montana Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 http://www.filmweb.pl/serial/Kingdom-2014-706012 oglądał ktoś? warto się za to zabrać? skończyłem 1s. szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 ruszył nowy sezon south park. polecam, beka z Kaepernicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Nowy AHS również nadciągnął. Start dobry, wuda stajl + wsioki + obcięty beret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Serial Atlanta ktoś oglądał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 jakieś gowno murzyńskie, z tego roku to najlepsze Horace and Pete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Przyznam szczerze, że samemu zapomniałem jak bardzo wybitne jest BSG i przepraszam - BSG jest ponad wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Przyznam szczerze, że samemu zapomniałem jak bardzo wybitne jest BSG i przepraszam - BSG jest ponad wszystko. Ponad wszystko nie jest, ale epickie to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Ogląda ktoś Lucyfera? Nie żebym był wielkim fanem tego serialu ale całkiem niezły jest do oglądania przy kawie po obiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Właśnie skończyłem "Fortitude" i muszę napisać, że dawno nie widziałem tak zmarnowanego potencjału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Za kilkanscie godzin rusza debiut nowego McGyvera dla chetnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Za kilkanscie godzin rusza debiut nowego McGyvera dla chetnych Który kanał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 CBS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Trailer jest tragiczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Po fiasku związanym z "Fortitude" postanowiłem zmierzyć się z innym gigantem i wybrałem "Most nad Sundem". Po 6 odcinkach musiałem przerwać oglądanie bo jest tak dobre, że nie chce by się kiedykolwiek skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Trailer jest tragiczny... no niestety zmienili cały pomysł na serial już mogli go nazwać inaczej i wtedy wypuścić nikt bym przynajmniej starego i nowego nie porównywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Zacząłem oglądanie Belfra na nc+ i wrażenia pizytywne, choć moim zdaniem trochę za wiele wyjaśnili na początku serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Też obejrzałem, ale jakoś bez szału. Na szczęście były dwa odcinki pod rząd, bo nie wiem czy po słabym pierwszym za tydzień podszedłbym i do drugiego. Ale ten jakoś przekonał, żeby jeszcze nie skreślać serialu. Wataha była lepsza, ale daję mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Westworld dzisiaj premiera, obejrzę pod wieczór, napalony jestem jak cygan na drobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Night of - klasycznie jak na HBO wielowątkowo i wielowymiarowo, kilka kwestii/tematów poza główna fabułą poruszonych w subtelny sposób, zmuszając widza do refleksji, nie narzucając przy tym z góry określonego poglądu. Wszystko to w sposób dosadny i bezpretensjonalny. Fajnie, technicznie pokazane są mechanizmy dochodzenia, postępowania sądowego. W zasadzie cały czas zmusza się nas do myślenia, jakbyśmy się zachowali jako główny bohater, jak byśmy zinterpretowali całą otoczkę związaną z zabójstwem, jakie brudy wyszłyby na światło dzienne z nas jakbyśmy znaleźli się w sytuacji bohatera - pozornie zakopane głęboko sprawy, szybko wyszłyby na powierzchnie, zamazując nasz obecny obraz, znowu coś do zastanowienia się. Co mnie zawsze urzekało w The Wire, to fakt, iż żaden z bohaterów nie jest krystalicznie czysty, wszystko ma różne odcienie szarości, tutaj jest w tym zakresie identycznie, świetnie pokzane są przemiany pod wpływem środowiska jak i też sytuacji, czy zwykłych ludzkich emocji (hinduska adwokatka) . Świetna rola Turturro i Omara, ze wskazaniem na tego pierwszego. Serial się nie dłuży, zakończenie nie rozczarowuje. Można spokojnie każdemu polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Westworld dzisiaj premiera, obejrzę pod wieczór, napalony jestem jak cygan na drobne. Obejrzałem wczoraj pierwszy epizod.,Na pewno seria ma duże plusy ,obsada Anthony Hopkins,Ed Harris,Evan Rachel Wood.,doskonałe zdjęcia,.Widać ,że w HBO nikt nie skąpił kasy i pewnie mają nadzieje na uzależnienie od serialu jak największej rzeszy subskrybentów.,Jak dla mnie to plot tej serii jest jednak słaby,.Elementy "Jurastic Park","The Truman Show" i "Groundhog Day" przeniesione na plan cyberwesternu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi