowanym liderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 7 minut temu, RappaR napisał(a): @P_M Tradycyjnie największy bust w drafcie Jeśli nikt nikt nie weźmie Północnej Korei czy Izraelu, to najgorszy pick. Nie mówię, że zbombardowanie USA by rozwiązało wszystkie problemy świata Ale można by to uznać za dobry początek Spoko. Każdy stan to de facto oddzielne państwo, nie wierzę, że nic dla siebie nie znajdziesz w ramach anglosaskiego kręgu kulturowego, z praktycznie dowolną pogodą, z ligą NBA i niezłym wkładem w szeroko rozumianym przemyśle rozrywkowym. Generalnie dla mnie ta kategoria najlepszy kraj jest meh, bo bez sprecyzowania pod jakim względem, to ciężko się odnieść, więc wziąłem sobie allroundera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, P_M napisał(a): Spoko. Każdy stan to de facto oddzielne państwo, nie wierzę, że nic dla siebie nie znajdziesz w ramach anglosaskiego kręgu kulturowego, z praktycznie dowolną pogodą, z ligą NBA i niezłym wkładem w szeroko rozumianym przemyśle rozrywkowym. Generalnie dla mnie ta kategoria najlepszy kraj jest meh, bo bez sprecyzowania pod jakim względem, to ciężko się odnieść, więc wziąłem sobie allroundera. Dokladnie to mam na mysli W sensie, raczej lepiej byc Jankesem niz nim nie byc. Nie powiesz tego samego o Wlochu np. USA=zycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Nie no USA spoko aż dziwne, że poszedł ten kraj dopiero jako trzeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 12 minut temu, P_M napisał(a): Spoko. Każdy stan to de facto oddzielne państwo, nie wierzę, że nic dla siebie nie znajdziesz w ramach anglosaskiego kręgu kulturowego, z praktycznie dowolną pogodą, z ligą NBA i niezłym wkładem w szeroko rozumianym przemyśle rozrywkowym. Generalnie dla mnie ta kategoria najlepszy kraj jest meh, bo bez sprecyzowania pod jakim względem, to ciężko się odnieść, więc wziąłem sobie allroundera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, Koelner napisał(a): Bez spoilerow ku** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Renke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Renke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. Zdecydowanie, a Ty Mateusz co o tym myslisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Bez spoilerow ku** hahahaha nie da się uwaga mały spoiler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 5 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Zdecydowanie, a Ty Mateusz co o tym myslisz? Ten wybór to truskawka na torcie tego ATFa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 4 minuty temu, Kily napisał(a): Ten wybór to truskawka na torcie tego ATFa. jak potrącanie staruszki na pasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) 56 minut temu, RappaR napisał(a): @P_M Tradycyjnie największy bust w drafcie US&A skończy w top5, jak nie top3 (tzn. ja osobiście będę miał na pewno niżej, pewnie gdzieś w środku -> ze względu na highest highs & lowest lows, ale u wielu osób na pewno będzie mega wysoko) ludzie lubią wierzyć w mity nawet jak już każdy od dawna wie że te mity są mocno naciągane Edytowane 26 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 30 minut temu, Reikai napisał(a): Myślę, że warto podać zwycięski skład Kaiserslautern z meczu z Bayernem w sezonie 97/98: Renke, Kadlec, H. Koch (31. Hristov), Kuka, Marschall, Ratinho (75. Reich), Roos, Schjönberg, Schäfer, Sforza, M. Wagner. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Apropo psów: https://www.instagram.com/reel/CxdJs5su8Zs/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 RDR 2 mocno podobna do GTA. Ciut gorsza , ale dobry pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi