josephnba Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, mayor napisał(a): Tylko Giannis ma czterech braci, może dla wszystkich miejsca w Knicks nie wystarczyć .,Pewnie Embiid też będzie wybitnie rozczarowany i będzie szukał winnych jak zawsze, wiadomo że to gracz na pół sezonu ale za to jaki Embiid ma wymówkę, choć postawa Sixers pod wodzą maxeya, raczej nie napawała Joela optymizmem Brunson pasuje do Giannisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 4 godziny temu, mayor napisał(a): Tylko Giannis ma czterech braci, może dla wszystkich miejsca w Knicks nie wystarczyć .,Pewnie Embiid też będzie wybitnie rozczarowany i będzie szukał winnych jak zawsze, wiadomo że to gracz na pół sezonu ale za to jaki NYC to NYC 3 do nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 18 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przekocur Dawać tu Tatuma , kiełbasy do góry i golimy frajerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 swoja droga ladny terminarz na koniec. b2b2b. jedyny w sezonie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 A wracając do mojej poprzedniej myśli o wzmocnieniu za picki i Randla, to chyba najciekawsza byłaby wymiana za Bridgesa On z pewnością chętnie zmienił by "dzielnicę", a motyw reunion wildcats w knicks to wręcz wymarzony scenariusz na jakiś serial na netflixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Nie takie oferty odrzucano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 2 godziny temu, cwikson napisał(a): A wracając do mojej poprzedniej myśli o wzmocnieniu za picki i Randla, to chyba najciekawsza byłaby wymiana za Bridgesa On z pewnością chętnie zmienił by "dzielnicę", a motyw reunion wildcats w knicks to wręcz wymarzony scenariusz na jakiś serial na netflixie Problem bo młody Rondelek nienawidzi Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 5 godzin temu, mayor napisał(a): Problem bo młody Rondelek nienawidzi Nets A po co go pytać o zdanie? Najwyżej nets puszczą go dalej np. do Detroit, tam mu PO nie grożą i nie będzie znowu zesrany lub kontuzjowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 No ale jeżeli nets ma oddawać MB to chyba nie za gracza którego gdzieś maja puścić dalej bo tu nie chce. Nets dostawali i odrzucali lepsze oferty więc tu nie widzę tego jakoś. Serio chcecie płacić taką walutą za legit gracza który owszem miał gorszy sezon obecnie i może nets nawet żałują tych odrzuconych 4x1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Raczej pozyskanie Bridgesa nie powinno być jakimś priorytetem dla Knicks,tym bardziej że na SF jest spory potencjał, ważniejsze jest przedłużenie OG na długi sensowny kontakt , a nie mają na to zbyt dużo czasu., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Ja tylko na chwilę Jebać Knicks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 14 minut temu, josephnba napisał(a): Ja tylko na chwilę Jebać Knicks Top10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Godzinę temu, josephnba napisał(a): Ja tylko na chwilę Jebać Knicks Napisał ktoś komu przeszkadzają bezproduktywne wpisy na forum i by banował wszystkie przejawy takiego wpisu jak wyżej … hm Wracając do knicks. Moim zdaniem dopóki biega Randle (zach randolph) to nic z tego nie będzie. OG plus rozgrywajek a reszta po cichutku powymieniać. Wolę już Starksa i Oakleya po 60 tce Donte Hart i Hartenstein szanuje jako fillery z ławki najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 6 godzin temu, ignazz napisał(a): Donte Hart i Hartenstein szanuje jako fillery z ławki najlepiej. zeby tych 3 gralo z lawki to musialoby byc grubo w S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 8 godzin temu, człowiek...morza napisał(a): Top10? Top11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) 23 godziny temu, josephnba napisał(a): Ja tylko na chwilę Jebać Knicks Ostatnie takie wyznania słyszałem od fanów bulls jak byłem jeszcze w liceum, w latach 90. Dzięki, aż się miło na sercu zrobiło. To tylko potwierdza fakt, że po prawie trzydziestu latach wracamy na poważną mapę NBA. I jako, że ja tez tylko na chwilę: Fuck Trae Young ! Fuck Boston ! Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez cwikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 12 godzin temu, cwikson napisał(a): Ostatnie takie wyznania słyszałem od fanów bulls jak byłem jeszcze w liceum, w latach 90. Dzięki, aż się miło na sercu zrobiło. To tylko potwierdza fakt, że po prawie trzydziestu latach wracamy na poważną mapę NBA. I jako, że ja tez tylko na chwilę: Fuck Trae Young ! Fuck Boston ! Ja pi****le, to jest tak zwany jinx - wszystko teraz stracone a ja nie mam prawdopodobnie k**** kolejnych 20+ lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Ogólnie nix są od pozyskania wysokiego broniącego i potrafiącego punktować od bycia kontenderem. Czyli trzeba liczyć że ktoś się nabierze na randla i utrzymać defensywny trzon Dziś w nocy kolejny skalp - C’s wygladalo na bezradnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 13 minut temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie nix są od pozyskania wysokiego broniącego i potrafiącego punktować od bycia kontenderem. Czyli trzeba liczyć że ktoś się nabierze na randla Leakers powinni go łyknąć jak indyk kluchę ,oni lubią takie reunions , Rondel & DLO killing squad ,jak Bolek i Lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 2 minuty temu, mayor napisał(a): Leakers powinni go łyknąć jak indyk kluchę ,oni lubią takie reunions , Rondel & DLO killing squad ,jak Bolek i Lolek Lakers już raz go odpuścili więc nie sądzę, szczególnie że nie rozwiązuje on żadnych problemów i dubluje się z duo lbj/ad ale nice try Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi