josephnba Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 6 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): pewniak od startu ale ostatecznie było bardzo blisko, brawo Coby Zaskakująco mała różnica między Whitem i Maxeyem Za mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Zaskakująco mała różnica między Whitem i Maxeyem Za mała no sam pisałeś, że Maxey nie błyszczał bez Embiida, to dokładnie z tego pewnie wynika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 38 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no sam pisałeś, że Maxey nie błyszczał bez Embiida, to dokładnie z tego pewnie wynika Być może ale jednak różnica wg mnie powinna być większa. Tak czy inaczej cieszy drugie miejsce, myślałem że będzie trzeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 who's your daddy, Nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 uwielbiam gościa, nie chce ich w tej drugiej rundzie jak łatwo rozjadą Suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 (edytowane) bliziutko było Choć spodziewałem się większego udziału Portisa w tym głosowaniu Zdecydowanie zasłużenie, choć próbkę mam małą, bo Wolves oglądałem od święta. Z tej pary dużo więcej mogłem o Monku napisać bo Kings z biegiem sezonu oglądałem więcej i więcej Malik właśnie sobie zarobił kilkanaście dodatkowych milionów w nowej umowie Co za dzbany dały jedynkę Powellowi czy Bogdanovicowi? Edytowane 25 Kwietnia 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 W dniu 24.04.2024 o 01:05, LeweBiodroSmoka napisał(a): pewniak od startu ale ostatecznie było bardzo blisko, brawo Coby Brak choćby 1 punktu na DDV dyskwalifikuje te głosowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 5 godzin temu, dannygd napisał(a): Brak choćby 1 punktu na DDV dyskwalifikuje te głosowanie. A on czasem nie grał za dużo w S5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 5 godzin temu, dannygd napisał(a): Brak choćby 1 punktu na DDV dyskwalifikuje te głosowanie. Gdzieś na FB mi mignęło, że zabrakło mu jakiejś śmiesznej wartości minut, żeby spełnić ten warunek 65 meczów po minimum 20 minut i nie mógł być brany pod uwagę w głosowaniu.. Nie weryfikowałem tego, ale może to tłumaczyć brak głosów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Ociep napisał(a): Gdzieś na FB mi mignęło, że zabrakło mu jakiejś śmiesznej wartości minut, żeby spełnić ten warunek 65 meczów po minimum 20 minut i nie mógł być brany pod uwagę w głosowaniu.. Nie weryfikowałem tego, ale może to tłumaczyć brak głosów;) Taki Sengun w ogóle nie zagrał 65 meczów, a jednak dostał głosy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 18 godzin temu, josephnba napisał(a): A on czasem nie grał za dużo w S5? Przecież to dotyczy MiP a nie 6th 18 godzin temu, Ociep napisał(a): Gdzieś na FB mi mignęło, że zabrakło mu jakiejś śmiesznej wartości minut, żeby spełnić ten warunek 65 meczów po minimum 20 minut i nie mógł być brany pod uwagę w głosowaniu.. Nie weryfikowałem tego, ale może to tłumaczyć brak głosów;) Serio jest taki warunek? Bo on zagrał 81 meczy średnio 29 MPG, ale faktycznie 62 mecze pow. 20 min.. i 7 meczy pow 19 min LOL 13 godzin temu, karpik napisał(a): Taki Sengun w ogóle nie zagrał 65 meczów, a jednak dostał głosy ;] Temat zamknięty. Nie ma DDV, zapewne brali łapówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 5 godzin temu, dannygd napisał(a): Przecież to dotyczy MiP a nie 6th Ale dojebałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro260 Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Wie ktoś, kiedy nba ogłosi najlepszego obrońcę sezonu? Postawiłem w fortunie na rudego i nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 4 minuty temu, daro260 napisał(a): Wie ktoś, kiedy nba ogłosi najlepszego obrońcę sezonu? Postawiłem w fortunie na rudego i nigdzie nie mogę znaleźć takiej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) szkoda że nie ma już fajnych gal gdzie PJ *ucker i James H. kasowali innych stylówkami Edytowane 6 Maja 2024 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 1 minutę temu, rw30 napisał(a): szkoda że nie ma już fajnych gal gdzie PJ *ucker i James H. kasowali innych stylówkami A po sezonie nie będzie gali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 no jak ogłoszo nagrody teraz to po co jakaś gala? gala była po to, by podczas niej ogłosić / rozdać nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) 4 godziny temu, rw30 napisał(a): no jak ogłoszo nagrody teraz to po co jakaś gala? gala była po to, by podczas niej ogłosić / rozdać nagrody Po to aby obejrzeć stylowki. Edytowane 6 Maja 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 https://en.wikipedia.org/wiki/2019_NBA_Awards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 9 minut temu, rw30 napisał(a): https://en.wikipedia.org/wiki/2019_NBA_Awards no nawet tu masz 29 czerwca, nagrody zawsze są ogłaszane wcześniej, potem jest gala dla lansu, ewentualnie by zdementować fejkową emeryturę Jok bankowo nie przyjedzie, to może Brodzie bilet za 3/4 ceny odsprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi