P_M Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 2 godziny temu, mayor napisał(a): Faktycznie na dziś ten humor jest niezbyt aktualny, na pewno o wiele mniej niż w czasie premiery .,Typowa satyra na rzeczywistość pod rządami PiS, Teraz gdy ten groteskowy flejtuchowaty minifuhrerek z Żoliborza i jego złodziejska szajka zostali odsunięci od koryta to już na szczęście. melodia przeszłości Kompletnie nie to jest problemem tego serialu:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 https://www.filmweb.pl/serial/Oderwij+wzdłuż+linii-2021-10003196 - Zostawię tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 27 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 To w uzupełnieniu do powyższego jeśli kogoś interesuje inne medium https://mandioca.pl/pl/p/Przepowiednia-pancernika/920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 jak ktoś lubi klimat westernowy to Yellowstone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2024 Zacząłem "Stamtąd" oglądać. Całkiem, całkiem się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Fallout. Nawet niezły. Trąci klimatem gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Fallout. Nawet niezły. Trąci klimatem gry. W grę nigdy nie grałem ale serial spoko a mówię to jako osoba niechętna serialom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 a tak w ogóle to co @Reikai zacząłeś oglądać z tych polecanek, bo chyba się nie chwaliłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a tak w ogóle to co @Reikai zacząłeś oglądać z tych polecanek, bo chyba się nie chwaliłeś? Poki co nic, po playoffach z czyms rusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 6 godzin temu, Reikai napisał(a): Poki co nic, po playoffach z czyms rusze. Po PO to moze ATFa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Po PO to moze ATFa? Wypadaloby, najlepiej z biegaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Fallout spoko serial. Lucy i Ghoul mi się podobają. Zawłaszcza Lucy (oczywiście o aktorstwie piszę). Fajnie dziewczyna ja zagrała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 nawet bardzo spoko. razem z "shogunem" to obecnie dwie perełki serialowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 5 godzin temu, Szabla napisał(a): Fallout spoko serial. Lucy i Ghoul mi się podobają. Zawłaszcza Lucy (oczywiście o aktorstwie piszę). Fajnie dziewczyna ja zagrała. Aktora grającego ghoula nie znoszę ale zagrał super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 https://www.filmweb.pl/serial/Fallout-2024-867454/discussion/Cieszę+się+że+docenili+Ślązaków,3410594 śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Długo się zbierałem, ale obejrzałem wreszcie Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty Bardzo dużo jest tu dobrze zagranych postaci, Buss, Magic(chociaż on chyba nigdy nie miał tak fajnego afro) Kareem, Riley itd. Z tego co kojarze to Jerry West miał problem do twórców w związku z tym jak go przedstawili i chyba domagał się przeprosin. Dla mnie osobiście w tej podkolorowanej konwencji w której był cały serial bardzo dobrze się oglądało jak go grał Jason Clarke, zdecydowanie top pod względem komediowym. Chociaż gdyby mieli ciągnąć sezon np 5 sezonów to by jego postać bez żadnych zmian, grana cały czas tak samo byłaby męcząca. Najgorsze oczywiście są momenty gdy Larry Bird jest na ekranie, straszny cringe te sceny z nim, nawet nie tyle wina aktora co twórców którzy się na to silili. Pierwszy sezon dużo lepszy od drugiego. Drugi sezon w ogóle kończy się w takim momencie, że ten następny trzeci gdyby miał opowiadać o 1985 to by miał potencjał na dużo dobrego. Ale chyba hbo nie było zadowolone do końca z oglądalności i zakonczyli po 2 sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 https://wyborcza.biz/biznes/7,159911,30987519,zarobki-na-planie-1670-pomagaja-sie-wczuc-w-chlopa-panszczyznianego.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&disableRedirects=true życie pisze najlepsze memy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 5 minut temu, RappaR napisał(a): https://wyborcza.biz/biznes/7,159911,30987519,zarobki-na-planie-1670-pomagaja-sie-wczuc-w-chlopa-panszczyznianego.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&disableRedirects=true życie pisze najlepsze memy Według informacji zamieszczonych na stronie financialforce.pl, zarobki statysty zaczynają się od 40 do 90 zł za dzień zdjęciowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 15 minut temu, jack napisał(a): Według informacji zamieszczonych na stronie financialforce.pl, zarobki statysty zaczynają się od 40 do 90 zł za dzień zdjęciowy Czyli się zgadza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi