agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, julekstep napisał(a): też pytanie czy w grach przy ocenach będzie używane era-adjustment? Nom calkiem dobre pytanie xD ja uwazam ze bedzie. Wrecz licze na to. Edytowane 24 Listopada 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 43 minuty temu, RappaR napisał(a): @Sylvinho. Największy bust do tej pory Nie przesadzaj. Zajebista gierka przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 GTA V zdecydowanie bezpieczny wybór. A już zwłaszcza wobec nieustalenia przed draftem czy ma być to era-adjustment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 44 minuty temu, Kily napisał(a): GTA V zdecydowanie bezpieczny wybór. pobrałem za darmo na epicu z rok-dwa temu nie zagrałem ani razu taka moja ocena zdecydowanie to taka kategoria gdzie lepiej wybierać potem (ale pomidorowa u Sylwka to już mocny pick i pewnie główny rywal żurku -> w sensie żurek na pewno dostanie więcej najwyższych ocen, ale jestem w stanie sobie wyobrazić dziwaków którzy dadzą go nisko bo coś im nie pasuje, gdzie pomidorowa to chyba pewne top5 u każdego*) * u mnie żurek top1 i potem mam 3 zupki na miejsca 2-4, gdzie muszę zrobić mocną rozkminę jak to ułożyć (sentimental value vs peak vs consistency) -> i w tej grupie jest pomidorowa ofc Edytowane 24 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): zdecydowanie to taka kategoria gdzie lepiej wybierać potem (ale pomidorowa u Sylwka to już mocny pick i pewnie główny rywal żurku -> w sensie żurek na pewno dostanie więcej najwyższych ocen, ale jestem w stanie sobie wyobrazić dziwaków którzy dadzą go nisko bo coś im nie pasuje, gdzie pomidorowa to chyba pewne top5 u każdego*) Myślę, że prędzej pomidorowa niż żurek wypadnie z top 5. Żurek królewski pycha. 10 minut temu, julekstep napisał(a): pobrałem za darmo na epicu z rok-dwa temu nie zagrałem ani razu taka moja ocena Bo Ty chyba w ogóle jesteś growy dziwak, który gra tylko w RPG i jeszcze hejtuje RPG będące najbardziej na topie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 5 minut temu, Kily napisał(a): Myślę, że prędzej pomidorowa niż żurek wypadnie z top 5. Żurek królewski pycha. nie no pomidorowa to raczej pewniaczek do top5 u każdego (co finalnie powinno dać top3 albo i lepiej na koniec głosowania) -> wiadomo nie ma jakiegoś all-time peaku (jak żurek i jeszcze kilka pozycji), ale też ciężko ją zepsuć i chyba każdy ją szanuje -> taki Tim Duncan wśród zup 5 minut temu, Kily napisał(a): Bo Ty chyba w ogóle jesteś growy dziwak, który gra tylko w RPG i jeszcze hejtuje RPG będące najbardziej na topie. nie tylko Edytowane 24 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): ale też ciężko ją zepsuć i chyba każdy ją szanuje -> taki Tim Duncan wśród zup Czyli 5-6 miejsce . Mało kto da wyżej ale też nie znajdziesz nikogo (prawie) kto da niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 24 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 To prawda ze zurek w chlebie zmienia gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 3 minuty temu, Gregorius napisał(a): Czyli 5-6 miejsce . Mało kto da wyżej ale też nie znajdziesz nikogo (prawie) kto da niżej @BMF vibe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 3 minuty temu, Reikai napisał(a): To prawda ze zurek w chlebie zmienia gre? dla mnie to trochę gimmick, ale też topka ofc żurek w talerzu -> MJ z 1szego 3peatu (top1 w lidze, bardziej raw ale można docenić lepsze skille w pewnych elementach) żurek w chlebie -> MJ z 2giego 3peatu (dalej top1 w lidze + cała marketingowa otoczka) 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): @BMF vibe. pls, jest tylko jedna zupa która pasuje na typowy BMFowy pick i nie jest to pomidorowa! Edytowane 24 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): dla mnie to trochę gimmick, ale też topka ofc żurek w talerzu -> MJ z 1szego 3peatu (top1 w lidze, bardziej raw ale można docenić lepsze skille w pewnych elementach) żurek w chlebie -> MJ z 2giego 3peatu (dalej top1 w lidze + cała marketingowa otoczka) Hahah To ciekawe kto jest GOATem czyli LBJ w zupach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 (edytowane) 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Hahah To ciekawe kto jest GOATem czyli LBJ w zupach. LBJ nie ma swojego zupowego odpowiednika chyba że są jakieś zupy które trzeba kisić 20+ lat żeby docenić! Edytowane 24 Listopada 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): LBJ nie ma swojego zupowego odpowiednika Aha. But why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Teraz, agresywnychomik napisał(a): Aha. But why? Teraz, julekstep napisał(a): chyba że są jakieś zupy które trzeba kisić 20+ lat żeby docenić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 u mnie żurek na pewno wysoko nie będzie, tak samo jak i pomidorowa, w ogóle ja pi****le, jakie słabe wybory w zupach to szok xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał(a): u mnie żurek na pewno wysoko nie będzie, tak samo jak i pomidorowa, w ogóle ja pi****le, jakie słabe wybory w zupach to szok xd Mega, nie? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 10 minut temu, Qcin_69 napisał(a): u mnie żurek na pewno wysoko nie będzie, tak samo jak i pomidorowa, w ogóle ja pi****le, jakie słabe wybory w zupach to szok xd Japa tam hejterku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Japa tam hejterku Ty juz idz robic simke lepiej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Pamiętajcie że niektórzy głosujący są wege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 6 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Ty juz idz robic simke lepiej xD nie spojluj noobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi