Reikai Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Ale Magic bronia, szok. Oni zaczeli 5:20 rok temu przez kontuzje, ale od tego czasu wygladaja mocarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Magic już rok temu wyglądali mocno fizycznie a teraz z Ingelsem wyglądają jeszcze atletycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Ja już o 17 powiedziałem elemu że będzie przegrana bo to Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 czy Bux bez Khrisa zrobiliby top6 seed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Fatalnie to wyglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Ja wiem, że jest listopad i Bucks jeszcze pewnie się ogarną, ale póki co oni wyglądają naprawdę tragicznie w obronie. Lillard i Malik to chyba najgorsze 1-2 combo w D w całej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Dochodzi kłopot z ławka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, karpik napisał(a): Ja wiem, że jest listopad i Bucks jeszcze pewnie się ogarną, ale póki co oni wyglądają naprawdę tragicznie w obronie. Lillard i Malik to chyba najgorsze 1-2 combo w D w całej lidze. a trzeba jeszcze zakładać, że Lopez nie zagra pełnego sezonu, gdyby nie on to byłoby chyba +40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Wrócą do meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Wrócą. Sedziowie sa koszmarnie nierówni dla obu stron. Ogladam pierwszy mecz Gianisa w tym sezonie i mam wrazenie ze on sie technicznie zamiast sie rozwijać to co cofa sie w rozwoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Mitchell postanowil nie samsonic chyba dzisiaj (nie widzialem 1st half though) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 ex Laker Troy Brown Jr wygrywa Minny mecz oglada ktos GSW? co tam sie stalo Draymond wjechal na pelnej? bo dallas ogladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Kings -4 na 50 sek do końca, rzucają fullcourt. curry podaje prosto do monka. Monk trafia 3. nadtepna akcja Dray podaje w aut xD -1 i piłka dla Kings. dzieje się.. edit oooo k**** co Monk trafił game winnera, miazga ! 2 godziny temu, Kubbas napisał(a): ex Laker Troy Brown Jr wygrywa Minny mecz oglada ktos GSW? co tam sie stalo Draymond wjechal na pelnej? bo dallas ogladam XD draymond wjechał na pełnej, piłkę w aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 xdddd zaraz obczaje co sie dzialo ale tak czulem ze Kings moga z tego wyjsc ile bylo najwiecej -24? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 44 minuty temu, Kubbas napisał(a): xdddd zaraz obczaje co sie dzialo ale tak czulem ze Kings moga z tego wyjsc ile bylo najwiecej -24? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 30 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 W dniu 24.11.2023 o 22:37, Reikai napisał(a): Ale Magic bronia, szok. Oni zaczeli 5:20 rok temu przez kontuzje, ale od tego czasu wygladaja mocarnie. No tak mocarnie, że od tego czasu w resztę sezonu zrobili 29-28 w naslabszej dywizji w lidze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Ale mecz w Szikago A Jimmy początek 4q odjebal lockdown na Haliburtonie Ale patrzę w boxscore a tam 44 punkty, oglądał ktoś cały mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 (edytowane) Ja oglądałem nawet na trybunach. No Halibut jechał mocno w Pierwszej połowie, potem ta 3 i czwarta kwarta to totalnie nieudana dla większosci zawodnoków Pacers. Troszke Tyrese odżył pod koniec IV kwarty, gdzie tam mocno Pacersi naciskali ale bezskutecznie, zeby dojechac Heatów, ale ogólnie III i IV kwarta to mocna obrona Heat i widać, że się tam Pacers posypali po calosci czy to skuteczność, czy także 3 zawodników sie wyfaulowalo. Butler, Butlerem, Adebayo wiadomo ( choc dzisiaj początek okej, a potem nie bylo go) ,ale to co Heat wzieli z Jaquezem to kosmos. Heat moze tradeowac Herro bez problemu, maja juz zawodnika gotowego do S5. Jr będzie w S5 Rookies tego sezonu. Jemu normalnie daja pilke w momentach krytycznych i on dojezdza. A co do Halibuta - jak on z taka technika ( a ogoladam go od rookie sezonu) moze trafiac takie trojki to tylko on wie. I niech Pacers wysylaja Hielda na Bahamy i naprawde kogoś fajnego zgarna, bo tam jest duzo utalentowanej mlodziezy Patrze na te kontrakty w Miami, to tam ladny kosmos - Lowry za 29 mln , Duncan za 18 mln, Herro 27 mln, może to czas na Zacha z Szikgao - salary się zgadza. Co prawda w Miami chyba najgorzej wyglada obsadzenie pozycji PF, bo tutaj gra Robinson, ale może na small ball to by hulalo Edytowane 1 Grudnia 2023 przez Robaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Thunder prowadzili z Mavs 111:87, po czym jak wstałem drugi raz to było 117:111 dla Dallas- czy run 30:0 to jest jakiś rekord? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Dobrze to wygląda dzisiaj w LA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi