julekstep Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): @julekstep @RappaR Az tak was to boli? Dajcie spokoj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 @BMF chyba jedynego pewniaka do top1 wybrał, z 22 pickiem w zabawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 5 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @BMF chyba jedynego pewniaka do top1 wybrał, z 22 pickiem w zabawie Mocno dyskusyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Mocno dyskusyjne. Imho nie, a pamiętaj, że jestem też fanem hokeja na lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, Braveheart22 napisał(a): Imho nie, a pamiętaj, że jestem też fanem hokeja na lodzie Nie o to mi chodzi bez spoilerow sprawdz prv. 1 minutę temu, Braveheart22 napisał(a): Imho nie, a pamiętaj, że jestem też fanem hokeja na lodzie No i jak nie traktowac tego atfu jako swojsko sarmacki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 2 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Imho nie, a pamiętaj, że jestem też fanem hokeja na lodzie https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Cud_w_Lake_Placid Fajny film + "Dream on" Aerosmith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Nie wiem czy ktos sledzi boks, ale Tyson przegrywajacy z Douglasem to cos jakby mix prime Jordana/Lebrona przegral z kobieca druzyna Wisly Krakow z Agnieszka Bibrzycka. Bukmacherzy nawet nie przyjmowali zakladow, poza jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, Reikai napisał(a): Nie wiem czy ktos sledzi boks, ale Tyson przegrywajacy z Douglasem to cos jakby mix prime Jordana/Lebrona przegral z kobieca druzyna Wisly Krakow z Agnieszka Bibrzycka. Bukmacherzy nawet nie przyjmowali zakladow, poza jednym. Ciężko ocenialny przypadek, bo post-factum dowiedzieliśmy się szczegółów w jakim stanie był wtedy Tyson, na tamten czas istotnie duża niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 5 minut temu, Braveheart22 napisał(a): @BMF chyba jedynego pewniaka do top1 wybrał, z 22 pickiem w zabawie Nie wiem, ale IMHO większy ('statystycznie') upset niż Lake Placid i Tyson (jedna walka vs turniej), i największy upset pod względem skali/znaczenia za naszego ,,sportowego" życia, stąd ten wybór. Lake Placid tych interesujących się hokejem paradoksalnie mniej przekona, bo ,,amatorzy z USA" to troszkę manipulacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał(a): Nie wiem czy ktos sledzi boks, ale Tyson przegrywajacy z Douglasem to cos jakby mix prime Jordana/Lebrona przegral z kobieca druzyna Wisly Krakow z Agnieszka Bibrzycka. Bukmacherzy nawet nie przyjmowali zakladow, poza jednym. Fixed fight. Edytowane 25 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 11 minut temu, Reikai napisał(a): Nie wiem czy ktos sledzi boks, ale Tyson przegrywajacy z Douglasem to cos jakby mix prime Jordana/Lebrona przegral z kobieca druzyna Wisly Krakow z Agnieszka Bibrzycka. Bukmacherzy nawet nie przyjmowali zakladow, poza jednym. Douglas wygrał 38 na 46 walk, a tu sprzedajesz narracje jakby to Najman był ;] Edytowane 25 Listopada 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, BMF napisał(a): Nie wiem, ale IMHO większy ('statystycznie') upset niż Lake Placid i Tyson (jedna walka vs turniej), i największy upset pod względem skali/znaczenia za naszego ,,sportowego" życia, stąd ten wybór. Lake Placid tych interesujących się hokejem paradoksalnie mniej przekona, bo ,,amatorzy z USA" to troszkę manipulacja. Nie chce spoilerowac to pozniej. Co do samego finalu olimpiady nie patrzymy kto wygral ale kto przegral. ZSRR bylo dominatorem wiekszym niz Tyson.... Edytowane 25 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Fixed fight. no właśnie, pewnie dlatego nie przyjmowali :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 U mnie z pizzą hawajską to było tak, że gdy pierwszy raz byłem w Pizza hut to doszedłem do wniosku, że nie będę kupował zwykłej pizzy, takiej których nieudolne próby można było wtedy w Polsce zjeść ale wezmę sobie coś czego jeszcze nie jadłem i padło na pizzę z ananasem. Zajebiście mi smakowała! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Imho dla mnie Tyson większy upset. Grecja w 2004 to spory upset, ale było sporo podobnych przypadków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 10 minut temu, RappaR napisał(a): Imho dla mnie Tyson większy upset. Grecja w 2004 to spory upset, ale było sporo podobnych przypadków biorąc pod uwagę skalę trudności i renomę imprezy, to na palcach jednej ręki można policzyć takie przypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Douglas wygrał 38 na 46 walk, a tu sprzedajesz narracje jakby to Najman był ;] Przy tamtym Tysonie wszyscy byli Najmanami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Nie chce spoilerowac to pozniej co do samego finalu olimpiady nie patrzymy kto wygral ale kto przegral. ZSRR bylo dominatorem wiekszym niz Tyson.... No to był bardzo duży upset i to jest dobry wybór, ale większość tych Amerykanów potem skończyła w NHL, z czego kilku ze świetnymi karierami, więc legenda (,,amatorzy ogrywają wielkie ZSRR") związana z polityką trochę wyprzedza sportową skalę tego upsetu, o tym pisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 8 minut temu, Reikai napisał(a): Przy tamtym Tysonie wszyscy byli Najmanami. z tego co pamętam, to już od kilku walk było widać, że Tyson się zwija z formą, plus inne pozaringowe doniesienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Wlasnie opierdalam kit kita I nie wiem jakim cudem nie ma kategorii batonowo wafelkowo jakiejs tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi