julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Aaa, no to wiele wyjasnia Ty w UK siedzisz to nie dziwię się że masz złą opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Ty w UK siedzisz to nie dziwię się że masz złą opinię Najlepszy i tak w Berlinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Ty w UK siedzisz to nie dziwię się że masz złą opinię Nawet angole nie zjedliby pierogow z patelni Ha tfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, Reikai napisał(a): Nawet angole nie zjedliby pierogow z patelni Ha tfu za to miękiszony z wody zapewne by wypchali swoją tą fasolą i obleśnie zrobionym bekonem i byście zajadali razem aż by się Wam uszy trzęsły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Ogólnie @agresywnychomik wybrał najlepsze miasto w PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Ogólnie @agresywnychomik wybrał najlepsze miasto w PL. Tez z Krk kolega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Tez z Krk kolega? Nie, ale byłem tam parę razy i mega mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 No właśnie mialem teraz zamiar wygrac Krakow. Dla mnie top1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Ja za duzo poza rynkiem itd nie widzialem Ale imo overrated strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Ja jestem lekko zdziwiony że te wielkie miasta cieszą się tak dużą popularnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 3 minuty temu, Reikai napisał(a): Ja za duzo poza rynkiem itd nie widzialem Ale imo overrated strasznie Rosół na rynku płacze... serio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 20 minut temu, LAF napisał(a): Ogólnie @agresywnychomik wybrał najlepsze miasto w PL. Kraków Sraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 8 minut temu, Gregorius napisał(a): No właśnie mialem teraz zamiar wygrac Krakow. Dla mnie top1. Zawsze można próbować picknąć Nową Hutę. Blisko, a niektórzy jej za Kraków nie uważają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Teraz, DRK napisał(a): Zawsze można próbować picknąć Nową Hutę. Blisko, a niektórzy jej za Kraków nie uważają To Stalin nam wybudowal. Tam jakies rewitalizacje ponoć Edytowane 25 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): To Stalin nam wybudowal. Tam jakies rewitalizacje ponoć Gdy dawno temu studiowałem w Krk to jeden z miejscowych kolegów skakał do mnie, że wziąłem NH za część Krakowa. Tylko nie pamiętam czy to Krakus się na mnie obraził czy może jednak Nowohuciak bo to dawno było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @LeweBiodroSmoka błagam, powiedz chociaż że byłeś w nowej Zelandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, fluber napisał(a): @LeweBiodroSmoka błagam, powiedz chociaż że byłeś w nowej Zelandii a po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 9 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a po co? Ja nie wiem po co, ale Ty na pewno wiesz skoro to (drugi) najlepszy kraj. Edytowane 25 Listopada 2023 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): Ja nie wiem po co, ale Ty na pewno wiesz skoro to najlepszy kraj. Krajów w których byłem raczej bym nie wybrał jako takiego gdzie chciałbym mieszkać, dlatego chciałem picknąć Polskę, Nowa Zelandia jest w sferze moich marzeń choć nie wiem po co w ogóle muszę się tłumaczyć mam ziomka, który poza xxxxx (bo granica blisko) był tylko w xxxxx latał tam do pracy, natomiast w Polsce nigdy nie był w innym województwie poza swoim, to on by mógł tylko dwa kraje wybrać czy tylko chciałeś zagadać, bo się nudno zrobiło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): Krajów w których byłem raczej bym nie wybrał jako takiego gdzie chciałbym mieszkać, dlatego chciałem picknąć Polskę, Nowa Zelandia jest w sferze moich marzeń choć nie wiem po co w ogóle muszę się tłumaczyć mam ziomka, który poza xxxxx (bo granica blisko) był tylko w xxxxx latał tam do pracy, natomiast w Polsce nigdy nie był w innym województwie poza swoim, to on by mógł tylko dwa kraje wybrać czy tylko chciałeś zagadać, bo się nudno zrobiło? Po prostu liczyłem na to, że to będzie bardziej atf polecajek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi