Skocz do zawartości

[2042] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

A i kultura organizacji Magic, która objawia się tankowaniem ;)

Magic to taka dziewka z kulturą, a jak nikt nie widzi, to robi nieznajomym laskę pod stołem :)

pobij mój rekord awansów do PO pod rząd to pogadamy o kulturze organizacji :) 

póki co masz 1 na liczniku (i obawiam się że będzie ciężko wskoczyć na 2!)

Edytowane przez julekstep

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

pobij mój rekord awansów do PO pod rząd to pogadamy o kulturze organizacji :) 

póki co masz 1 na liczniku (i obawiam się że będzie ciężko wskoczyć na 2!)

Od kiedy gram nie miałem minusowego sezonu :)

Od kiedy gram ANI razu nie tankowałem :)

Dwa razy zostałem Mistrzem Simki :)

Jak masz czas, to sprawdz, kto ma wiecie winów, od kiedy jestem GMem Spurs? :) (Podejrzewam, że ustępuję tylko Pistons).

Bardzo dobry ranking. I fajnie napisany. Jeżeli są tam smaczki to bardzo dyskretnie podsunięte i bym nawet propsowal to bo świetnie się to czyta. Innym polecam zamiast wrzuty zrobienie kontr rankingów. Chętnie poczytam inny punkt widzenia. Ale widzę łatwiej krytykować lub podśmiewac się bez merytoryki. A ja bym serio poczytał z poziomu kibica 6 różnych rankingów. I dla najbardziej trafionej projekcji przewiduje nagrodę związana z koszykówka. 

2 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Jak masz czas, to sprawdz, kto ma wiecie winów, od kiedy jestem GMem Spurs? :) (Podejrzewam, że ustępuję tylko Pistons).

Robisz dobra robotę jako GM. Czasem dajesz się podpuszczać. 

Handlujesz sporo ale simce to nie wadzi 

Kultura organizacji dodaje w tej grze 0 zwycięstw. 

Teraz, ignazz napisał(a):

Bardzo dobry ranking. I fajnie napisany. Jeżeli są tam smaczki to bardzo dyskretnie podsunięte i bym nawet propsowal to bo świetnie się to czyta. Innym polecam zamiast wrzuty zrobienie kontr rankingów. Chętnie poczytam inny punkt widzenia. Ale widzę łatwiej krytykować lub podśmiewac się bez merytoryki. A ja bym serio poczytał z poziomu kibica 6 różnych rankingów. I dla najbardziej trafionej projekcji przewiduje nagrodę związana z koszykówka. 

Bez jakiej merytoryki? Żartujesz?

Podałem, ile gracz dostał rok temu (3x mniej, na 3x krótszym kontrakcie), podałem skille i wiek. Co mam podać więcej? Rozmiar buta?

w tym sezonie myślę że to zaatakujesz :) 

bo w napadach trejdowego szału wyprzedajesz wszystkie swoje picki bez ładu i składu :) 

Nom. W czasach jak jeszcze byłeś miły i na PMach o rady pytałeś. O ranking ciągle dopytywałeś. Od czasu jak się zbuntowałeś to te wyniki już takie sobie :P

5 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Porównałem Magic i Spurs - przez ostatnie 10 sezonów masz 35 winów więcej ode mnie.

Ja mam Ingrama i Tatuma (+ bandę innych prospektów i picki) Ty masz Sextona

imho różnica warta ceny

Bez jakiej merytoryki? Żartujesz?

Podałem, ile gracz dostał rok temu (3x mniej, na 3x krótszym kontrakcie), podałem skille i wiek. Co mam podać więcej? Rozmiar buta?

Skupiasz się na detalu ale ja bardziej pisałem o całym rankingu. Czytelny fajny i szeroki. Jeżeli gdzieś się nie zgadzamy to robimy w takim szablonie swój i jest dyskusja. A nie znowu paluch na Tuska i jazda. 

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

w tym sezonie myślę że to zaatakujesz :) 

bo w napadach trejdowego szału wyprzedajesz wszystkie swoje picki bez ładu i składu :) 

Nom. W czasach jak jeszcze byłeś miły i na PMach o rady pytałeś. O ranking ciągle dopytywałeś. Od czasu jak się zbuntowałeś to te wyniki już takie sobie :P

Porównałem Magic i Spurs - przez ostatnie 10 sezonów masz 35 winów więcej ode mnie.

Ja mam Ingrama i Tatuma (+ bandę innych prospektów i picki) Ty masz Sextona

imho różnica warta ceny

Ale to Ty jesteś obciagaczem :)

Tak ludzie piszą...

2 minuty temu, MarcusCamby napisał(a):

Ale smak zwycięstwa inny.

Inaczej smakuje zwycięstwo nad najlepszymi, a inaczej jak oszukujesz nawet własne małe dzieci na planszówkach.

Dostać po 1,5 sezonu tanku Tatuma, Ingrama i masę innych grajków/picków i wrócić do gry o najwyższe cele to imho dość dobry tank/przebudowa (po tym jak przez lata grało się o wynik i rekord awansów do PO zakończyło misiem).

Ale to Ty jesteś obciagaczem :)

Tak ludzie piszą...

aż boję się myśleć co jeszcze wariat na PMach pisze!

btw @ignazz chciałeś merytoryki? To masz! xD

Edytowane przez julekstep

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

Skupiasz się na detalu ale ja bardziej pisałem o całym rankingu. Czytelny fajny i szeroki. Jeżeli gdzieś się nie zgadzamy to robimy w takim szablonie swój i jest dyskusja. A nie znowu paluch na Tuska i jazda. 

Czyta się dobrze, tak jak dobrze ogląda się Wiadomości. Jest to ranking mający nakierować GMow na określone reakcje podczas FA.

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

Dostać po 1,5 sezonu tanku Tatuma, Ingrama i masę innych grajków/picków i wrócić do gry o najwyższe cele to imho dość dobry tank/przebudowa (po tym jak przez lata grało się o wynik i rekord awansów do PO zakończyło misiem).

Póki co, to masz tytuł i 35W mniej. Reszta, to twoje konfabulacje, paziu :)

1 minutę temu, kuba2419 napisał(a):

@julekstep jaki jest ten Twój rekord PO z rzędu?

14 (sezony 2025 - 2038)

byłoby 17, ale w sezonie 2024 43 winy nie wystarczyły do PO :(  

(dobra po double checku widzę że 76ers mieli 15x pod rząd awans do PO -> przez całą karierę Shaqa + 1 sezon po, ale w takim razie mam rekord plusowych RSów :P )

3 minuty temu, julekstep napisał(a):

14 (sezony 2025 - 2038)

byłoby 17, ale w sezonie 2024 43 winy nie wystarczyły do PO :(  

(dobra po double checku widzę że 76ers mieli 15x pod rząd awans do PO -> przez całą karierę Shaqa + 1 sezon po, ale w takim razie mam rekord plusowych RSów :P )

No to jestem w połowie drogi do Magic 🤦